A ja mam za mało akcji żeby wyskakiwać. Mam taki mały projekcik, że będę miał przynajmniej kilka tysięcy akcji z każdej serii. Mam już serię A z przekształcenia, serię B i D z subskrypcji publicznej, serię C z wymiany za obligacje. Więc trochę mi jeszcze zostało do dozbierania. No i ciągle poluję na prawa poboru, obligacje i skupuję ich długi bo może akcje w zamian będą dawali. Także jak jeszcze nie macie to Bytom se kupta.
Dobrze, że mamy na forum takich głupków wioskowych, jak mój podszywacz sla :) Dzięki niemu nie muszę się udzielać ;) Zapomniałeś coś dopisać, żeby mnie dobrze podrobić :) W sumie to mi pochlebia, że mnie ktoś próbuje "podrabiać" (ironizować, oczerniać itp.) Lubię satyrę, więc się trochę wysil ;)
i powiem ci jeszcze, że teraz ja tu rządzę. Nie pomoże Ci to, że zakichany doktorek zwiększył dawki. Możesz więc ten Tramal od doktorka w sobie dupę wsadzić, a i nawet wtedy .... zaraz zaraz ... kto jest kim bo się pogubiłem ... chyba ...
Na szczęście każdy, kto tu zagląda, umie odczytać IP, a tego nie potrafisz ustawić na moje. Wracając do rzeczywistości giełdowej: Jak myślicie - Bytom przełamie w końcu opór na 3,43? Długo rosło, korekta się należy, ale... Niedługo raport roczny, więc jest pod co grać :) Pozdrawiam, <><