koniec marzen i nadziei na wyjscie z tego bagna mowie wam koniec, tak zle jeszcze nie bylo bo wczesiej jak ten nieudacznik oglosil upadlosc to notowania byly ciagle
to jutro sprzedaj i się zwijaj ,ja zostaje , a te kroki co zostały zrobione, to tylko dają szansę na odrobienie strat , działania są w dobrym kierunku.
zobacz sunex, spadl do kilkunastu groszy choc nie mial zadnych problemow finansowych dlaczego?
na kerdosie sa i problemy i ten sam wlasciciel, nikt inny duzy akcji nie ma, podwojny fixing zabil plynnosc, co pozostaje? scalenie w duzej proporcji....
Jak widze takie naganianie ( a na gieldzie widzialem juz chyba wszystko ) , to wiem , ze spolka odbije i bedzie rosla . Spolki , ktore zle koncza ( mam na mysli rozne sytuacje ) , zawsze sa na forach raczej chwalone i wiaze sie z nimi duze nadzieje . Tak , czy siak , nie pisz glupot . Nawet gdyby Twoja wersja miala sie sprawdzic , to przy braku zlego info , zadna spolka nie " nurkuje " tak szybko , na takie poziomy . Pozdrawiam !
cale mnostwo niepozytywnych informacji masz na kerdosie od kilku miesiecy
praktycznie nie widac szans na to ze cos sie zmieni na kursie akcji nawet jak daylimzacznie cos znowu sprzedawac tragedia, nie naganam na spadki, rynek sam pokazuje ze to juz köniec
zobacz na hawe,tam w upadlosci ale kurs jakos sie podnosi a tutaj kaplica i umieralnia
stoimy w jednym szeregu z Fly.pl i Cashflow, Petrolinvest