Kto jest prezesem tych "wiecznych obietnic" z siedzibą w Gdyni? Dochodzę do wniosku, że jakiś niepiśmienny. Ponawiam do niego od dłuższego czasu mailem kilka sensownych pytań odnośnie spółki, a facet milczy jak grób. Nie sądzę, aby był w rozjazdach :))
Jaki urlop? Próbowałem coś o gościu kiedyś znaleźć (wiadomo zanim kupisz zorientuj się co do kwalifikacji itp) bo to co podaje na stronie jest po prostu miałkie (w parę lato po studiach z 5 firm od sasa do lasa a żadnego konkretnego stanowiska). W necie jedyne co można przeczytać to kolejnej wycieczce w góry. W końcu coś po kierunku studiów WAF - turystyka. Więc chyba te górskie wycieczki to jego główna działalność a tej firmie to klasyczny słup.
Ja ;)... czekam dalej na ten wodospad ;)) i jakoś nie ma. Nowy Rok a tutaj nic, nie chcą puszczać bezwartościowej według Was makulatury w rynek. A tak się staracie .... :)
Człowieku te akcje były kiedyś warte 5 zł teraz 0,9gr czego ci jeszcze trzeba? Tu wszystkie wodospady, lawiny wyprzedaże już były. Kupiłeś sobie bankruta módl się o cud albo czekaj na ogłoszenie upadłości.
Nadal cisza i bez odzewu prezesa. To pierwsza taka spółka. A co do linka, czuję, że obejdzie się bez niego. Trzasną taki aktualny komunikat, że wystarczy za wszystkie inne :)) Przypominam, że zakończył się IV kwartał i to na potężnych stratach :)))
Ani słowa w kwestii: Szanowny Panie Prezesie, przekazany komunikatem Raport Okresowy zawiera następujący fragment:
..."Głównym przedmiotem działalności BIOMAX S.A. jest wprowadzanie innowacyjnych technologii i preparatów biotechnologicznych na rodzimy i zagraniczny rynek kosmetyczny, farmaceutyczny i spożywczy. Z pomocą podmiotów wchodzących w skład grupy kapitałowej BIOMAX S.A. lub działając samodzielnie Spółka koncentruje się na produkcji i dystrybucji produktów oraz preparatów biotechnologicznych stosowanych w w/w gałęziach przemysłu"....
Panie Prezesie, nadal czekam na odpowiedź. Czy mógłbym uzyskać bardziej szczegółowe wyjaśnienie, jak realizowana jest zaprezentowana powyżej działalność ?
Zwrot "bardziej szczegółowe" być może zasugerował Tobie otrzymaną, wcześniejszą odpowiedź? Nic z tego, prezesunio nie odpowiada pomimo, że każdego dnia :)) otrzymuje powtórnie tego maila. Chodziło mi o rozwinięcie i uzasadnienie wyrażonych w tekście informacji. Niby cóż chłopina może odpisać w sprawie zacytowanego tekstu ??? Toż to wierutna bzdura, którą podpisał. Poczekam jeszcze trochę a następnie powiadomię Komisję Nadzoru o tym, że prezes Biomaxa świadomie wprowadza w błąd, a sam wiesz co to będzie oznaczać dla spółki :))))
~jerry i jeszcze, żeby miał ze 200k akcji to bym zrozumiał, a tak to wcale się nie dziwię Prezesowi, że nie odpisuje. Szkoda czasu na takiego pajaca. Dobrze, że jest jeszcze coś takiego na skrzynce jak spam ;))
Myślę, że w najbliższy poniedziałek zwrócę uwagę Komisji Giełdy na temat dojrzewającego, kolejnego zbuka przed ich oczami :)) Z doświadczenia zdobytego na kilku podobnych spółkach, które uprawiały zbliżone bajkopisarstwo wiadomo mi, że otwiera się tym sposobem drogę do "wyautowania" takich egzemplarzy z notowań. Tak było np. z Dependem. Przykro mi panowie, ale mam nadzieję, że przyczynię się do zakończenia tej gdyńskiej ściemy i waszego brylowania tutaj :))
~12345 nie zapomnij przekleić treści wysyłanego zgłoszenia na forum... abyś był dla nas bardziej wiarygodny i abyśmy mogli to sprawdzić ;) Jeśli się tak nie stanie, będziesz zwykłym naganiaczem
Dnia 2016-01-08 o godz. 12:11 ~12345 napisał(a): > pewnie to, pewnie tamto, pewnie sramto. > Pewne jest to, że spółczynę wam zdmuchną z notowań a z nią wasze pieniążki :)))
!12345 jestem za wszystkie wydmuszki co naciągają tylko leszczy to niech KNF szybko ale to szybko niech wymiata z parkietu żeby wiecej nie udało im się nabrac najwyższy czas z oszustami dopnij swego popieram
Szanowny Panie Prezesie, nadal oczekuję odpowiedzi na poniższe i pokazanie Pana stanowiska w sprawie.
W związku z zauważalnym cyklicznym pogarszaniem się sytuacji finansowej Emitenta, niezrealizowaną umową sprzedażową, oraz kilkoma innymi niepozytywnymi zdarzeniami, których obraz wynika z informacji skierowanych do rynku na przestrzeni czasu lub sugestywnym brakiem takich informacji, zwracam się do Pana z pytaniami: Czy możliwości Emitenta realizowanej bądź nie realizowanej strategii rynkowej zostały wyczerpane i czy Zarząd Biomax S.A. widzi realne metody do odwrócenia niekorzystnego położenia Spółki - na czym polegać miałyby takie działania zaradcze? Czy Zarząd Biomax S.A. bierze pod uwagę niepowodzenie zapowiedzianej emisji akcji, pomimo że ma być to oferta prywatna - ogólnikowa informacja do rynku, podobnie jak niepowodzeniem zakończyła się ostatnia emisja obligacji i jakie kroki wówczas zostaną podjęte?
Z reguły nic nie wyjaśniając, zostawiam każdego imbecyla na pastwę losu. Tym razem jednak zdobędę się na jeden dobry gest. Czytaj zatem uważnie: gdybyś nie ciągnął tyle krechy, to twoja pała pracowałaby nieco sprawniej i byłbyś w stanie wyczytać logicznie z wcześniejszych wpisów, że piszę na maila do siedziby spółki. Treść maila jednego, drugiego itp wkleiłem na forum, by zainteresowani wiedzieli, o co chodzi i w jakiej sprawie prezesunio chłopina nic nie odpisuje.