• Przestan klamac Autor: ~Cynik [158.255.0.*]
    Przestan klamac Woluszewicz. Dobrze wiesz ze wskazniki mozna bardzo latwo nagiac, wystarczy tylko troche agresywnej kiegowosci, ukryc kilka faktur z kosztami i szybko wychodzi niewiadomo jaki zysk. Podobnie z CWK w ktorym wystarczy tylko podniesc godwill.
    Dla mnie sprawa jest prosta - skoro MXP sie kisi to znaczy tylko tyle ze potencjalni kupujacy maja obawy co do spolki: albo do jej przyszlosci, albo do jej jakosci, albo do jej obrotu, ewentualnie obawy co do calego rynku. Tak czy inaczej - istnieja realne obawy ze spolka ma wady. Podobnie z twoja Unima gdzie zarzad - musial byc ciagniety do sadu aby wyplacic dywidendy - bo wolil sobie wyplacic managerska jak w KPI.

Co do twojej pozycji, to kazdy sredniobystry typ szybko sie zczai ze pizza, fxinvestor, unima2000, smok itd to jedna i ta sama osoba. Stad apel do ciebie - przestan robic bezmyslna nagonke bo tylko szkodzisz kursowi, ludzie z zewnatrz widza frustrata i nie wejda bo boja sie ze ich ubiora w akcje i zapewnienia o wskaznikach na nic sie nie zdadza.
    Wiem ze trzymanie tak duzej pozycji na minusie cie boli ale ZAMKNIJ RYJ bo zabierasz nam szanse na zarobek

• Re: Przestan klamac Autor: ~prezes [37.152.19.*]
    No to żeś mocno Panu pojechał, swoją droga to rację masz bo pisanie ciągle i to samo o firmie gdy brak jest nowych informacji z firmy jest męczące, dodatkowo robienie z faktu wielkiej wiadomości iż Prezes kupił pół roku temu akcji za kilkaset złotych jest śmieszne. Dla mnie brak wzrostów jest prozaiczny, firma jest obecnie minimum 30% za droga, c/z 10 to żadna atrakcja.
  • Przestan klamac Autor: ~PIZZA [194.242.62.*]
    Za małe doświadczenie masz jeśli chodzi o inwestycje

boli Cię to, że ja kupowałem między 18-30 gr

Niech spada nawet na 20 gr.

Jeśli pokażesz gdzie kłamałem wszystko co piszę jest oparte na raportach

Wiadomo, że wskaźniki można nagiąć ale to na każdej spółce  ja im zaufałem  inwestycje traktuje na długi termin 

Poczekajmy na wyniki wtedy będziemy mówić o wskaźnikach
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [192.176.1.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Prawda Autor: ~Tato [192.176.1.*]
    Znowu mnie usunęli. To tylko potwierdza, że to co napisałem to była prawda.
  • Kto sie boi prawdy? Autor: ~Cynik [107.170.203.*]
    Moim zdaniem Woluszewicz boi sie prawdy. Prawdy polegajacej na oklamywaniu samego siebie.
    Klamie ze go pozycja nie boli a ciagle spamuje.
    Klamie ze umie robic marketing - a tak naprawde kazdy kto widzi fora z zewnatrz widzi ze naganiaja na MXP wiec nie wejdzie.
    Klamie ze ktokolwiek sie interesuje jaki deal zycia zrobil na MXP i swoim blogu
    Klamie ze umie myslec - bo kazdy srednioogarniety typ juz dawno by przekazal marketing w rece osob ktore sie na tym znaja, w koncu koszty takich operacji nie sa duze.
    Klamie ze dobrze typuje, najlepiej to widac po wzrostach innych spolek na NC itd
    itp itd

Najlepiej dla nas wszystkich bedzie jak sie w koncu zamknie a wtedy po jakims czasie sie okaze ze kurs wzrosnie bo ludzie nie beda widziec jazgotania ze strony frustrata ;-)
  • Re: Kto sie boi prawdy? Autor: ~BB [213.192.66.*]
    Na grubo pojechane. Skończą się dyżury.
  • Re: Kto sie boi prawdy? Autor: ~Cynik [107.170.203.*]
    Jesli zdarzy sie cud i naganiacz sie zamknie to mozna pomyslec nad promocja spolki.
    Niestety w cuda nie wierze.....
  • Re: Kto sie boi prawdy? Autor: ~prezes [5.172.237.*]
    Widzę że pizza vel fxinwestor znowu nagania na niezdrową pizzę, a z tego co pamiętam to przepraszał i miał ograniczyć nagonkę.
[x]
MAXIPIZZA -10,89% 0,40 2026-04-29 11:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.