Poproś w swoim biurze o wydruk stanu posiadania perły, mają w archiwum, zabezpieczyłem się w ten sposób i jestem spokojny o stan swojego konta , jest to historia transakcji, dzień, godzina, wolumen
Czy ktoś mógłby napisać aktualne nr tel do spółki? Te wyżej nie działają, a te do syndyka to nie wiem, na ok 100 prób dodzwonienia się, zero sukcesu. A dokumentów akcyjnych brak. Na majle też nie dostałem odpowiedzi.
To jest nic nie warta kserówka jak chcesz mogę tobie swoją wysłać. Ja jak tylko dostałem to już wiedziałem że to nic nie warty papierek . Miałem takiego pecha wszystko kasę włożyłem w dwie firmy i obie wycofano z giełdy. Mispol przysłał świadectwo kolorowe, na dobrym papierze ze znakami wodnymi z zabezpieczeniami a HBP zwykły papier czarno biała ksero. Powiedziałem żonie: Mispol coś wypłaci a HBP pewnie będzie chciała się wykręcić. No i sprawdziło się. Ale teraz przyszła dobra zmiana to może będą bali się pierdla a jeszcze Matoł im ciągle przypomina.
Dnia 2017-03-19 o godz. 13:10 ~rex napisał(a): > To jest nic nie warta kserówka jak chcesz mogę tobie swoją wysłać. > Ja jak tylko dostałem to już wiedziałem że to nic nie warty papierek . Miałem takiego pecha wszystko kasę włożyłem w dwie firmy i obie wycofano z giełdy. Mispol przysłał świadectwo kolorowe, na dobrym papierze ze znakami wodnymi z zabezpieczeniami a HBP zwykły papier czarno biała ksero. Powiedziałem żonie: Mispol coś wypłaci a HBP pewnie będzie chciała się wykręcić. No i sprawdziło się. Ale teraz przyszła dobra zmiana to może będą bali się pierdla a jeszcze Matoł im ciągle przypomina.
Witam
To ciekawe co napisales o tym Mispolu. Mozesz napisac jak to bylo.. to znaczy po ile zszedl z rynku a po ile potem wyplacili za sztuke. A takze jak to technicznie sie to odbylo i ile trwalo po zejsciu z rynku itp Mysle ze inni tez byliby zainteresowani takimi informacjami.