Zastanów się , czy dla Ciebie ważne jest jakiekolwiek info typu , PRACE PRZEBIEGAJĄ ZGODNIE Z HARMONOGRAMEM itd. ???? Czy realizacja krok po kroku to co założyli...????? A że nie przekłada się to na wzrost kursu to inna sprawa . Jeżeli wierzysz w produkt tak jak p.Wesołowski który zwiększył zaangażowanie o 100 k akcji to spadek wyceny jest tylko dobrym momentem by również dobrać trochę akcji ...... Na moją łepetynę to kurs trzymany jest w sposób bardzo chamski na niskiej wycenie by zniechęcić i oddać za grosze ......dlaczego ???? Sam próbowałem wielokrotnie podjąć walkę z animatorem i łykałem te jego 13 szt , 18 szt 31 szt a gdy dotarłem do granicy załóżmy 12,50 na K to na S ustawiało się powiedzmy 12,00 i kurs w dół , celowo i perfidnie i tak dzień w dzień ----- wystarczy popatrzeć na obroty ...... Ja osobiście przestałem się stresować bo po co , wierzę w produkt i póki nikt z dużych nie wywali znak jest oki i tylko cierpliwości więcej i pieniążek sam się będzie na rachunku mnożył ......... Popatrz na cały rynek .......... tam podatek wisi , tam już jest , gdzie indziej pogoda nie dopisuje , itp. zdarzenia ................to już osobiście wolę mieć na razie -25 % załóżmy i czekać na wisienkę na torcie niż stresować się czy Braster będzie się otwierał przez kilka sesji i nie mieć możliwości zakupu ......bo i taki scenariusz widzę ...... Za kilka dni wybieram się do Ożarowa jadąc do Wawki to zlustruje plac zabaw w Brasterze , jesienią byłem i wrzuciłem foty to sobie pooglądam Linia produkcyjna matryc jest już zainstalowana , do końca lutego ma być gotowa skorupa a w sierpniu pierwsze egzemplarze .....tak coś pamiętam Być może za rok patrzeć będziesz na kurs Brastera z przecinkiem przesuniętym o jedno zero w prawo ???? I wtedy oki ........być może ????? Uszy do góry !!!!
oby tylko nie bylo jak z innymi super hiper technologiami.. mam tu za duzo kasy zeby ja stracic. Dziwi ze kurs mgd zachowywal sie inaczej p-rzed wprowadzeniem produktu na rynek
A jak myślisz gdy Braster zakomunikuje o ukończeniu scalania produktu to co będzie ???? Będzie podobnie , rozmawiałem z wieloma kobietami na temat produktu i każda robiła oczy !!!!! I chce taki tester ---- rozmawiamy o kobietach które są świadome rzecz jasna , nie gospodyni domowa która walczy o kawałek chleba i na rachunki .......niestety Jesienią prosiłem o większą komunikatywność inwestorską , członek rady nadzorczej powiedział krótko wolą chuchać na zimne i chcą mieć pewność dopiero info..........i starczy w temacie
Witam,
Długo zwlekalem z wypowiedzią na tym forum ale jednak to zrobię. Z dostępnych mi źródeł (niestety nie mogę powiedzieć jakich) wiem, że rzadnych informacji póki co nie będzie. Dlaczego? Dlarego, że wszystko jak na razie przebiega zgodnie z harmonogramem i chyba to nie jest informacja która trzeba się chwalić co tydzień... Informacje od firmy jak i działania marketingowe będą przekazywane bliżej terminu (kilka miesięcy) wypuszczenia na rynek produktu. Z tego co wiem to cała otoczka medialna jest wręcz wstrzymywana w obecnej chwili ponieważ do produktu finalnego jeszcze kilka miesięcy. Nie ma sensy rozpedzac całej machiny reklamowej i wzbudzać przedwczesny apetyt. Czyż nie lepiej będzie jeśli kampania reklamowa ruszy 2 miesiące czy miesiąc przed terminem wdrożenia produktu na rynek? Wówczas potencjalni kupcy będą mogli kupić produkt chwilę po dowiedzeniu się o nim. Ich apetyty na produkt będą wzmożone. Patrząc na rynek nikt nie reklamuje się nie mając gotowego produktu i myślę, że Braster idzie tym samym tropem.
Witam kolegę i widzę że chyba korzystamy z tych samych żródeł informacyjnych ......znak że jest tak jak powinno być i oto chodzi !!! Wygląda na to że wystartujemy z przytupem i fajnie i dobrze by było tak kilka sesji na górnym widelcu i cena dostępna 100 zeta he he he he !!!! Za marzenia na szczęścia na wsadzają do więzienia .........pozdrawiam
Dokladnie tak - robienie teraz duzego szumu mogloby miec negatywne nastepstwa. Najpierw trzeba miec gotowy (lub prawie gotowy) produkt w reku i dopiero zaczac robic wkolo niego zamieszanie...
Do konca stycznia chyba maja cos skonczyc to bedzie male info, ale skoku notowan bym sie nie spodziewal.
Jak ktos ma "za duzo do stracenia" to niech sprzeda juz, zmniejszy straty a ja jeszcze ciut dokupie ;)