• kefir daj próbke ortografii Autor: ~jasna [83.8.198.*]
    wszyscy zrywamy boki ....
  • Re: kefir daj próbke ortografii Autor: ~kefir [94.254.146.*]
    zarabiaj kase a nie przejmój sie moją ortografią , jak narazie wisisz na haku i modlisz sie zeby podjechało na 1,49 zł , pisałem przedwczoraj i wczoraj jak bedzie i jest jak pisałem a ty dalej wierz z bajki i opowiesci jaka to berdzie super spółka , narazie nie ma podstaw do tego zeby wierzyc w to ze bedzie super , jast inaczej ...
  • Re: kefir daj próbke ortografii Autor: ~jasna [83.8.198.*]
    kefirku pisałes ze bedzie 1zł , mam int 39kilo juz od jakiegos czasu nie sprzedam bo mam inf z lubelskiej palestry nt tego bankruta , nie mam zamiaru sprzedawac int a nader wszystko twoje ostrzezenia i dobre rady sa smieszne wobec twojej wiedzy - wybacz ale jak to ktos powiedział - miałes okazje siedziec cicho ...
  • Re: kefir daj próbke ortografii Autor: ~kefir [94.254.147.*]
    Dnia 2016-01-13 o godz. 16:37 ~jasna napisał(a):
    > kefirku pisałes ze bedzie 1zł , mam int 39kilo juz od jakiegos czasu nie sprzedam bo mam inf z lubelskiej palestry nt tego bankruta , nie mam zamiaru sprzedawac int a nader wszystko twoje ostrzezenia i dobre rady sa smieszne wobec twojej wiedzy - wybacz ale jak to ktos powiedział - miałes okazje siedziec cicho ...

takie infa nie sa jawne wiec skoro piszesz to jest jakis przeciek a skoro sa przecieki to sprawa dla prokuratury i KNFu .

• Re: kefir daj próbke ortografii Autor: ~góra [83.8.198.*]
    taaaa ..... a kto ci wniosek napisze bez błedów ? powodzenia
[x]
INTERBUD -8,58% 1,86 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.