wygląda paskudnie , jedynie rentowność bundów może przeszkadzać w większej zwałce , rynki odcięte od narkotyku - tani pieniądz same nie dadzą rady pozostać na wysokich poziomach może być kula śniegowa i ucieczka do złota
nie wiem jak wam ale mi to wyglada na próbe testu 10100 ? i mysle ze poki rynek nie zejdzie nizej 9280 to S niebezpieczne a bezpieczne na długo czyli po wybicu oporkow trzeba uciekac z s ponieważ dalej wisi duza trojka ktorej zasieg okolo 12 kola
ten kierunek na 9308 to bez apelacyjnie rozstrzygnie jak wybija to nie bede zmiłuj ale i wegłud mnie to dobre poziomy na ryzyko ... i mysle ze nawt przy 9400 jak zejdzie to s mozna ryzyoac tak jak nizej tylko ze ze sl ale z tym daxem to jest tak ze przy wazych poziomach stoi az do zamkniecia 22 a po 22 w nocy 2-3 robia roz,,, ale to juz na fut... potem rynek rano sie otwerwa luka
wyglada to na falke 1a do 5a ale... tez nie pasowało by mi takie mocne teraz podejscie bo by mysieli wyjsc wyzej 101120 wie epwnie zroia korekcjinke pod 920 i koljne cc jak wykrs