• IWESTORZY....... Autor: ~WOW [89.174.21.*]
    Inwestorzy rada taka, jeśli chcecie oddać swoje akcje poniżej ich wartości panu Solorzowi to róbcie tak dalej i dwawjcie sukcesywnie zjeżdżać im w dół, jemu w to graj, a was wydyma.Rada dla wszystkich posiadaczy akcji..... trzeba bronić kursu im wyższy tym lepiej dla nas bo od ceny rynkowej Solorz będzie proponował cenę wykupu na pewno nie niżej.A to co się teraz dzieje jest celową przemyślaną strategią zębatego zdławić kurs a potem zaproponować 5 lub 10 groni więcej. I co powie zębaty dałem więcej jak rynek.....jestem dobrym człowiekiem nikogo nie oszukałem. MYŚLEĆ.....
  • Re: IWESTORZY....... Autor: ~jjjj [87.206.109.*]
    bredzisz, solo już wydymał wszystkich akcjonariuszy, jak będzie chciał to za 2 tygodnie lądujemy na 0,50.. i nikt nic nie poradzi na to...

• Re: IWESTORZY....... Autor: ~darnat [84.10.112.*]
    przeciez wystarczy sie nie zgodzic na sprzedaz jesli cena nie odpowiada to jeszcze nie przymusowy wykup akcji zreszta znajac zycie to ludzie oddadza jak dzieci jesli bedzie oczywiscie wezwanie rzecz jasna

• Re: IWESTORZY....... Autor: ~Wow [89.174.21.*]
    I tu się mylisz.Wiadomym jest że Solo chce skupić pozostałą część akcji dla konkurencji niska wycena to złoty strzał na podkupienie a nie sądzę żeby zębaty chciał mnieć dużych graczy np.t mobile w zarządzie ,a im zależy żeby popsuć interes zębatemu. Zapewniam cię że takich graczy z tej branży jest więcej niż myślimy czychającej na błąd Solo.Dlatego za nisko być nie może bo może się znależć ktoś kto da więcej i tu będzie problem dla Solo.I tu też otwiera się droga dla spekuły która też nie śpi i wietrzy dobry interes.
  • Re: IWESTORZY....... Autor: ~KrólKloszardów [83.10.144.*]
    Spekula już tu zbiera syfa od dłuższego czasu
  • Re: IWESTORZY....... Autor: ~Bibo [188.146.68.*]
    Tu jak pie...Rudolfie w kosmos to bedzie sie zastanawiać czy jedynka z przodu przed przecinkiem jest pojedyncza czy ....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.178.212.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.178.212.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MIDAS 0,00% 0,80 2016-05-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.