• Co na to KNF ? Czy to jest pomoc biednej Ameryce? Autor: ~Olek [37.190.188.*]
    ...pożyczki zysku zarobionego przez spółkę to wyciąganie pieniędzy, kapitał zapasowy to ich mrożenie. Załoga tej firmy i akcjonariusze mniejszościowi powinni przystapic do sporu zbiorowego. Gdzie jest nasze Państwo? Sam chętnie pojadę do Minisrestwa Finansów lub do Ministra Skarbu i na podstawie mechanizmów na tym papierze- DEBICY ,pokażę jakie patologie istnieją w naszym prawie.
    Miliony wyprodukowanych opon ,a zysk jak na kilogramie pomidorów ito jeszcze transferowany za granicę . Nie wierze w żadnego OBAME to masoniera finansowa rządzi światem.
  • Re: Co na to KNF ? Czy to jest pomoc biednej Ameryce? Autor: ~Olek [37.190.188.*]
    ciekawe co tu jest napisane nie tak, ropniaki z telawiwu?
  • Re: Co na to KNF ? Czy to jest pomoc biednej Ameryce? Autor: ~joe [193.239.83.*]
    To jedź. Możesz też zgłosić do prokuratury działanie na szkodę spółki.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.89.171.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co na to KNF ? Czy to jest pomoc biednej Ameryce? Autor: ~Beata [85.89.171.*]
    Dnia 2016-01-04 o godz. 10:19 ~joe napisał(a):
    > To jedź. Możesz też zgłosić do prokuratury działanie na szkodę spółki.

oj,będzie bolało siedzenie, będzie :)
  • Re: Co na to KNF ? Czy to jest pomoc biednej Ameryce? Autor: ~Beata [85.89.171.*]
    Dnia 2016-01-04 o godz. 10:19 ~joe napisał(a):
    > To jedź. Możesz też zgłosić do prokuratury działanie na szkodę spółki.

Moderator usunął wcześniejszy mój tekst. Joe ,zapytam więc, czy Ty jesteś Pełniącym Obowiązki ?
  • Re: Co na to KNF ? Czy to jest pomoc biednej Ameryce? Autor: ~joe [193.239.83.*]
    nie zgadłaś:) nie mam nic z tym wspólnego z żadnym obozem partyjnym i tak pozostanie.
    Postu usuniętego nie widziałem więc nie oceniam też czy słusznie czy nie (ani dlaczego) post został usunięty- pewnie administrator miał jakiś powód.
    Co do mojego wpisu Olek pisał o nieprawidłowościach i zna mechanizmy to powinien je zgłosić - smarowanie na forum nic nie da, a włączanie w to pracowników nie jest najlepszym rozwiązaniem - po to są organy - słabe i powolne ale są .
    Dnia 2016-01-04 o godz. 17:08 ~joe napisał(a):
    > nie zgadłaś:) nie mam nic z tym wspólnego z żadnym obozem partyjnym i tak pozostanie.
    > Postu usuniętego nie widziałem więc nie oceniam też czy słusznie czy nie (ani dlaczego) post został usunięty- pewnie administrator miał jakiś powód.
    > Co do mojego wpisu Olek pisał o nieprawidłowościach i zna mechanizmy to powinien je zgłosić - smarowanie na forum nic nie da, a włączanie w to pracowników nie jest najlepszym rozwiązaniem - po to są organy - słabe i powolne ale są .

Nie zgadzam się z Tobą. To pracownicy maja prawo zapytać,dlaczego zamiast np. podwyżek,czy dywidendy, spółka gromadzi kasą w kapitale zapasowym, a następnie pożycza zarobione ( ciężko ) pieniądze za granicę, Gdyby dokładnie policzyć , okaże się ,że Amerykanie chcą przejąć spółkę,przez jej zarobione pieniądze trzymając kurs , przez umoczone czerwone szelki. Już raz pokazali ,że słowo ( na temat wezwania) nie ma dla nich żadnego znaczenia, dali cenę śmieszną ,po prostu nie godziwą. Pracownicy i Państwo ( wręcz muszą ) powinni zainteresować się SENSEM takiej działalności, bo ja jej nie widzę, oczywiście oprócz WYZYSKU
[x]
DEBICA 0,00% 80,50 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.