Kacper a ty masz w ogole jeszcze papier.mowiles ,ze wychodzisz.?
Chopacy? widzieliscie komunikat jeszcze swiezy? co o tym sadzicie.? Wyglada na to ,ze przygotowuja nas na cos.Tyle ,ze oczywiscie nie powiedza expresis verbis na co.:.tylko ze wlasciwie nie wiedza jeszcze i sie zastanawiaja..ale jak jakas babka klozetowa podslucha jak w WC Pan Rockefeler z Panem K2 ustalaja strategiczny alians ,to zeby nie bylo ze nie informowali.
No bo co?
Negatywnego nic nie moze byc..wreszcie robia wyniki.negatywnie to bylo przez 5 lat. Teraz moga powiedziec patrzta mamy realny dochod i perspektywe na wiecej ,duzo wiecej:chcecie brac w tym udzial to idziemy razem do lozka..ale to bedzie was na poczatku kosztowalo...w kazdym razie jest ruch w interesie..i informuja
mnie sie to podoba...kacprowi NIC (moze zona?) sie nie podoba
kacper spozniles sie o 30%z kupnem i z utesknieniem czekasz na dolaczenie do peletonu. Produkujesz znowu takie same bzdety jak jeszcze 25% wczesniej. Glupia Spekula sprzedaje. i nic to nie znaczy.I tak dostana szybciej niz myslisz po ja..jach. Meldujecie sie tylko na spadkach z pseudomadrymi uwagami. Gadajcie sobie .powtorka z rozrywki. W spolce nic sie nie zmienilo. Jest to samo co przd 10 % . a wiec leszczcze zawsze beda gonic za zaprzegiem ot co
Czytajac wasze reakcje na spadki ,widze ,ze robicie w majtki poniewaz nieoczekiwanie spadl na was " deszcz " pieniedzy i rozmarzyliscie sie A tu nagle w jeden dzien taaaakiiii policzek. zawsze jednak po takiego jezdzie ktos probuje ( a to zadna sztuka gdy wszedzie krew sie leje przed weekendem) zwalic kurs a innym puszczaja nerwy. Poczytajcie co sadzi o sektorze i o spolce ( zawsze wydawala mi sie tania.) Duda z Opoki i nie skomlajcie...szczegolnie ,ze nie wy jestescie ze wzrosty spowodowalisci
Zgadnij , kto to napisał ?