Dnia 2016-01-26 o godz. 17:22 ~doktorpajchiwo napisał(a): > Dnia 2016-01-26 o godz. 16:33 ~peek napisał(a): > > Dnia 2016-01-26 o godz. 13:27 ~Pop napisał(a): > > > Dzis powinni INFO wyslać ws. WEZWANIA - warto , ostatni dzwon dla frustratów posiadac ten papirek ;))))))))) > > i to wg Ciebie będzie zajeisty nius na którym zarobisz krocie?
bo wg mnie, to nie zarobisz nic na wezwaniu i reszta drobnych też, bo większość umoczyło z emisji,a Piotruś jak coś zaoferuje to nic ponad średnią z ostatnich m-cy ...
TO RYNEK ZWERYFIKUJE .... SOLORZ MOŻE CHCIEĆ JAK NAJTANIEJ , ALE MY NIE MUSIMY MU TEGO PAPIERU ZA TYLE ODDAĆ.CENA MUSI BYĆ REALNA A NIE WYSSANA Z PALCA. KUPIENIE SFERII PODBIŁO WARTOŚĆ SPÓŁKI , CO OZNACZA ŻE CI KTÓRYM ZOSTAŁY TE AKCJE TANIO SKÓRY NIE SPRZEDADZĄ.
wiecie jakie to uczucie nie miec juz gniota w portfelu - bezcenne - przerzucilem sie na GNB mam nadzieje ze tam odrobie 4-letnia frustracje ktorej doswiadczylem na biedasie , w ciuciubabke to niech solo bawi sie sam ze soba ja mam ta spolke gleboko tam gdzie plecy koncza swoja szlachetna nazwe
Sferia podbiła wycenę.... Czyli co Solorz świadomie przeplacic chce cyfrowym za biedasa ?
Tanio mu nie oddamy.... tu tyle słupów zbieralo dla Solorza ten papier od mcy, że przy wezwaniu może się okazać, że drobni już nawet 5% nie mają. To standardowe zachowanie, Solorz sam nie skupuje, ale innym kto zabroni? Jaki problem zrobić sobie kolejnego netnet w innym celu :)
Jedyne kto może się realnie zbuntowac to fundy i ofe, drobni mogą skoczyć po wazeline, jak zawsze.
czytam te bzdety i mam pewne skojarzenia o tuz ustawilem WORY - kto z frustratów jest gotów wywalić po cenie smieciowych akcji -oczywiście zapakuje wszystkie z dokł. starannoscia oraz z podziękowaniem ;))Pzdr
Dnia 2016-01-27 o godz. 09:54 ~peek napisał(a): > Witam. > > czytam te bzdety i mam pewne skojarzenia o tuz ustawilem WORY - kto z frustratów jest gotów wywalić po cenie smieciowych akcji -oczywiście zapakuje wszystkie z dokł. starannoscia oraz z podziękowaniem ;))Pzdr
zastanawiam się Kol z pseudoinwest - jak wywalicie papierki do kontenera będzie pełny luz ;) zapraszam do gry w zdrapke ;)))