Wszystkiego NAJGORSZEGO i samych strat życzę matołowi , który oprócz gniadego swoimi uporczywymi - groszowymi zleceniami celowo nekał i gnębił pozostałych akcjonariuszy doprowadzając do sztucznych spadków i aktualnej wyceny !!!
Dnia 2016-01-04 o godz. 10:05 ~poszkodowany napisał(a): > Wszystkiego NAJGORSZEGO i samych strat życzę matołowi , który oprócz gniadego swoimi uporczywymi - groszowymi zleceniami celowo nekał i gnębił pozostałych akcjonariuszy doprowadzając do sztucznych spadków i aktualnej wyceny !!!
Nie bierzesz pod uwagę takiej możliwości, że to może być on sam lub jego ludzie? - to, po pierwsze. A po drugie, takie wypisywanie tutaj swoich bezsilnych żalów to trochę dziecinada - nie sądzisz? Po trzecie, też jestem udupiony, ale mam plan i sądzę, że mogę gościa uderzyć. On boi się tylko siły, tak sądzę. I po czwarte, trudno coś radzić, ale uważam, że jeśli ktoś ma jeszcze akcje tego badziewia, to powinien je zachować. Zwyciężyć lub zginąć! Chyba tylko kierując się tutaj tą zasadą można wygrać. Nie wiem, może się mylę , ale ja tak postanowiłem. Pozdrawiam
PS - Trzeba cały czas pamiętać, że mamy za przeciwnika bardzo sprytnego faceta i w dodatku - delikatnie mówiąc - niezbyt uczciwego. Ale trochę się mu dziwię - ja na jego miejscu rozwijałbym firmę, zarobił sam i dał zrobić innym. On sądzi, że można wydymać innych i to bez żadnych konsekwencji - czy się facet trochę nie myli? Czy podąża właściwą drogą? Być może sądzi, że to najlepsza z możliwych dróg? Może się mu uda, ale może zapłaci wysoką cenę, może nawet zbyt wysoką? Zobaczymy.
Myślę , że masz rację , bo normalny uczciwy człowiek nie potrafi tak długo , perfidnie nękać drugiego - i to bezinteresownie ! Od dłuższego czasu podejrzewam , że to gnida z otoczenia gniadego . To spółka typu "żywy trup" , więc trzeba być desperackim hazardzistą , aby przy notowaniach 2 x dziennie i tak małej plynnośći spodziewać się tu kokosów !!! Celowe długotrwałe dołowanie kursu min.ilością akcji i sprytne dobieranie z dołu sugeruje bezczelny - monotonnie realizowany plan. Wygląda mi na to , iż coś się tutaj szykuje , co podejrzewałem i o czym pisałem w wcześniejszych postach ! Pozdarwiam wytrwalych
Dokładnie tak PO-spolite złodziejstwo !!! Tu widać wyraźne kombinacje! Od dłuższego czasu kombinując zleceniami na S po 10 , 50 , 100szt. itp. nie sprzedaje bo ciągle ponosi straty z tyt. prowizji ! Podrzucając min.ilości ciągle dopłaca - , więc.............komu na tym zależy ?????????? Myślę , że coś się szykuje , a wszystkie straty poniesione w tych kombinacjach zostaną odbite z nawiązką - OBY - śmy i my wszyscy na tym skorzystali - powodzenia
Zyga - mam nadzieję , że przyjdzie taki moment , że ja sprzedam , ty sprzedasz i inni sprzedadzą -oby , albo większość z nas zostanie całkiem udupionych ? Piszę to co obserwuję tu od kilku miesięcy (z krótkimi przerwami) i nie ukrywam flustracji z powodu tych zagrywek ! I nie pitol mi o nagonce - niby kogo mam nagonić , skoro sam widzisz , że bardzo rzadko ktoś tu zagląda.
Kupowałem po średniej 2,50 ,36 000 akcji i tak mnie pi......ny Gniady wy....ał.Czy sprzedam po 20gr czy 50 gr to wolę zaryzykować i czekać .Rybka albo Pipka