• gdzie ten wzrost peenki? Autor: ~doktorpajchiwo [188.146.133.*]
    Jw
  • Re: gdzie ten wzrost peenki? Autor: ~Pop [46.77.124.*]
    Cierpliwie czekamy
  • Re: gdzie ten wzrost peenki? Autor: ~peek [109.95.144.*]
    Dnia 2016-01-26 o godz. 13:27 ~Pop napisał(a):
    > Cierpliwie czekamy

Dzis powinni INFO  wyslać ws. WEZWANIA - warto , ostatni dzwon dla frustratów posiadac ten papirek  ;)))))))))
  • Re: gdzie ten wzrost peenki? Autor: ~doktorpajchiwo [83.30.7.*]
    Dnia 2016-01-26 o godz. 16:33 ~peek napisał(a):
    > Dnia 2016-01-26 o godz. 13:27 ~Pop napisał(a):

> Dzis powinni INFO  wyslać ws. WEZWANIA - warto , ostatni dzwon dla frustratów posiadac ten papirek  ;)))))))))

i to wg Ciebie będzie zajeisty nius na którym zarobisz krocie?
    Dnia 2016-01-26 o godz. 17:22 ~doktorpajchiwo napisał(a):
    > Dnia 2016-01-26 o godz. 16:33 ~peek napisał(a):
    > > Dnia 2016-01-26 o godz. 13:27 ~Pop napisał(a):
    >
    > > Dzis powinni INFO  wyslać ws. WEZWANIA - warto , ostatni dzwon dla frustratów posiadac ten papirek  ;)))))))))
    >
    > i to wg Ciebie będzie zajeisty nius na którym zarobisz krocie?

bo wg mnie, to nie zarobisz nic na wezwaniu i reszta drobnych też, bo większość umoczyło z emisji,a Piotruś jak coś zaoferuje to nic ponad średnią z ostatnich m-cy ...
  • Re: gdzie ten wzrost peenki? Autor: ~WOW [89.174.21.*]
    TO RYNEK ZWERYFIKUJE .... SOLORZ MOŻE CHCIEĆ JAK NAJTANIEJ , ALE MY NIE MUSIMY MU TEGO PAPIERU ZA TYLE ODDAĆ.CENA MUSI BYĆ REALNA A NIE WYSSANA Z PALCA. KUPIENIE SFERII PODBIŁO WARTOŚĆ SPÓŁKI , CO OZNACZA ŻE CI KTÓRYM ZOSTAŁY TE AKCJE TANIO SKÓRY NIE SPRZEDADZĄ.
  • Re: gdzie ten wzrost peenki? Autor: ~beni [103.10.197.*]
    wiecie jakie to uczucie nie miec juz gniota w portfelu - bezcenne - przerzucilem sie na GNB mam nadzieje ze tam odrobie 4-letnia frustracje ktorej doswiadczylem na biedasie , w ciuciubabke to niech solo bawi sie sam ze soba ja mam ta spolke gleboko tam gdzie plecy koncza swoja szlachetna nazwe
    Sferia podbiła wycenę.... Czyli co Solorz świadomie przeplacic chce cyfrowym za biedasa ?

Tanio mu nie oddamy.... tu tyle słupów zbieralo dla Solorza ten papier od mcy, że przy wezwaniu może się okazać, że drobni już nawet 5% nie mają. To standardowe zachowanie, Solorz sam nie skupuje, ale innym kto zabroni? Jaki problem zrobić sobie kolejnego netnet w innym celu :)

Jedyne kto może się realnie zbuntowac to fundy i ofe, drobni mogą skoczyć po wazeline, jak zawsze.
  • Re: gdzie ten wzrost peenki? Autor: ~pil [83.30.163.*]
    dlatego nie pisz, że nie oddamy- drobnica pomna elektrimu nie chce zostać z papierem na 15 lat i nic z nim nie zrobi
  • Re: gdzie ten wzrost peenki? Autor: ~log [83.5.11.*]
    jakie info o wezwaniu? o czym wy piszecie? czy kiedykolwiek wróżby peeka się sprawdziły?

przypominam peek od 3-4 lat robi mega nagonkę na zakup 'perełki' ani razu nie sprawdziły się jego przewidywania!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.77.124.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: gdzie ten wzrost peenki? Autor: ~peek [109.95.144.*]
    Witam.

czytam te bzdety  i mam pewne  skojarzenia o tuz ustawilem WORY - kto z frustratów jest gotów wywalić po cenie smieciowych akcji -oczywiście zapakuje wszystkie z dokł. starannoscia oraz z podziękowaniem ;))Pzdr
  • Re: gdzie ten wzrost peenki? Autor: ~peeksolista [109.95.144.*]
    Dnia 2016-01-27 o godz. 09:54 ~peek napisał(a):
    > Witam.
    >
    > czytam te bzdety  i mam pewne  skojarzenia o tuz ustawilem WORY - kto z frustratów jest gotów wywalić po cenie smieciowych akcji -oczywiście zapakuje wszystkie z dokł. starannoscia oraz z podziękowaniem ;))Pzdr

zastanawiam się Kol z pseudoinwest - jak wywalicie papierki do kontenera będzie pełny luz ;) zapraszam do gry w zdrapke ;)))
  • Re: gdzie ten wzrost peenki? Autor: ~bajabongo [103.10.197.*]
    raz piszesz jako peek innym razem jako solista a dzisiaj widze doszlo do polaczenia nikow i powstal PEEKSOLISTA :))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: gdzie ten wzrost peenki? Autor: ~peeksolista [109.95.144.*]
    i niech tak zostanie ;)

http://mambiznes.pl/artykuly/czytaj/id/7337/musial_zwrocic_otrzymana_e-dotacje_a_firma_zbankrutowala
[x]
MIDAS -1,82% 0,80 2016-05-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.