ktos sie bawi i zakładam,że przed otwarciem zniknie ten "baton", pewnie specjalnie ktos ustawia straszaka i zbiera od wystraszonych ... takie jest moje zdanie...
taki jest trend, poza tym spolka jest na alertach czyli w umieralni a zarzad w tej sprawie nawet nie raczy poinformowac rynku jaki jest pomysl na wyjscie z listy alertów
nic juz tutaj dobrego nie spotka akcjonariuszy spolka ma zamkniete sklepy juz prawie miesiąc i nie handluje wiec 1Q 2016 będzie katastrofą na przychodach
skala biznesu zmniejszy się kilku krotnie, z przychodów ponad 200 mln zł raportowanych przez poprzedni zarzad będzie moze 20-30 mln zł rocznie takie jest moje subiektywne zdanie
Dnia 2016-01-20 o godz. 11:08 ~buuuu napisał(a): > do konca stycznia 13 gr > > taki jest trend, poza tym spolka jest na alertach czyli w umieralni a zarzad w tej sprawie nawet nie raczy poinformowac rynku jaki jest pomysl na wyjscie z listy alertów > > nic juz tutaj dobrego nie spotka akcjonariuszy > spolka ma zamkniete sklepy juz prawie miesiąc i nie handluje wiec 1Q 2016 będzie katastrofą na przychodach > > skala biznesu zmniejszy się kilku krotnie, z przychodów ponad 200 mln zł raportowanych przez poprzedni zarzad będzie moze 20-30 mln zł rocznie > takie jest moje subiektywne zdanie
znaFaca się odezwał . bardziej obchodzą cię przychody czy to czy jest strata czy zysk.......................... skala biznesu - trzeba pozamykać wszystkie nierentowne sklepy oraz odzyskać kasę od poprzedniego zarządu i tyle w temacie