Handlowali do ostatniego dnia roku pelna para, teraz robia remanent - spis z natury i w 2016 pierwszy raz sklep otworza powiedzmy 7 stycznia - pierwszy pargon i przychod zacznie sie dla firmy 7 stycznia 2016.
Dnia 2016-01-05 o godz. 13:29 ~mario napisał(a): > mają biegłego rewidenta który sprawdza bałagan z 2014 roku jak dla mnie to nie ma powodów do paniki nie nakręcajmy sytuacji niepotrzebnie
MASZ RACJĘ,LUDZIE ZE STRACHU SAMI SIĘ NAKRĘCAJĄ I WYPISUJĄ GŁUPOTY!!!!!!!! Panowie inwestorzy spokojnie,poczekajcie zaraz będzie 70% na plusie i dopiero będą lamętować że się pozbyli akcji.
nie nakręcajcie ludzi na upadłość bo jest uruchomiona procedura sanacyjna, która zawiesza wszystkie wierzytelności, wpowadzą plan naprawczy tak aby wierzyciele dostali cały swój dług a spółka mogła nadal istnieć. I tak jak pisałem dużo wcześniej obecnym ludziom zależy na działaniu całej grupy bo inaczej nie inwestowali by sowjego czasu i pieniędzy w takie działania.
Dnia 2016-01-05 o godz. 18:52 ~ssss napisał(a): > nie nakręcajcie ludzi na upadłość bo jest uruchomiona procedura sanacyjna, która zawiesza wszystkie wierzytelności, wpowadzą plan naprawczy tak aby wierzyciele dostali cały swój dług a spółka mogła nadal istnieć. I tak jak pisałem dużo wcześniej obecnym ludziom zależy na działaniu całej grupy bo inaczej nie inwestowali by sowjego czasu i pieniędzy w takie działania.
pieniędzy dużych tu nikt nie zainwestował - Kalyciok swoje zarobi ale wątpię by był to zysk na akcjach - stawiam na to że coś sprzeda swoim po odpowiedniej cenie
Wierzyciele dostali cały swój dług... A skąd nadymają tyle kasy. Sklepy puste magazyn pusty zysku praktycznie nie ma. Kolejny miesiąc strat. Czynsze, pensje obsługa IT kosztuje. A Kalyciok i Żeberko jakoś oficjalnie się nie wypowiadają. Ile będą jeszcze prześwietlać dokumentację???