• Huawei z nagrodą? Autor: ~Zdrojek [83.6.200.*]
    Wrzucałem na parkiet, ale tam małe zainteresowanie jest. Wiedzieliście, że Huawei zgarnęło w zeszłym roku nagrodę EISA?

http://blaszak.komorkomania.pl/31466,nagrody-eisa-2015-2016
  • Re: Huawei z nagrodą? Autor: ~analytics [95.49.59.*]
    z kim konkurowali o zdobycie tytułu?
  • Re: Huawei z nagrodą? Autor: ~dex [89.79.143.*]
    Tyle ze ta informacja jest nie istotna dla CSS, tak samo jak wypuszczenie nowego telefonu. Dla CSS istotniejsza jest informacja jak czesto ich telefonu musza byc wysylane do serwisu bo na tym zarabiaja!
  • Re: Huawei z nagrodą? Autor: ~Zdrojek [95.49.59.*]
    Masz trochę racji, ale nie zgodzę się z tym do końca. Wzrost popularności marki Huawei jest dla nich istotny. Wzrost popularności i jakości = większa sprzedaż. Większa sprzedaż = więcej urządzeń do serwisowania, a wtedy wkracza CCS. Co im po podpisanej umowie z firmą, od której nikt nie będzie chciał kupować sprzętów?
  • Re: Huawei z nagrodą? Autor: ~Eliza [46.165.197.*]
    Hah a ja przyznam wam obojgu rację i lajki :D

- Dex ma rację, mówiąc, że CCS nie obchodzi, co piszą o Huawei, tylko ile przyjdzie do nich urządzeń, które naprawią
    - Zdrojek ma rację, mówiąc, że ludzi obchodzi opinia i Huawei. Kupią ich sprzęty tylko jak będą dobre. Przekłada się to na wyniki CCS. Zjawisko zwaną atrybucją, czyli przypisywanie zasług czynnością, które prowadzą do konwersji, w tym przypadku serwisowania :D

ale ja mądra jestem :D
  • Re: Huawei z nagrodą? Autor: ~Jędrek [31.3.252.*]
    Sprzedaż=zysk=serwis
  • Re: Huawei z nagrodą? Autor: ~Zdrojek [83.6.154.*]
    Podpisuje się pod tym równaniem rękoma i nogami :D
  • Re: Huawei z nagrodą? Autor: ~Eliza [46.165.197.*]
    Aby doprowadzić do czynności, po drodze trzeba spełnić wiele czynników, które nas do tego doprowadzą. Najlepiej udowadniają to firmy, które zajmują się sprzedażą stacjonarną lub zdalną. Muszą wyłożyć pieniądze na wiele czynności związanych z reklamą, aby doprowadzić potencjalnego klienta do siebie. Dalej dochodzą rozwiązania związane z zainteresowaniem klienta, ale to już inna część rozmowy..
  • Re: Huawei z nagrodą? Autor: ~Zdrojek [83.9.253.*]
    Hm.. CCS reklamuje swoje usługi na jakiś sposób? Nie spotkałem się, lub nie mogę sobie przypomnieć, aby serwisy reklamowały się
[x]
CCS -1,75% 0,56 2025-10-10 14:26:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.