9 Marca to będzie 3 mc od złożenia wniosku.....,!!!! a na PBG sędzia poprosił o uzupełnienie braków formalnym zażaleń.............. .wszyscy czekają na ugodę z NCS i GDDKiA tak to wygląda....
postępowanie sądowe można zawiesić na 12 mc, potem należy wznowic lub umożyć....a sąd wznowił i na tej samej rozprawie zawiesił... to tak jak aresztowac delikwęta na 48 godz ...wypuścić i po wyjściu na wolość po 5 min aresztowc z nowu...to się nazywa ominięcie prawa...nie dziwię sie że nie raportują..ł my też,niedługo się dowiemy tej tajemnicy
kiedyś hydrobudowa była wyceniana na setki milionów był nawet pseudo chętny na nią przed upadłością. Hydrobudowa była klejnotem koronnym w berle pbg wątpie aby pbg zrezygnowąło z niej tymbardziej jak w kasie pojawiły się grube miliony z licytacji majątku tzn mieszkań sprzętu itd. Ponad to jak ugadją się z gdaką wartość firmy może wzrosnąć diametralnie. Gdby jeszcze akcje powróciły na GPW kosmos oczywisty ludzie by oszaleli.
Od złożenia wniosku, podobno to tyle trwa przez tego komornika/nadzorce co go zamknęli, jest takie zamieszanie w sadzie,Kr jak byś przeczytał to napisz z łaski swojej co tam gadają na mieście w Poznaniu.
To akurat jest bardzo proste. Wystarczy, że przy dużej ilości prac chodziarz jeden z zleceniodawców opóźni uregulowanie należności. Nagle się okazuje, że zobowiązania wykonawcy przekraczają jego zdolności finansowe a banki odmawiają kredytu. Wtedy pozostaje ogłoszenie upadłości i firma sięga po środki ulokowane w majątku trwałym.
Syndyk Masy Upadłości Spółki pod nazwą Hydrobudowa Polska S.A. w upadłości likwidacyjnej informuje, że powziął wiadomość o złożeniu w dniu 09.12.2015 roku do Sądu Rejonowego Poznań-Stare Miasto w Poznaniu Wydział XI Gospodarczy dla Spraw Upadłościowych i Naprawczych przez Zarząd Spółki wniosku w przedmiocie zmiany sposobu prowadzenia postępowania upadłościowego z postępowania obejmującego likwidację majątku Spółki na postępowanie z możliwością zawarcia układu z wierzycielami. To mamy trzy miesiące !
A kto te zażalenia wnosi ? Czy zwykłe barszcze posiadające naście setek akcji też (dysponując papierkiem informacyjnym o posiadaniu ilości akcji - od syndyka) ???
jestem z wami,mam akcje ,ale kompletnie nie wiem o czym wy piszecie ,wygląda na to że przez lata wyprowadzą pieniądze z firmy i tyle ....nie wiem czemu w was tyle optymizmu
Dnia 2016-08-02 o godz. 22:16 ~maniek napisał(a): > jestem z wami,mam akcje ,ale kompletnie nie wiem o czym wy piszecie ,wygląda na to że przez lata wyprowadzą pieniądze z firmy i tyle ....nie wiem czemu w was tyle optymizmu > BO WSZYSTKIEGO NIE UKRADNO A MAŁY MA PIĘKNO CELE ???
Jesteśmy ... I zostaniemy wydymani .....
.... szkoda się więcej rozpisywać każdy kto potrafi obserwować Co dzieje się w tym kraju .. widzi że nic z naszej kasy
Jak na dzisiejszy komunikat PBG i reakcje kursu, trzeba przyznać,że ruch tu mówiąc delikatnie-umiarkowany. Wiekszosc chyba zaniemowili z wrażenia. Ciekawe jak to wszystko się dla nas skończy....
Lepiej żeby złodziejaszków jeszcze zapierdlowali i nam po 7-zeta zaczeli wypłacać bo Zbyszek bacznym okiem tym oprychom się przygląda jak ruszy to pani ,, CELA " nie nadąży przyjmować ...... heeeee... heeee...
Habeta ma do zgarnięcia kasę za Narodowy więc właściciel habety i wierzyciele będą chcieli tę kasę zainkasować. Ciekawe jak to rozwiążą może jakiś wniosek o zmianę likwidacji na uklad?
Wreszcie niektóre ciołki zrozumieli że ,, MATOŁ " nie chce żebyście dostali ochłapy !!!!! tylko skasowali kąkretno kase za lata nerwów i stresu to wam się te 7-zeta należy jak psu zupa ( układ to możecie robic ze ,, ZBYSZKIEM " żeby Czereśni nie wsadził do pierdla Ale pod warunkiem że jaknajszybciej wypłaci kase wszystkim pokrzywdzonym bo w dużej mierze odpowiada za ten cyrk )