Dnia 2016-01-05 o godz. 11:23 ~0504030201_kerdos napisał(a): > Do poważnej analizy i przemyślenia... > > Bawi mnie nagonka na spadki. Ktos chce tutaj do czegos doprowadzic. Wykupil do tego celu jakas czarna kampanie w agencji PR?
Warto przeanalizować IP czy nie są od tej samej osoby / organizacji...
Dnia 2016-01-05 o godz. 11:23 ~0504030201_kerdos napisał(a): > Do poważnej analizy i przemyślenia... > > Bawi mnie nagonka na spadki. Ktos chce tutaj do czegos doprowadzic. Wykupil do tego celu jakas czarna kampanie w agencji PR?
Ludzie , czy Wy jestescie powazni , czy nie z tym scalaniem ? Po co mialby juz teraz to robic na tej spolce , jak kurs na niej mozna bardzo latwo podnies ? Tylko go tam utrzymac jest problem i chyba dlatego jeszcze tego nie zrobil . Na Serinusie scalono - cena skoczyla ze zlotowki na 20 zl. i juz spowrotem jestesmy na zlotowce . Na sunexie bedzie podobnie . Wiec ja sie pytam po co ? Mysle , ze tym razem bedzie madrzejszy i poczeka ze scalaniem na zmiane trendu na gieldzie i poprawe wynikow spolki po restrukturyzacji . Jak sie chce zadbac o spolke i powaznie sie ja traktuje , to trzeba wiedziec kiedy tego instrumentu uzyc . Mysle , ze sie panicznie boicie scalenia , wiec sie go nie bojcie ! Pozdrawiam !
Zgadzam się w 100% z tobą Panie "autor" lepiej żeby ta spółka jeszcze była na 2-ch fixingach zanim nie zmieni się trend giełdy bo spekuła ją pociągnie na dół. Lepiej przeczekać gorszy okres i jak się coś wyklaruje - poprawi to pójśc z trendem do góry. Spekuła nie lubi 2-ch fixingów bo oni chcą ciągle zarabiać kasę, czyli na okrągło muszą mielić akcje. Dla nich 2 fixy to stracony czas. Tak trzymać, a będzie dobrze. Możliwe, że z czasem po dobrych informacjach kurs skoczy do góry i bez scalenia wrócimy na notowania ciągłe.