• INFO Autor: ~3334 [94.254.227.*]
    Miejsce w rankingu: 98 

2016-01-22 15:19:05
    Umieszczeniu wpisu dotyczącego przedsiębiorstwa Emitenta w KRS.
    2016-01-22 16:14:00
    AA+A+

Zarząd BIOMAX Spółka Akcyjna z siedzibą w Gdyni powziął informacje o umieszczeniu wpisu dotyczącego przedsiębiorstwa Emitenta w dziale 4 rejestru przedsiębiorców KRS. Wpis ten jest związany z ugodą zawartą pomiędzy Spółką a Narodowym Centrum Badań i Rozwoju z siedzibą w Warszawie o czym informował Emitent w raporcie nr 11/2015 z dnia 24 czerwca 2015 „Zawarcie ugody z Narodowym Centrum Badań i Rozwoju.”

Podstawa prawna: §3 ust. 2 pkt 12) Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
    Źródło: NewConnect - komunikaty spółek (EBI)
  • Re: INFO Autor: kowal2200 [93.105.149.*]
    No i macie początek końca, dotacji nie udało się wyłudzić a teraz nie ma z czego oddać.

W dziale 4 rejestru przedsiębiorców zamieszcza się następujące dane:
    1) zaległości podatkowe i celne objęte egzekucją, jeżeli dochodzona należność nie została uiszczona w terminie 60 dni od daty wszczęcia egzekucji; datę wszczęcia egzekucji tych należności oraz wysokość pozostałych do wyegzekwowania kwot, datę i sposób zakończenia egzekucji;
    2) należności, do których poboru jest obowiązany Zakład Ubezpieczeń Społecznych, objęte egzekucją, jeżeli dochodzona należność nie została uiszczona w terminie 60 dni od daty wszczęcia egzekucji; datę wszczęcia egzekucji tych należności oraz wysokość pozostałych do wyegzekwowania kwot, datę i sposób zakończenia egzekucji;
    3) oznaczenie wierzyciela podmiotu oraz jego wierzytelność, jeżeli posiada tytuł wykonawczy wystawiony przeciwko podmiotowi i nie został zaspokojony w ciągu 30 dni od daty wezwania do spełnienia świadczenia; w przypadku wierzytelności solidarnych ujawnieniu w rejestrze podlega jedynie wierzyciel wnoszący o dokonanie wpisu z zaznaczeniem, że jest to wierzytelność wynikająca z zobowiązania solidarnego;
    4) informacje o zabezpieczeniu majątku dłużnika w postępowaniu w przedmiocie ogłoszenia upadłości albo w postępowaniu restrukturyzacyjnym przez ustanowienie tymczasowego nadzorcy sądowego lub zarządcy przymusowego i jego zmianach lub o nadzorcy sądowym lub zarządcy ustanowionym w postępowaniu restrukturyzacyjnym, który pełni funkcję po prawomocnym umorzeniu postępowania restrukturyzacyjnego w związku ze złożeniem uproszczonego wniosku o otwarcie postępowania sanacyjnego albo uproszczonego wniosku o ogłoszenie upadłości, zawieszeniu prowadzonych przeciwko dłużnikowi egzekucji, a także o oddaleniu wniosku o ogłoszenie upadłości na podstawie art. 13oddalenie wniosku o ogłoszenie upadłości z uwagi na brak majątku dłużnika lub charakter obciążeń jego majątku ustawy z dnia 28 lutego 2003 r. − Prawo upadłościowe (Dz. U. z 2015 r. poz. 233 i 978);
    5) informacje o umorzeniu egzekucji sądowej lub administracyjnej prowadzonej przeciwko przedsiębiorcy, z uwagi na fakt, że z egzekucji nie uzyska się sumy wyższej od kosztów egzekucyjnych.
  • Re: INFO Autor: ~12345 [89.229.177.*]
    http://www.arslege.pl/dzial-4-rejestru-przedsiebiorcow/k21/a11603/

JeRo, popuścisz "w panice" w poniedziałek?

bya ha ha ha !!!!
    http://www.dochodzeniewierzytelnosci.pl/2011/07/21/ujawnienie-wierzytelnosci-w-krs/

ponieważ JeRo do bystrych nie należy :))
    Nie należy, dlatego mu podałem na tacy, żeby nie musiał szukać ;-)
  • Re: INFO Autor: ~JeRo131 [89.76.48.*]
    bez komentarza ;)) https://www.bankier.pl/wiadomosc/BIOMAX-Zawarcie-ugody-z-Narodowym-Centrum-Badan-i-Rozwoju-7266325.html Jeżeli płacą Wam za tak marne naganianie to już współczuję płatnikowi. Pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.105.149.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Ty lepiej nie wchodź już w nic, bo stracisz i będziesz tylko sadził ;P prezesów :))) Wasze ujadanie tutaj już nic niestety nie da i tyle w temacie.
    No wreszcie dotarło to do Ciebie że koniec trupa jet bardzo bliski i wylewanie żali na forum też mu nie pomoże. Trzeba się pogodzić z jego końcem.
    Ty chyba naprawdę nie umiesz czytać ze zrozumieniem.. żal. Wręcz przeciwnie ja tutaj widzę obecnie duży potencjał i zamierzam zwiększać zaangażowanie.
    Jesteś desperatem, bez odbioru.
    kowal, desperat ma ten sam ton wypowiedzi, co zarząd spółki. On widzi potencjał do wzrostów, natomiast kila dni temu odpisano mi ze spółki ( nie wiem czyją ręką, bo zabrakło jakiegokolwiek podpisu ) : "zapraszamy do dalszego śledzenia naszego dynamicznego rozwoju".
  • Re: INFO Autor: ~Jorg [83.10.124.*]
    Wkej całe pisemko.
    Od kiedy ja widzę potencjał do jakichkolwiek wzrostów? Ja widzę cały czas kierunek ==> piach
    A prawdziwy12345 pisze zazwyczaj z IP [82.139.164.*]
    kowal, masz rację. Ten inny ip to z mieszkania. Tamten z biura. Daj maila to wkleję Ci całą korespondencję.
    pewnie z różowego notesika buhaha. Dalej czekamy na oficjalną odpowiedź z KNF ;), powinieneś już dostać. Pewnie też bez podpisu. Co za buraki
    Tu już wszyscy z tobą skończyli. Nie zaśmiecaj wątku, wystarczy że zaśmieciłeś społeczeństwo. Na żadne sensowne pytanie nie odpowiedziałeś.
    napisz na kowal@uu1.pl Ale skąd pomysł że ja widzę potencjał do wzrostów?
    Nie twierdziłem, że Ty widzisz potencjał do wzrostów, tylko że naiwny JeRo widzi, o czym napisał własną ręką. To tak ku szczegółom.
    Sorki, teraz dopiero zrozumiałem. Powiem Ci szczerze że od dłuższego czasu mam to samo wrażenie, tak jak by to prezes się krył za tym nickiem, kiedyś lilką, bo przecież on ma interes w tym aby upychać trefny towar i ludziom, którzy kupili wybijać z głowy sprzedawanie.
  • Re: INFO Autor: alidrisi2 [83.5.47.*]
    Wniosek oczywiście trafny chociaż na podstawie samego wpisu to przedwczesny. Ten wpis tak jakby uznaje zobowiązanie a czy będą mieli z czego płacić czy nie to inna sprawa podobnie jak to kiedy ewentualnie spłacą.
    Biorąc jednak pod uwagę dotychczasowe informacje o wynikach finansowych i inne to dla mnie jest pewne że kasa pusta.
    Termin spłaty jest określony w ugodzie a jej treści nie znamy więc 2 opcje
    - albo dobrze się dogadali co do terminów ale to zwiększa kwotę zobowiązań i stratę w raporcie rocznym i tylko przedłuża agonię
    - albo już powinni spłacić i wciągu roku postępowanie upadłościowe

Jedyny ratunek jaki widzę to że kronos dosypie kasy przez objecie emisji tylko czy chce i czy knf dopuści?

To już tylko JeRo możne uważać że to super wieści i że znalazł bardzo pewną inwestycję.

Ale śledzę jego walkę z wiatrakami z coraz większym zaciekawieniem :). Ciekawe ile jeszcze zamierza dokupić.

duużo, bo zauważyłem, że powoli kończycie się w swoich bezpodstawnych domysłach i głupocie.
    JeRo ani Lilka to na 100% nie prezes. Lilka pisała zupełnie innym językiem niż JeRo. Do tego nie przypuszczałbym, aby prezez - gimnastyk był aż tak tęp, jak to ujawniją wpisy JeRo - wystarczy uważnie prześledzić dowolny wątek i przeanalizować, jak bardzo ubogi intelektualnie jest ten człowiek.

To, że chlapie ozorem o dużych zakupach jest możliwe dlatego, że bankiera ma za darmo. Sensu w tym brak, bo sam się chłopina już pogubił albo zapomniał ile to razy uśrednił sprzedając niżej niż kupił i od jakiego poziomu kurs powinien wystrzelić.

Powtarzam, jedyne co uczyni, to w panice wystawi swoje kwitki na sprzedaż, najpóźniej po wyniczkach za IVQ.
    zapisz to w swoim różowym notesiku i weź leki na uspokojenie. :)) Nie bądźcie naiwni, że tacy ubodzy wolontariusze, wypisują taki brednie bezinteresownie. To już staje się dla mnie niezłą zabawą :)) Biznesmeni, wróżbici ;))
  • Re: INFO Autor: ~Jorg [94.254.144.*]
    podaj swój a się odezwę, już raz upubliczniałem tu swój mail, i wystarczy ;)

Stety lub niestety mam troche tego kwita.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.229.177.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    długo nie musiałem szukać po podaniu Twojego e-maila. Pierwszy post.

cyt. To do zobaczenia na 12 grolach po wynikach za ostatni kwartał

bua ha ha ha !!!! https://www.bankier.pl/forum/temat_re-hurtimex-artykul-w-parkiecie-czytac,10754423.html

dalej słuchajcie takich pseudo inwestorów ;))
  • @12345 Autor: kowal2200 [93.105.149.*]
    przesyłałeś mi tego maila ze spółki, bo nic nie mam?

• Re: @12345 Autor: ~12345 [89.229.177.*]
    wraca mi z błędem
    jesli będziesz wcześniej puść mi od siebie zajawkę na:
    redo
    444
    małpa
    op
    kropka
    pl
  • Re: @12345 Autor: ~Jorg [89.75.99.*]
    Paniki nie widać, spółka śmierdzi i to mocno. 

Ale moze nie powiedzieli ostatniego słowa, moze jeszcze jakąś machloje szykują i zrobią podbitę pod wywalenie i ubieranie leszczy.
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.