• Newsletter Relacji Inwestorskich Grupy K2 Internet. Autor: ~K2Internet [217.17.42.*]
    Szanowni Państwo,
    poniżej przesyłam link do strony inwestorskiej K2 Internet z wydaniem Newslettera Relacji Inwestorskich za czwarty kwartał 2015 r.
    link 

Zachęcam do zapoznania się z treścią dokumentu.

Z pozdrowieniami,
    Emilia Gajzler
    K2 Internet S.A.

• Re: Newsletter Relacji Inwestorskich Grupy K2 Internet. Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    No nie wiem? Fakt ,ze  codziennie  i  jednoznacznie ktos pilnuje zamkniecia jedna akcja i pompuje regulrnie kurs pachnie mi fundem,ktory chce podpompowac by zgarnac pozadny zysk kiedy bedzie uwazalza stosowne.
  • Re: Newsletter Relacji Inwestorskich Grupy K2 Internet. Autor: ~pablo [5.174.123.*]
    Masz poczucie humoru . Dawno nie czytałem tak dobrego dowcipu .
  • Re: Newsletter Relacji Inwestorskich Grupy K2 Internet. Autor: ~polonez [89.67.107.*]
    golym okiem widac ze to SWISS pompuje jedną akcją kurs. Nie ma wiecej pieniedzy bo wszystko wlozyl w K2 i teraz sra po gaciach bo bessa nadeszla.
    nie martw sie SWISS, spadniemy na 10 PLN to sie uspokoisz bo wtedy juz oddasz akcje i zapomnisz o swoich mzonkach ze FUND kupuje.

• Re: Newsletter Relacji Inwestorskich Grupy K2 Internet. Autor: ~pablo [5.174.123.*]
    Na pewno jakiś fund podciągnął kurs 30 grudnia na zamknięciu .
  • Re: Newsletter Relacji Inwestorskich Grupy K2 Internet. Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    barany jestescie...moge  wam udowodnic kiedy wyszedlem ze spolki ...nie mam ani jednej akcji..:) co nie znaczy  moze jeszcze powalcze
  • Re: Newsletter Relacji Inwestorskich Grupy K2 Internet. Autor: ~polonez [89.67.107.*]
    HAHA ......
    teraz juz nie masz akcji spolki, a cały czas piszesz jaka to dobra firma jest. Wariacie udowodnij może ze nie jesteś dzieckiem we mgle najpierw :)
    sprzedałes pewnie na allegro po 24 PLN.

spolka jest dobra..baranie.. ale spada.. nie chce mi sprawdzac..przed sylwestrem sprzedalem..bylem tu troche przypadkiem nie moja branza. zarobilem swoje 30 % i tyle z ta gotuwka wole sie poczaic na wodospadach na cos innego moze dokupie troche moich faworytow a kto wie gdyby jeszcze polecialo wroce moze na K2 gdy odleci do gory no to ok nie zarobic mniej bolo niz stracic ogolnie wydaje mi sie ,ze na wiosnepowinni zawrzec jeszcze Jakis sojusz i moga poszybowac Zycze powodzenia Zagladac i tak bede.mailem wrazenie ,ze jest podpompowywana..nie lubie takich trikow..dzis np. na pare sekund ktos dak PKC zeby sprawdzic arusze na zamknieciu skoczylo bodaj powyzej 3 %..zazwyczaj robia to  zawodowcy przed sypnieciem..
    K2 K2 K2
    chyba mialem racje.Jakos nie ma sily ten K2 bez pomocy fundow
  • Re: Newsletter Relacji Inwestorskich Grupy K2 Internet. Autor: ~pablo [5.174.114.*]
    Kacper a ty masz w ogole jeszcze papier.mowiles ,ze wychodzisz.?
    Chopacy? widzieliscie komunikat jeszcze swiezy? co o tym sadzicie.? Wyglada na to ,ze przygotowuja nas na cos.Tyle ,ze oczywiscie nie powiedza expresis verbis na co.:.tylko ze wlasciwie nie wiedza jeszcze i sie zastanawiaja..ale jak jakas babka klozetowa podslucha jak w WC Pan Rockefeler z Panem K2 ustalaja strategiczny alians ,to zeby nie bylo ze nie informowali.
    No bo co?
    Negatywnego nic nie moze byc..wreszcie robia wyniki.negatywnie to bylo przez 5 lat. Teraz moga powiedziec patrzta mamy realny dochod i perspektywe na wiecej ,duzo wiecej:chcecie brac w tym udzial to idziemy razem do lozka..ale to bedzie was na poczatku kosztowalo...w kazdym razie jest ruch w interesie..i informuja
    mnie sie to podoba...kacprowi NIC (moze zona?) sie nie podoba
    kacper spozniles sie o 30%z kupnem i z utesknieniem czekasz na dolaczenie do peletonu. Produkujesz znowu takie same bzdety jak jeszcze 25%  wczesniej. Glupia Spekula sprzedaje. i nic to nie znaczy.I tak dostana szybciej niz myslisz po ja..jach. Meldujecie sie tylko na spadkach z pseudomadrymi uwagami. Gadajcie sobie .powtorka z rozrywki. W spolce nic sie nie zmienilo. Jest to samo co przd 10 % . a wiec leszczcze zawsze beda gonic za zaprzegiem ot co
    Czytajac wasze reakcje na spadki ,widze ,ze robicie w majtki poniewaz nieoczekiwanie spadl na was " deszcz " pieniedzy i rozmarzyliscie sie A tu nagle w jeden dzien taaaakiiii policzek. zawsze jednak po takiego jezdzie ktos probuje ( a to zadna sztuka gdy wszedzie krew sie leje przed weekendem) zwalic kurs a innym puszczaja nerwy. Poczytajcie co sadzi o sektorze i o spolce ( zawsze wydawala mi sie tania.) Duda z Opoki i nie skomlajcie...szczegolnie ,ze nie wy jestescie ze wzrosty spowodowalisci
    Zgadnij , kto to napisał ?
  • Re: Newsletter Relacji Inwestorskich Grupy K2 Internet. Autor: ~Swiss [84.227.254.*]
    Ale kuchnia mam dobry styl.Czytam I czytam I uwazam, ze jestemczytam lepszy od pismakow z prasy.
    No cos w tym jest.
    Zasadniczo podtrzymuje.
    Jednak wydaje mi sie,ze ipopema albo opoka kombinuja I pompuja kurs.totez sprzedalem Jak jakis spekulant.bije sie po biuscie.
    Nie powiedzialem ,ze nie wroce.
    Mysle,ze bedzie korekta . Ale mysle rowniez , ze finalnie dojdzie do 20.
    Rzecz w tym,czy sie zalapie ?
    No ale nie wymagajcie ,zebym oglaszal gdy sprzedaje.
    Takich altruistow tu raczej nie ma.
    Gdy kupie powiadomie:))
  • Re: Newsletter Relacji Inwestorskich Grupy K2 Internet. Autor: ~pablo [5.174.114.*]
    To czy sprzedajesz czy kupujesz obchodzi nas tyle co zeszłoroczny śnieg . Ważniejsze jest to że zachowujwsz się jak chorągiewka na wietrze .
[x]
FABRITY -0,38% 26,40 2025-09-26 15:53:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.