• Niepiśmienny? Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Kto jest prezesem tych "wiecznych obietnic" z siedzibą w Gdyni?
    Dochodzę do wniosku, że jakiś niepiśmienny. Ponawiam do niego od dłuższego czasu mailem kilka sensownych pytań odnośnie spółki, a facet milczy jak grób. Nie sądzę, aby był w rozjazdach :))
  • Re: Niepiśmienny? Autor: alidrisi2 [83.5.85.*]
    Możliwe że jest w górach.
  • Re: Niepiśmienny? Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    To wziął zdecydowanie za długi urlop zważywszy na wyniki w spółce.
  • Re: Niepiśmienny? Autor: ~Jorg [89.75.99.*]
    Kontakt z prezesem jest trudny ale ze spółką nie. Prezes np lakuje na fb ale odpisać już nie umie.

Wyniki są złe bo produkty zostały wyparte przez firmę ziajka która defakto należy do ziaja.

Ponoć (raczej potwierdzone info) wszyscy się z tego wycofuja, bo konkurencja ma po prostu lepsza ofertę. Jak nie poprawią oferty to lezymy.

Optymizm Jero jest nie poprawny ale co nam akcjonariuszom pozostało? Czekac na cud, który moze się zdarzy.

Pozdrwaim
  • Re: Niepiśmienny? Autor: alidrisi2 [83.27.148.*]
    Jaki urlop? Próbowałem coś o gościu kiedyś znaleźć (wiadomo zanim kupisz zorientuj się co do kwalifikacji itp) bo to co podaje na stronie jest po prostu miałkie (w parę lato po studiach z 5 firm od sasa do lasa a żadnego konkretnego stanowiska). W necie jedyne co można przeczytać to kolejnej wycieczce w góry. W końcu coś po kierunku studiów WAF - turystyka. Więc chyba te górskie wycieczki to jego główna działalność a tej firmie to klasyczny słup.
  • Re: Niepiśmienny? Autor: ~JeRo131 [89.76.48.*]
    rzeczywiście, to co jutro lawina :)), dzisiaj mrozik już był. W górach niebezpiecznie, więc radziłbym sypać w rynek tym co macie :))
    JeRo ty chyba coś przespałeś.
    Ja ;)... czekam dalej na ten wodospad ;)) i jakoś nie ma. Nowy Rok a tutaj nic, nie chcą puszczać bezwartościowej według Was makulatury w rynek. A tak się staracie .... :)
    Człowieku te akcje były kiedyś warte 5 zł teraz 0,9gr czego ci jeszcze trzeba? Tu wszystkie wodospady, lawiny wyprzedaże już były. Kupiłeś sobie bankruta módl się o cud albo czekaj na ogłoszenie upadłości.
    zapomniałeś jeszcze wkleić linka z 2011r. dla dopełnienia postu buhaha...
    Nadal cisza i bez odzewu prezesa. To pierwsza taka spółka.
    A co do linka, czuję, że obejdzie się bez niego. Trzasną taki aktualny komunikat, że wystarczy za wszystkie inne :))
    Przypominam, że zakończył się IV kwartał i to na potężnych stratach :)))
    Ani słowa w kwestii:
    Szanowny Panie Prezesie, przekazany komunikatem Raport Okresowy zawiera następujący fragment:

..."Głównym przedmiotem działalności BIOMAX S.A. jest wprowadzanie innowacyjnych technologii i preparatów biotechnologicznych na rodzimy i zagraniczny rynek kosmetyczny, farmaceutyczny i spożywczy. Z pomocą podmiotów wchodzących w skład grupy kapitałowej BIOMAX S.A. lub działając samodzielnie Spółka koncentruje się na produkcji i dystrybucji produktów oraz preparatów biotechnologicznych stosowanych w w/w gałęziach przemysłu"....

Panie Prezesie, nadal czekam na odpowiedź. Czy mógłbym uzyskać bardziej szczegółowe wyjaśnienie, jak realizowana jest zaprezentowana powyżej działalność ?
  • Re: Niepiśmienny? Autor: alidrisi2 [83.4.212.*]
    Czyżbyś jednak się doczekał jakiegoś odzewu?
  • Re: Niepiśmienny? Autor: ~12345 [89.229.178.*]
    Zwrot "bardziej szczegółowe" być może zasugerował Tobie otrzymaną, wcześniejszą odpowiedź? Nic z tego, prezesunio nie odpowiada pomimo, że każdego dnia :)) otrzymuje powtórnie tego maila. Chodziło mi o rozwinięcie i uzasadnienie wyrażonych w tekście informacji. Niby cóż chłopina może odpisać w sprawie zacytowanego tekstu ??? Toż to wierutna bzdura, którą podpisał. Poczekam jeszcze trochę a następnie powiadomię Komisję Nadzoru o tym, że prezes Biomaxa świadomie wprowadza w błąd, a sam wiesz co to będzie oznaczać dla spółki :))))
  • Re: Niepiśmienny? Autor: ~jerry [164.126.38.*]
    Ty z nim na forum bankiera korespondujesz?
    Czy możne liczysz, że On czyta te Twoje marne wypociny ?
    Co za amator

~jerry i jeszcze, żeby miał ze 200k akcji to bym zrozumiał, a tak to wcale się nie dziwię Prezesowi, że nie odpisuje. Szkoda czasu na takiego pajaca. Dobrze, że jest jeszcze coś takiego na skrzynce jak spam ;))
    Myślę, że w najbliższy poniedziałek zwrócę uwagę Komisji Giełdy na temat dojrzewającego, kolejnego zbuka przed ich oczami :))
    Z doświadczenia zdobytego na kilku podobnych spółkach, które uprawiały zbliżone bajkopisarstwo wiadomo mi, że otwiera się tym sposobem drogę do "wyautowania" takich egzemplarzy z notowań. Tak było np. z Dependem. Przykro mi panowie, ale mam nadzieję, że przyczynię się do zakończenia tej gdyńskiej ściemy i waszego brylowania tutaj :))
  • Re: Niepiśmienny? Autor: ~JeRo131 [213.227.99.*]
    ~12345 nie zapomnij przekleić treści wysyłanego zgłoszenia na forum... abyś był dla nas bardziej wiarygodny i abyśmy mogli to sprawdzić ;) Jeśli się tak nie stanie, będziesz zwykłym naganiaczem
    "wasza" opinia na temat mojej wiarygodności to mnie......bua ha ha ha.
  • Re: Niepiśmienny? Autor: ~jerry [164.126.95.*]
    Dnia 2016-01-08 o godz. 11:02 ~12345 napisał(a):
    > "wasza" opinia na temat mojej wiarygodności to mnie......bua ha ha ha.

A to zgłoszenie do KNF też będziesz poprzez forum Bankiera realizował? ha ha

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [82.139.164.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Niepiśmienny? Autor: ~JeRo131 [213.227.99.*]
    pewnie w swoim pamiętniczku ;) napisze..
    pewnie to, pewnie tamto, pewnie sramto.
    Pewne jest to, że spółczynę wam zdmuchną z notowań a z nią wasze pieniążki :)))
  • Re: Niepiśmienny? Autor: ~jerry [164.126.95.*]
    Dnia 2016-01-08 o godz. 12:11 ~12345 napisał(a):
    > pewnie to, pewnie tamto, pewnie sramto.
    > Pewne jest to, że spółczynę wam zdmuchną z notowań a z nią wasze pieniążki :)))

Zanotuj to w swoim różowym notesiku ha ha
  • Re: Niepiśmienny? Autor: ~lolita [164.126.87.*]
    !12345 jestem za wszystkie wydmuszki co naciągają tylko leszczy to niech KNF szybko ale to szybko niech wymiata z parkietu żeby wiecej nie udało im się nabrac najwyższy czas z oszustami dopnij swego popieram
    Szanowny Panie Prezesie, nadal oczekuję odpowiedzi na poniższe i pokazanie Pana stanowiska w sprawie.

W związku z zauważalnym cyklicznym pogarszaniem się sytuacji finansowej Emitenta, niezrealizowaną umową sprzedażową, oraz kilkoma innymi niepozytywnymi zdarzeniami, których obraz wynika z informacji skierowanych do rynku na przestrzeni czasu lub sugestywnym brakiem takich informacji, zwracam się do Pana z pytaniami: Czy możliwości Emitenta realizowanej bądź nie realizowanej strategii rynkowej zostały wyczerpane i czy Zarząd Biomax S.A. widzi realne metody do odwrócenia niekorzystnego położenia Spółki - na czym polegać miałyby takie działania zaradcze? Czy Zarząd Biomax S.A. bierze pod uwagę niepowodzenie zapowiedzianej emisji akcji, pomimo że ma być to oferta prywatna - ogólnikowa informacja do rynku, podobnie jak niepowodzeniem zakończyła się ostatnia emisja obligacji i jakie kroki wówczas zostaną podjęte?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.9.124.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Coś cię zabolało, ale nie zdążyłem odczytać co. Dużo wskazuje że to głowa.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~jerry [164.126.124.*]
    Dnia 2016-01-09 o godz. 13:15 ~12345 napisał(a):
    > Coś cię zabolało, ale nie zdążyłem odczytać co. Dużo wskazuje że to głowa.

I jak tam, odpisał Ci Prezio na chat bankiera ?
    ha ha ha
    Z reguły nic nie wyjaśniając, zostawiam każdego imbecyla na pastwę losu.
    Tym razem jednak zdobędę się na jeden dobry gest.
    Czytaj zatem uważnie: gdybyś nie ciągnął tyle krechy, to twoja pała pracowałaby nieco sprawniej i byłbyś w stanie wyczytać logicznie z wcześniejszych wpisów, że piszę na maila do siedziby spółki. Treść maila jednego, drugiego itp wkleiłem na forum, by zainteresowani wiedzieli, o co chodzi i w jakiej sprawie prezesunio chłopina nic nie odpisuje.

http://www.sadistic.pl/babcia-wciaga-kreche-vt124754.htm
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [164.126.124.*]
    tak jak napisałem wyżej
    "Z reguły nic nie wyjaśniając, zostawiam każdego imbecyla na pastwę losu.
    Tym razem jednak zdobędę się na jeden dobry gest."

Wykorzystałeś już ten jeden gest.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.154.89.*]
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.