Wielokrotnie wam pisałem , że rzekoma sprzedaż zakładu to tylko czysta ustaweczka, na słupa Prezesa Hygieniki ustawił KK swoją mierną , ale wierną byłą dyr. finansowa nie jaką Panią Łucję L. ciekawe dlaczego, no nie ? (babsko oderwane kompletnie od rzeczywistości, o zarządzaniu zakładem produkcyjnym kompletnie nic nie wiedziała i dalej nie wie, żadnego wykształcenia czy też doświadczenia w tym obszarze nigdy wcześniej nie miała i nadal nie ma., Natomiast to, że Blondyna i Pindol (AW, i KK ) tam nadal urzędują to też wiadomo od co najmniej 8-10 mc., żadna tajemnica moi drodzy ;-( Ja się pytam gdzie jest FIZYCZNA kasa za rzekomą sprzedaż tego zakładu, ????????? PODKREŚLAM SŁOWO FIZYCZNA, CZYLI OPERACJA GOTÓWKOWA, NO GDZIE ?, Panie Kalyciok no GDZIE ??????????? CHA CHA CHA............. Może Pan W i Pani Ł, to wyjaśni w prokuraturze :-) pod warunkiem, że wreszcie wniesie Pan OFICJALNIE wniosek do prokuratury, bo przecież poinformuje Pan NIE PRAWDAŻ ???????????????????????????????????, o działalności łamiącej prawo z zakresu; KK I SPH i regulamin GPW, o wałkach w obszarze skarbowych nie zapominając, no i najważniejsze : oczywiście działalność na szkodę spółki Kerdos i Inwestorów przez były Zarząd spółki, przecież Pan poinformuje, no nie !!!!!!!!!!!!!!!......cha cha cha............
no i wlasnie wciaz brakuje tego zawiadomienia o dzialalnosci na szkode spolki i znow rozejdzie sie po kosciach a banan bedzie bananem jak 5 i 10 lat temu... smutne to
No i właśnie to samo przychodzi mi na myśl panie awatar. 11partners, tc capital, Jagna dyrektorem finansowym Dayli!!! Ta co z Klinem chciala zabić firmę.Wszystko to mafia i pranie kasy. Poczytajcie o spółce na Cyprze. Tam jest kasa ze sprzedaży zakładu!!!
Gdzie mozna poczytac o tej cypryjskiej spolce i kto za nia stoi? Tc capital juz zminilo nazwe chyba na tmt investments. Chyba udzialowcem jest wlasnie ta cypryjska spolka. Nie wiem gdzie szukac dokladnych informacji na ten temat.