Moi drodzy, poświeciłem swoj czas i odwiedziłem KRS w Poznaniu. No i czego tam się dowiedziałem to daje do myślenia. Akta są dostępne dla każdego kto chce przejrzeć to nie ma problemu. Intersowało mnie to co pisał Darexy i co ja widzę ale po kolei: 1. Teczka gruba jak cholera ale przeglądam koncówke roku i złozene jakies 30 -40 stron podpisane przez mec kowaleskiego o wpis nowych władz ze wszystkim dokumentami. Jakies uchwały o wyborze zarzadu, rady , akt notarialny itd , póżniej pismo Pana Kwiatkowskiego o tytule Pismo akcjonariusza Spólki Colomdica SA o zawieszenie postępowania:. W głownej mierze zarzuca , że nie mógl byc na walnym bo nie wiedział , gdyż nie było mu nic o tym wiadomo i nie było komunikatu na stronie spólki. Do tego dołącza ksero umowy na kupno 10 tys akcji za kwotę 25 tyś zł z 18. kwietnia 2014 roku. Brak jest potwierdzenia , ze na tą chwilę posiada jakiekolwiek akcje , czyli nie ma tam świadectwa udziałowgo bądź innego dokumentu któy potweirdza, ze na ten dzien czyli na 8 XI kiedy składa pismo miał w ogóle akcje. Troche to dziwne ale dalej lecimy . Nastepnie są jakies dokumenty o przeslane znowu przez Kowaleskiego uzupelniające braki o które prosił sąd. 3-4 kartki. i w zasadzie to wszystko. Jednak najciekawsze jest kartka , któa informuje , kto przeglądał akta i tu uważajcie jest w sumie 5 osób . 1 pierwsza przegladala w 2014 , 2 . Druga 9.IX 2015 nazwisko jakies \Gera , Gepa dokładnie nie rozszyfrowałem bo to ręczy podpis. Ale trzecia osoba to już mnie zastanawiła 7-12-2015 Pani Agnieszka Cichocka wiecie kto to?? pożniej wyjaśnie jak sprawdziłem to dało do myślenia. Następne osoby czwarta i piąta to Laskowski i Bieryło, czyli obecne osoby które walczą o spólke i które opublikowały ostanie komunikaty. czyli oni akurat logiczne ,ze chciali widzieć akta i sie przekonac na czym stoją. to jest wszystko co jest w aktach. Jednak po wpisaniu w googlu Agnieszka Cichocka wyskakuje mi : radca prawny PTI czyli dawnego wlasciciela Colomedici . Przypomne , że obecny prezes PTI Pan Skiba to ostatni prezes Colomedici. Więc reasuujac 7 grudzien prawnik z PTI , 8 grudzień wplywa do sadu pisamo od Kwiatkowskiego pewnie jakiś słup od PTI, NA moj rozum widac , że oni się czegoś boją, pewnie jakieś kwity tam się znajdą i robia wwszystko aby nikt nie doszedł prawdy. Więc nie wiem jak wy ale Kwatkowski to wedlug mnie jakis pionek i głownie zamieszanie robi no kto już wiecie ... I tak się zastanawiam czy to nie jest sprawa do prokuratury na dziaałanie na szkode spólki i akcjonariuszy , moze ktoś mądry jest i mi podpowie. trzymajcie sie
Noooo, powiem ci że jestem pod wrażeniem Twojej roboty. Faktycznie wygląda to wszystko dość dziwnie. Nie jestem jednak prawnikiem więc trudno mi się wypowiedzieć co należy zrobić. Wygląda mi to jednak tak jak napisałeś czyli na jakiś wał!