Jak nie sprzedaż to nie stracisz.
Ja tu widzę plan.
Zwiną dayli i wstawia market farmaceutyczny w to miejsce. Kerdos to spółka a daily tylko jej składnik.
Temat daily musi zostać na tyle rozwiązany żeby można było no biznes stworzyć na rynku bez żalu wśród kontrahentów. Kerdos wróci na poziomy nawet jak daily zniknie.
jedno pytanie: a co będzie miał wtedy Kerdos? Drogerie w Luksemburgu, których wartość Rambo przeszacował? Opanuj się, człowieku. Kasa poszła do piachu. Trudno :)
Dnia 2016-02-17 o godz. 07:43 ~jak napisał(a): > jedno pytanie: a co będzie miał wtedy Kerdos? Drogerie w Luksemburgu, których wartość Rambo przeszacował? > Opanuj się, człowieku. Kasa poszła do piachu. Trudno :)
do piachu? ktoś kasę dostał za te drogerie a teraz odkupić by ich nie odkupił za 10% tej kwoty bo to by było zapewne za dużo? cóż taki mamy klimat.... a i jeszcze jedno ukarać spółkę że się doprowadziła sama do takiego stanu.... knf z tym akurat sobie poradzi ... potrafi też wywalić i zawiesić spółkę... ukarać winnych ... no bez przesady
Piotr. Ja przerobiłem dwie Omegi w swoim życiu, ale teraz od paru lat mam TAG Heuer i jestem bardzo zadowolony. A o Kerdosie szkoda gadać. Czekam na lekką podbitkę, ale zdaję sobie sprawę, że takich "sprytnych" jest cała masa. Poczekam jeszcze 2-3 tygodnie i jak nie będzie odbicia wywalam PKC 285 tys. szt.
Mierzyłem Tag Heuer Carrera ale jakoś nie chwycił mnie za jaj.... tak jak Omega ale oczywiście też zacna marka. Breitlinga też ślicznego znalazłem ale to już drugie tyle co OMEGA.
zawsze się znajdą chętni do wtopienia kasy .Spółka praktycznie nie działa z dużymi długami Tylko Kaniewski się cieszy i korzysta z waszej kasy i nic mu nie zrobicie. To jest tylko wasza wina że dajecie się dalej nabierać .Tu będzie powtórka z Bomi
Pisałem o ilości a nie wartości z tym milionem. naganiacie naganiacie - jaki wasz cel 1 gr ??? i co wtedy? o czym hieny będziecie pisać.??? Ale mamy jeszcze wiele tygodni przed nami - będzie się jeszcze tutaj działo .
WIdze ze to Ty tutaj naganiasz.. nie wiem czy to przejaw jakiejs samopomocy?? Na gieldzie nie ma emocji.. bynajmniej nie powinnobyc..
Ja tez mam na tym historyczna wtope i zyczylbym sobie conajmniej 50 gr na poczatek ale wyglada to slabo .. jesli sie nie znajdzie jakis grubszy inwestor to bedzie tragiedia. Bo obecnemu prezesowi ani nikomu z nich nie oplaca sie teraz kupowac.. bo inaczej by kupowali :)
Pomysl a nie sie ekstycytujesz co kto pisze na forum.
oczywiście, że w końcu będzie JAKieś info. Tylko musisz sobie zadać pytanie, JAKie to będzie info? DO PIACHU czy może kroplówka? 70-30 że do piachu. Raz na miesiąc konieczne jest raportowanie z działań na rzecz poprawy sytuacji spółki. Szkoda, że tego nie publikują.... A ja dziś dokupiłem akcji trochę inne spółki, była okazja do kupna na korekcie. Luka zamknięta i fruuu