tylko w jednym celu. Zeby okrac drobnych inwestorow! Zostalo to zrobione celowo i z rozmyslem. Wymuszono 2 zlodziejskie emisje na bandyckich zasadach (a mozna bylo to zrobic uczciwie) Firma przel lata byla drenowana w skutek niesymetrycznych rozliczen uslug dla polkomtela A na koniec wyglada , ze w rozliczenu beda nam chcieli wcisnac napompowanego smiecia cyfrowego polsatu.
Obserwujcie lepiej KOPEX bo go podbierają powoli. Spółka bardzo dobra, cena znalazła już chyba dołek, kontrakty się kręcą i co najważniejsze ktoś zbiera z ukrycia a cena do WK wynosi 0,10!!! Czy zainteresuje się spółeczką ktoś z Chin np. tak jak Biotonem który był też tak mocno przeceniony?
Tu jest potencjał do 1000% wzrostu i wkrótce ktoś zapewne zakręci korbą :)
Trzeba się zebrać na forum i w przypadku jak nas zębaty wystawi z midasem to my powinniśmy zbojkotować Polsat i Polkomtela zrywając umowy lub ich nie przedłużać i ruszyć do konkurencji.Jeśli się nie dba o własnych akcjonariuszy to kara powinna być sromotna.Odpływ kapitału da mu ostro w kość a i z kredytami będzie miał gorzej bo jak przychody spadną w Polsacie i Polkomtelu to banki zaostrzą linie kredytowe......
Masz racje cena robi cuda, ale konkurencja nie śpi a my inwestorzy możemy nagłośnić na forach jak polski biznesmen robi swoich rodaków w ciula w ten sposób możemy utrudnić życie zębatemu i jego imperium. Ale miejmy nadzieje że zachowa się rozsądnie i nas nie wydyma. Ja ze swej strony w przeciwnym wypadku zrywam wszelkie umowy z Polsatem i Polkomtelem.
Dnia 2016-02-09 o godz. 14:37 ~wow napisał(a): > Masz racje cena robi cuda, ale konkurencja nie śpi a my inwestorzy możemy nagłośnić na forach jak polski biznesmen robi swoich rodaków w ciula w ten sposób możemy utrudnić życie zębatemu i jego imperium. Ale miejmy nadzieje że zachowa się rozsądnie i nas nie wydyma. Ja ze swej strony w przeciwnym wypadku zrywam wszelkie umowy z Polsatem i Polkomtelem.
już wydymał mniejszościowych, od emisji nie zarobili ani grosza w trakcie szerokorynkowej hossy pytanie jest tylko takie czy wydyma bardziej reputację ma ustaloną od lat
I z tym się z Tobą też zgadzam , ale reputacje można mu zepsuć , a kto ma to zrobić ja nie ci którym zawdzięcza ten sukces my drobni jesteśmy mu bardziej potrzebni niż on nam. Jego imperium może podupaść bez nas.... Bojkot produktu to najgorszy scenariusz dla miliardera.Jak on nas... to my go...