Dziękuję! Może to trochę naiwne, zwłaszcza po tylu latach czekania, ale naprawdę czuję, że w tym roku pożegnam się z Wikaną - beż żalu i z zadowoleniem
Ja od momentu, w którym napisałem Ci, że mam przeczucie, że będzie dobrze - wierzę w to coraz mocniej. W lipcu minie 9 lat. I może wreszcie godziwie się na tym zarobi. Uszanowanie
Ja tez cały czas uważałem, że najgorsze Wikana ma za sobą (2012-2013), nie wiedziałem za bardzo do czego to zmierza, o co w tym chodzi, i czego sie po tym spodziewać, gdy zaczęło spadać w okolice 1zł, wiedziałem natomiast, że to tylko kwestia kursu i ewentualnie kolejnych dziwnych posunieć B. bo to, że sytuacja spółki jest coraz lepsza nie ma dla mnie najmniejszej watpliwosci. Spora w tym zasługa Horbaczewskiego zresztą. Myślę. że kluczem w tym co się wydarzy na Wikanie (mam nadzieję, w niedalekiej przyszłości, mam na mysli ten rok, może nastepny) jest 100mln które B. mają ze sprzedazy Kredyt Inkasso. pozdrawiam ps. 9 lat? szmat czasu, ja jestem tu trochę krócej