• Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~xman [37.47.168.*]
    Nic tu się nie dzieje. Totalna padaczka.

• Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~re [77.255.74.*]
    wypad ze śmieciem z giełdy
  • Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~as [178.37.129.*]
    czy jest jeszcze ktoś na tej spólce
  • Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~as [77.252.184.*]
    Kiedy pan Prezes wycofa tą szmatę z giełdy
  • Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~aaa [77.252.184.*]
    Kiedy pan Prezes wycofa tą szmatę z giełdy
  • Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~xsm [83.22.7.*]
    wpierw należy wycofać wszystkie spółki które nie reguluj swoich zobowiązań. Jak byś nazwał takie spółki??? pewnie zabraknie ci słów.
    nie sorki już wiem
    Skoro szmatą jest spółka regulująca terminowo swoje zobowiązania to spółka która nie płaci jest perełką.
    Skąd się gościu urwałeś???
    Wiem - z Moskwy lub Krymu albo Syrii.
    Tu jest Europa jakbyś zapomniał
  • Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~re [77.255.73.*]
    Mam akcje ponad 3 lata,które uważam za stracone. W tym czasie kursem pogrywa animator, tj. pilnuje aby nie wyszedł ponad 80gr. Wyjaśnij sympatyku spółki dlaczego spółka nie dąży do podniesienia wartości spółki, nie wykonała uchwały o skupie akcji własnych, nie prowadzi aktywnej polityki informacyjnej, np. brak info o zawartych umowach na ESPI i EBI. Uważam zatem, że to szmata, która ma w duupie akcjonariuszy podobnie jak jej Prezes.
  • Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~xsm [83.29.101.*]
    Jak rozumiem RE jesteś laikiem giełdowym a wnioskuje to po twoich wpisach. Naucz się samodzielnie zakładać pampersa zanim tu się wypowiadasz
    Sorki ale giełda nie jest dla przedszkolaków którym ktoś wmówił ze zarabia się na niej 20% dziennie a jak czytam twoje wpisy to stwierdzam ze nie tylko jesteś przedszkolakiem bo on umie podetrzeć sobie samodzielnie pupcie a Ty niestety zatrzymałeś się na etapie pampersa.
    Nazywasz tą spółkę i jej prezesa śmieciem bo kupiłeś akcje po 80 groszy trzy lata temu i dziś akcje nadal po 80 groszy..
    Powyższy wywód świadczy że nie masz podstawowej wiedzy o giełdzie i nie jesteś inwestorem tylko sfrustrowanym pracownikiem tej firmy wywalonym za brak kompetencji i wyników i uważasz że możesz coś zdziałać wypisując swoje farmazony na tym forum. Dlaczego:
    trzy lata temu WIG 20 miał wartość 2500 a dziś ma wartość 1935. Co to oznacza - jak bym trzy lata temu zainwestował w średni skład WIG 20 to byłbym na stracie 24 lub 30% zależy jak kto liczy. Czyli jak ma akcje spółki na których jestem n 0 to zarobiłem co najmniej 24% do średniej giełdowej.
    Jak rozumiem kupiłeś trzy lata temu akcje XSytsem i dziś są tyle samo warto to spółka jest śmieciem jak piszesz i wypad z rynku.
    trzy lata temu akcje KGHM kosztowały 153 zł dzisiaj są warte 74 zł, akcje, akcje PKO BP były warte 3 lata temu 35 zł a dziś 26 zł, akcje Getin Noble Security trzy lata temu były warte 1,7 a potem 3,5 zł a dziś 0,57 zł.
    I posumowując - uważam że nie masz nawet jednej akcji tej spółki i jesteś sfrustrowanym pracownikiem Xsytem wywalonym za brak kompetencji który ma nadzieje że na tym forum sie odegra. Sorki w świetle mojego wywodu to nie spółka i je zarząd jest jak to nazwałeś szmatą ale ty jesteś sfrutrowaną szmatą którą nikt nie chce wytrzeć podłogi bo byt śmierdzi zgnilizną na kilometr.
    Dowód mogłeś w ciagu tych trzech lat nie raz sprzedać akcje tej spółki z zarobkiem 50% ale to sa dane historyczne który każdy moze sprawdzić. Trzy lata temu kupiłeś akcje Xsystem i proponuje Ci sprzedaj je po 70 groszy. Wystaw zlwcwnie 2000 akcji czy 4000 akcji a zobaczysz że czekam na ukrytym. sprzedasz akcje tej spółki i ze stratą 15 % ale mozesz kupić akcje KGHM o 50% taniej niż 3 lata temu wieć zarobiłeś 40% na akcjach tej spółki lub kupić akcje Getin noble i zarobiłeś 70 % kupując akcje XSM trzy lata temu zamiast akcje Getin. Tylko aby wystawi ćdziś zlecenie trzeba w pierw mieć akcje a nie być wywalonym przez tą spółkę pracownikiem który próbuje swoich sił na forum.
    Ja kupowałem akcje tej spółki po 80 groszy i sprzedawałem po 1,20 zł w ciągu twoich trzech alt i jestem zarobiony.
    I jetsem gotów odkupić od Ciebie każdą ilośc akcji po 0,70 zł - czekam od jakiegoś czasu na ukrytym - masz akcje sprawdź mnie jutro.
    wWem że nie sprawdzisz bo jesteś wywalonym pracownikiem tej spółki za brak kompetencji i żałośnie szukasz zemsty na tym forum za fakt że jesteś wymoczkiem bez kompetencji z wygórowanymi oczekiwaniami. Wpierw naucz się siusiać bez panpersa.

• Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~re [87.205.141.*]
    Zła diagnoza, pracownikiem nie jestem, akcje posiadam a Ty nie odpowiedziałeś na żadne z moich pytań dotyczących oceny spółki i Prezesa. Zlecenie wystawie podczas najbliższej sesji, w Wielki Piątek nie gram. Pozdrawiam.
  • Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~xsm [83.29.88.*]
    I jakoś nie wystawia o nie odpowiadasz. Jednak sfrustrowany pracownik bo nie miał wyniku i nie dostał premi
  • Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~re [77.252.184.*]
    Wystawię jak odpowiesz na moje pytania przydupasie Prezesa
  • Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~capiCloudem [176.221.120.*]
    Dnia 2016-03-31 o godz. 14:11 ~re napisał(a):
    > Wystawię jak odpowiesz na moje pytania przydupasie Prezesa

Wywalaj gościu albo wystawiaj z prawej. Czy jużoddaleśpo 93 ?
  • Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~Autor [212.191.133.*]
    XSM - Aleś pojechał po człowieku .... pieluchy, brak kompetencji, wywalony, wymoczek, śmierdząca szmata LOL
    Tylko mówiąc szczerze, lokata bankowa zamiast akcji tej firmy dałaby w trzy lata minimum 5% zysku, bez ryzyka straty 15%.
    Nie ma więc co się dziwić, że się gość zagotował bo liczył, że zarobi. A tu ZONK.
    Ale cieszy mnie, że doradzasz i pilnujesz dobrego imienia zacnej firmy i poczciwego prezesa. Cieszę się też że na niej zarabiasz.
    Powodzenia.
  • Re: Ktoś pamięta o tej spółce? Autor: ~capiCloudem [176.221.120.*]
    Spychać mocniej - bede odbierał na dolnych nie obawiajcie sie !
[x]
XSYSTEM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.