Witam,
Długo zwlekalem z wypowiedzią na tym forum ale jednak to zrobię. Z dostępnych mi źródeł (niestety nie mogę powiedzieć jakich) wiem, że rzadnych informacji póki co nie będzie. Dlaczego? Dlarego, że wszystko jak na razie przebiega zgodnie z harmonogramem i chyba to nie jest informacja która trzeba się chwalić co tydzień... Informacje od firmy jak i działania marketingowe będą przekazywane bliżej terminu (kilka miesięcy) wypuszczenia na rynek produktu. Z tego co wiem to cała otoczka medialna jest wręcz wstrzymywana w obecnej chwili ponieważ do produktu finalnego jeszcze kilka miesięcy. Nie ma sensy rozpedzac całej machiny reklamowej i wzbudzać przedwczesny apetyt. Czyż nie lepiej będzie jeśli kampania reklamowa ruszy 2 miesiące czy miesiąc przed terminem wdrożenia produktu na rynek? Wówczas potencjalni kupcy będą mogli kupić produkt chwilę po dowiedzeniu się o nim. Ich apetyty na produkt będą wzmożone. Patrząc na rynek nikt nie reklamuje się nie mając gotowego produktu i myślę, że Braster idzie tym samym tropem.