Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,84 zł , zmiana od tamtej pory: -95,24%

Re: Ktoś pamięta o tej spółce?

Jak rozumiem RE jesteś laikiem giełdowym a wnioskuje to po twoich wpisach. Naucz się samodzielnie zakładać pampersa zanim tu się wypowiadasz
Sorki ale giełda nie jest dla przedszkolaków którym ktoś wmówił ze zarabia się na niej 20% dziennie a jak czytam twoje wpisy to stwierdzam ze nie tylko jesteś przedszkolakiem bo on umie podetrzeć sobie samodzielnie pupcie a Ty niestety zatrzymałeś się na etapie pampersa.
Nazywasz tą spółkę i jej prezesa śmieciem bo kupiłeś akcje po 80 groszy trzy lata temu i dziś akcje nadal po 80 groszy..
Powyższy wywód świadczy że nie masz podstawowej wiedzy o giełdzie i nie jesteś inwestorem tylko sfrustrowanym pracownikiem tej firmy wywalonym za brak kompetencji i wyników i uważasz że możesz coś zdziałać wypisując swoje farmazony na tym forum. Dlaczego:
trzy lata temu WIG 20 miał wartość 2500 a dziś ma wartość 1935. Co to oznacza - jak bym trzy lata temu zainwestował w średni skład WIG 20 to byłbym na stracie 24 lub 30% zależy jak kto liczy. Czyli jak ma akcje spółki na których jestem n 0 to zarobiłem co najmniej 24% do średniej giełdowej.
Jak rozumiem kupiłeś trzy lata temu akcje XSytsem i dziś są tyle samo warto to spółka jest śmieciem jak piszesz i wypad z rynku.
trzy lata temu akcje KGHM kosztowały 153 zł dzisiaj są warte 74 zł, akcje, akcje PKO BP były warte 3 lata temu 35 zł a dziś 26 zł, akcje Getin Noble Security trzy lata temu były warte 1,7 a potem 3,5 zł a dziś 0,57 zł.
I posumowując - uważam że nie masz nawet jednej akcji tej spółki i jesteś sfrustrowanym pracownikiem Xsytem wywalonym za brak kompetencji który ma nadzieje że na tym forum sie odegra. Sorki w świetle mojego wywodu to nie spółka i je zarząd jest jak to nazwałeś szmatą ale ty jesteś sfrutrowaną szmatą którą nikt nie chce wytrzeć podłogi bo byt śmierdzi zgnilizną na kilometr.
Dowód mogłeś w ciagu tych trzech lat nie raz sprzedać akcje tej spółki z zarobkiem 50% ale to sa dane historyczne który każdy moze sprawdzić. Trzy lata temu kupiłeś akcje Xsystem i proponuje Ci sprzedaj je po 70 groszy. Wystaw zlwcwnie 2000 akcji czy 4000 akcji a zobaczysz że czekam na ukrytym. sprzedasz akcje tej spółki i ze stratą 15 % ale mozesz kupić akcje KGHM o 50% taniej niż 3 lata temu wieć zarobiłeś 40% na akcjach tej spółki lub kupić akcje Getin noble i zarobiłeś 70 % kupując akcje XSM trzy lata temu zamiast akcje Getin. Tylko aby wystawi ćdziś zlecenie trzeba w pierw mieć akcje a nie być wywalonym przez tą spółkę pracownikiem który próbuje swoich sił na forum.
Ja kupowałem akcje tej spółki po 80 groszy i sprzedawałem po 1,20 zł w ciągu twoich trzech alt i jestem zarobiony.
I jetsem gotów odkupić od Ciebie każdą ilośc akcji po 0,70 zł - czekam od jakiegoś czasu na ukrytym - masz akcje sprawdź mnie jutro.
wWem że nie sprawdzisz bo jesteś wywalonym pracownikiem tej spółki za brak kompetencji i żałośnie szukasz zemsty na tym forum za fakt że jesteś wymoczkiem bez kompetencji z wygórowanymi oczekiwaniami. Wpierw naucz się siusiać bez panpersa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XSYSTEM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.