ja juz nie mam tego dylematu bo sprzedalem , zycze jednak wzrostow wszystkim posiadaczom akcji, za lata nerwowki i kiszenia kapitalu cos sie wam nalezy :) obyscie doczekali takiego scenariuszu !
Telekomunikacyjno-medialny gigant raczej ogłosi wezwanie na akcje Midasa, niż wyemituje akcje, aby zapłacić nimi za papiery hurtownika mobilnego internetu LTE – uważają analitycy z biur maklerskich.
peek.
Wezwanie czy wymiana akcji – nad sposobem przejęcia Midasa przez Cyfrowy Polsat (CP) zastanawiamy się z analitykami z biur maklerskich.
Jak będzie już w krótce pasjonaci papierów Perły Midas dowiedzą się bowiem rozmowy nieustannie trwaja kiedy się zakoncza zakl. gdy się Kol; z zarządu dogadają co do kasy i sposobu - INFO wyslane może być w każdej chwili .Pzdr
Grubas i to nie jeden, starają się trzymać cugle - koń nie może odjechać bez gł. woznicy .Tu się szykuje wypiętrzenie kursu w KOSMOS .Grupa Midas będzie przejesta prze największego oper. na rynku to super na ta chwile połaczenie dobrze sytuowanych spółeczek Pzdr
Dnia 2016-02-08 o godz. 13:25 peek napisał(a): > Grubas i to nie jeden, starają się trzymać cugle - koń nie może odjechać bez gł. woznicy .Tu się szykuje wypiętrzenie kursu w KOSMOS .Grupa Midas będzie przejesta prze największego oper. na rynku to super na ta chwile połaczenie dobrze sytuowanych spółeczek Pzdr
peek wytłumacz mi jak ty widzisz zarobek na biedasie? w wyniku czego zarobisz? |Solorz zaoferuje dla Ciebie 5 zeta za akcję? Czy jak Ty to sobie wyobrażasz?
Solo płacił obligom 11% za przejęcie PLUSA. Tu po emisjach wychodzi 4PLN za 5 akcji. Czyli jedna akcja 0,80PLN kosztowała po drugiej emisji. Dodając do tego skumulowane odsetki powinien dać w wezwaniu 1,20 co najmniej. Ale to raczej marzenie ściętej głowy. Wtedy wszystkich dawców kapitału traktowałby równo.
jw. - 1 .5 zł to dobra cena za Midasa Jak rynek zareaguje tego nikt nie wie.To powazna transakcja w zakresie przejecia aktywów Grupy Midas wyprowadzenie kursu to wielka niewiadoma należy się spodziewać Mega jazdy na wysokie poziomy jak to niegdyz czynił Midas . Trzeba podkreslic kasa musi się pojawić na pokrycie strat dla wielu oczekujących akcjonariuszy .Pzdr