• Polsat Cyfrowy przejmie Midasa ? Autor: ~Chaoss [178.42.142.*]
    Jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo,ja mam nawet pewność,że Cyfrowy Polsat w przyszłym roku przejmie Midasa.
    Ci którzy mają odrobinę pojęcia o giełdzie ,oraz co się dzieje z ceną akcji spółki przejmowanej przez większa ,będą wiedzieć co robić.

http://www.pb.pl/4403428,93512,cyfrowy-polsat-gra-czestotliwosciami
  • Re: Polsat Cyfrowy przejmie Midasa ? Autor: ~doktorpajchiwo [83.22.73.*]
    Dnia 2015-12-29 o godz. 09:42 ~Chaoss napisał(a):
    > Jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo,ja mam nawet pewność,że Cyfrowy Polsat w przyszłym roku przejmie Midasa.
    > Ci którzy mają odrobinę pojęcia o giełdzie ,oraz co się dzieje z ceną akcji spółki przejmowanej przez większa ,będą wiedzieć co robić.
    >
    > http://www.pb.pl/4403428,93512,cyfrowy-polsat-gra-czestotliwosciami

oraz co się dzieje z ceną akcji spółki przejmowanej

a co się dzieje ? bo ja akurat tego nie wiem...
  • Re: Polsat Cyfrowy przejmie Midasa ? Autor: ~dr_chaoss [217.99.65.*]
    Dnia 2015-12-29 o godz. 10:34 ~doktorpajchiwo napisał(a):
    > Dnia 2015-12-29 o godz. 09:42 ~Chaoss napisał(a):
    > > Jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo,ja mam nawet pewność,że Cyfrowy Polsat w przyszłym roku przejmie Midasa.
    > > Ci którzy mają odrobinę pojęcia o giełdzie ,oraz co się dzieje z ceną akcji spółki przejmowanej przez większa ,będą wiedzieć co robić.
    > >
    > > http://www.pb.pl/4403428,93512,cyfrowy-polsat-gra-czestotliwosciami
    >
    > oraz co się dzieje z ceną akcji spółki przejmowanej
    >
    > a co się dzieje ? bo ja akurat tego nie wiem...

Z tego co obserwuje od 10 lat grając na giełdzie - w 99 % akcje spółki która jest przejmowana idą ostro go góry.
    A stara zasada wyjadaczy mówi : "Kupuj plotki,a sprzedawaj fakty"
    Ja ta plotkę kupiłem już przy 0,59 zł - nie wiem ile trzeba będzie czekać na konkretny zysk ,ale na pewno będzie tu niemały.
  • Re: Polsat Cyfrowy przejmie Midasa ? Autor: ~Pako [83.7.162.*]
    Nie do końca się zgodzę z tym co piszesz. Napiszę , ze może być odwrotnie . To , że Cyfrowy przejmie Midasa to wszyscy wiedzą i "właściciela " Cyfrowego jest aby jak najmniej akcji Cyfrowego wydać za Midasa - resztę domów sobie sam
  • Re: Polsat Cyfrowy przejmie Midasa ? Autor: ~doktorpajchiwo [83.22.73.*]
    Dokładnie, to takie samo rynkowe przejęcie jak i całe interesy między bidasem i cyfrowym, Solorz kontra Solorz, tylko On wie co mu sie bardziej pouklada w kombinacji, tani midas czy drogi midas. Chyba, że ktoś mu wejdzie w paradę i skupi coś z rynku. Tanio skupić bidasa, podbić kurs do góry i korzystniej wymienić sobie na udział w cyfrowym. Tylko jedno ale co jak Solorz zdecyduje, że przejęcia nie będzie :))))))) On może mówić co chce, a później zmienić zdanie W zależności od sytuacji, tak jak po aukcji 800 taki :)))) Ktoś go z Was rozliczy, jeżeli się rozmysli i zmieni plany???? :)))))
  • Re: Polsat Cyfrowy przejmie Midasa ? Autor: ~Realista [87.99.108.*]
    A ja powiem tak, że za 10 lat , albo i wcześniej Midas może kosztować 50 zł za 1 akcje , oczywiście.
  • Re: Polsat Cyfrowy przejmie Midasa ? Autor: ~doktorpajchiwo [83.29.70.*]
    Dnia 2015-12-30 o godz. 18:44 ~Realista napisał(a):
    > A ja powiem tak, że za 10 lat , albo i wcześniej Midas może kosztować 50 zł za 1 akcje , oczywiście.

podoba mnie sie to :)
    za 1 akcje biedasa - 2 akcje cyfrowego :)
[x]
MIDAS -1,82% 0,80 2016-05-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.