• przejęcie biomaxu Autor: ~Toni [81.15.219.*]
    biomax zostanie przejęty przez duży koncern farmacełtyczno kosmetyczny
  • Re: przejęcie biomaxu Autor: ~beata [83.5.147.*]
    mowili o tym w czerwcu 2015 r , ze rezygnuja z dotacji z Narodowego Centrum Badan i Rozwoju ,bo chca sie rozwijac z nowym inwestorem
  • Re: przejęcie biomaxu Autor: pablo7 [37.47.34.*]
    a moze jakis link a nie slowa rzucane na wiatr:)))
  • Re: przejęcie biomaxu Autor: ~beata [83.5.147.*]
    wejdz w raport biomaxu z 24 czerwca 2015 r ,zarzad pisze tam dlaczego rezygnuje z dotacji
  • Re: przejęcie biomaxu Autor: ~yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy [164.126.70.*]
    Boże jacy wy naiwni 2 tys obrotu chyba z deszczu pod rynne
  • Re: przejęcie biomaxu Autor: kowal2200 [93.105.149.*]
    "Ugoda określa rozliczenie czasowe zaliczek pobranych na poczet realizacji projektu."
    Trafili na cwańszych i mądrzejszych od siebie dlatego nie udało się wyłudzić dotacji, nie będzie żadnego przejęcia tylko upadłość bo większość kasy już wyprowadzili.
  • Re: przejęcie biomaxu Autor: ~rooni [188.146.67.*]
    no i właśnie dlatego zostanie przejęty a zawsze to lepiej
    przejąć firmę z gotowym produktem niż finansować cały projekt od zera
  • Uwaga na nowe nicki Autor: kowal2200 [93.105.149.*]
    wciąż ta sama zabawa w pisanie jak to się świetnie dzieje w tym bankrucie.
    Nie ma żadnej produkcji kosmetyków tylko akcje się tutaj drukuje i sprzedaje od 5 zł aż do 0,01 zł.
  • pytam Autor: ~kkk [167.114.170.*]
    Dlaczego kłamiesz? Ich dermokosmetyki można kupić w każdej aptece, więc jednak towar dostarczają i prowadzą działalność operacyjną. Spółka na pewno z problemami, ale niejedna inna spółka już po ogłoszeniu upadłości była znacznie wyżej wyceniana. Możesz sobie tutaj pisać o cenie 0,01 ale nigdy jej nie uświadczysz. Nie pozdrawiam
  • odpowiadam słupowi Autor: kowal2200 [93.105.149.*]
    I co z tego, że można? Kto je produkuje? Ja odpowiedź znam a nie jest to Biomax, poczytaj raporty. A gdzie jest kasa zebrana z rynku z której miał być wybudowany zakład produkcyjny 4 lata temu? Już wiesz dlaczego jest wyceniana jak bankrut? Bo faktycznie nim jest.
  • Re: odpowiadam słupowi Autor: ~gekkopl [88.156.136.*]
    a ja z innym pytaniem, niedawno widzielismy spore obroty ..... kto te akcje od Was zbierał ?
  • Re: odpowiadam słupowi Autor: ~rooni [188.146.65.*]
    kowal2200
  • Re: odpowiadam słupowi Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Przejęcie tego "Emitenat" nie jest akurat problemem: bierzesz segregator z półki i wychodzisz, ot i cały Biomax. Nic więcej poza teczką nie ma. Reszta to tylko zapisy i długi.
    No, jeszcze trzeba zdać klucze właścicielowi wynajmowanego pomieszczenia, w którym mają siedzibę dwie osoby zatrudnione.

Na tym kończę tę forumową gadkę, bo naprawdę doszedłem do wniosku, że szkoda czasu.
    a jesteś numeryczny ... już zaczynałem się martwić ...
    biedronka też nie produkuje a sprzedaje produkty "wyprodukowane dla biedronki"
    i to z niezłym skutkiem
  • Re: odpowiadam słupowi Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    I właśnie za ten "poprawny" mechanizm chowa się Biomax, żeby uprawiać drenowanie rynku.
    Gdzie jest zakłąd produkcyjny, na który kilka lat temy pobrał emitent kasę i gdzie jest ta kasa?
  • Re: odpowiadam słupowi Autor: kowal2200 [93.105.149.*]
    My wiemy, że u szwagrów prezesa,bo przecież nie w spółce. A najbardziej mnie śmieszy "fundusz" krzak Kronos bez numeru telefonu i stroną www zrobioną kreatorem w 10 minut. Na niego zaparkowane są akcje Koya który ma spore problemy finansowe więc posłużył się tutaj mamusią.
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.