• przekret Autor: ~reew [146.0.42.*]
    dlaczego optymiści nie kupują ? cena przed scaleniem przekrętu 0,01
    zapamiętać pańczyk i staniszewski
    na forach już ludzie ich szukają was też oszukano i nabito w butelkę na giełdzie kasa nie do odzyskania
    o jędrzejewskim i kroku szkoda pisać
  • Re: przekret Autor: ~hm [83.23.255.*]
    pamietacie po ile Elektrim kupowal? on to ma tu niezla wtope chyba kilka mln zl? by trzeba policzyc ile kupil i kiedy nie chce mi sie obecnie bo i tak mnie nie interesuje msx na chwile obecna chyba ze za kilka gr za 1akcje to sie skusze pod odbicie jakies, wciaz posiada akcje Elektrim? czemu nic nie zroi z ta spolka przeciez kase ma odrazu by na zlotowki uroslo a tak kurs jest jaki jest kazdy widzi
  • Re: przekret Autor: ~nock [178.162.209.*]
    Przekret był ...mozliwe ze pewnie ze strony tarantogi tylko ze nie do konca im sie udał.Nic szczególnego nie udało im sie zyskac,przez to i przez ich głupie wnioski kurs spadł pewnie i za nisko ale to nie znaczy ze nie zostana rozliczeni a sytuacja sie nie unormuje.Brak raportów to mozliwe ze tez sprawa tarantogi która ciagle ma akcje i moze decydowac.Sa tu jeszcze Solorz i Jędrzejewski którzy byc moze tocza walke z tarantoga.Nie zapominajmy ze tarantoga ma wykupic od msx swoje obligacje o wartosci grubo ponad 30 mln. i mozliwe ze własnie dlatego tak w msx mieszają.Mozliwe jesli wszystkie zło w msx to ich wina to koncu ta głupia gra im sie skonczy i poniosą kare
  • Re: przekret Autor: ~mongolgold [83.9.26.*]
    czy są tu jeszcze optymiści ?????????

może kolega niezrzeszony parę słów do mikrofonu …….
  • Re: przekret Autor: ~nock [178.162.207.*]
    Co beda dyskutowac jak tu naganiacze na spadki trole ciagle głos zabieraja
  • Re: przekret Autor: ~bogdo [94.254.198.*]
    Ciekawe co te trole powiedza jak kurs znowu w góre pójdzie
  • Re: przekret Autor: ~On [78.9.120.*]
    Nie boicie sie ze za chwile wywala to z notowan ?? Mewe juz wywalili...było podobnie,brak raportów... Jak to widzicie ??
    W góre pojdzie jak juz to tylko spekulacyjnie. Z czego niby ma Tarantoga zaplacic te 30 baniek ?? z pustej kieszeni ?? sad sobie i moze zasadzic wyrok skazujacy i wydac nakaz zaplaty ale jak nie ma z czego to sie nie zaplaci i tyle. Sam mamakcje, kupilem naiwnie myslac ze zarobie. wtopilem tu poł mieszkania. Skutecznie mnie to wyleczylo z GPW. Zastanawiam sie tylko czy spekula cos podbije i wtedy wyjsc czy juz teraz... boje sie ze zawiesza i wywala z gpw.... najbardziej mnie jednak zastanawia ze takie dwa nazwiska daly sobie powycierac wizerunek marką MSX. Teich wszystkie akcje to lipa?? czemu nie sprzedali chociaz czesci jak to chodzilo po pare zlotych... ??
  • Re: przekret Autor: ~reee [146.0.32.*]
    elek dostał akcjie prawdopodbie za długi za kwotę jak to prezes elka powiedział na walnym 10 tyś zł czyli za oko symboliczne 0,01
    zapamiętać pańczyk i staniszewski
    Proponuje ci wyjsc juz teraz i stanac w szeregu z naganiaczami re, mongolgold czy inni,przynajniej ucha nie bedziecie zawracac
    Tak jak oni bedziecie na spadki naganiac,nikt was tu nie trzyma.Sprzedac i wy....... ,macie tyle innych spólek.
  • Re: przekret Autor: ~mongolgold [178.42.150.*]
    panie noc…..nik cos sie panu pomieszało …………. nigdy nie naganiałem na spadki

• Re: przekret Autor: ~nock [178.162.203.*]
    "nigdy nie naganiałem na spadki" ...... super zart panie mongolgol
  • Re: przekret Autor: ~reee [146.0.42.*]
    a ja mam ndzieje żę jak znajddą i dobiorą się do tyłka tym złodziejom a ty pewnie na ich zlecenie naciągasz to ciebie też uwalą
  • Re: przekret Autor: ~nock [178.162.216.*]
    Ja mam nadzieje ze ciebie uwalą,bo jakis przekret byl to nie ulega watpliwosci ale kurs juz przez to spadł i ile moze przez to samo spadac w nieskonczonosc.Mam nadzieje ze tobie tez sie knf do tyłka dobierze za to ciagłe naganianie
  • Re: przekret Autor: ~reee [146.0.42.*]
    gdzie ma spadać ? jeżeli złodziej jeden z drugim wiedzieli że w spółce nic nie ma i wymyślili bajke o mongoli z firmą krzak i naciągali ludzi i wyłudzli kase wiedzać ze spółka ma wielkie g... to wierz mi że ma gdzie spadać na giełdzie kasa nie do odzyskania
  • Re: przekret Autor: ~nock [46.165.246.*]
    Jeszcze jak się okaze ze pisaliscie a w miedzy czasie kupowaliscie dla siebie lub dla kogos akcje lub nimi handlowaliscie to macie pozamiatane
  • Re: przekret Autor: ~nock [46.165.246.*]
    To czy oni cos maja czy nie to nie ty mi bedziesz rozstrzygał,nie wiadomo do konca co tu jest grane.Sa tu solorz czy jedzrejewski.Ja jako akcjonariusz mam prawo do wyrazania swoihc przemyslen.Ciekawe co wy tu robicie nie mając akcji.Chyba ze dla kogos pracujecie,kupujecie lub handlujecie akcjami to w takim przypadku powinien sie wami zajac knf
  • Re: przekret Autor: ~pelikan [31.61.140.*]
    Tu nie sa potrzebne modly, prosby.... tu jest potrzebne pozytywne info ze spolki. Ja przez rok pogodzilem sie ze strata, jednak chcialbym byc mile zaskoczonym bo mongolskiej makulatury mam dosc
  • Re: przekret Autor: ~nock [37.58.52.*]
    Nikt tu modłów nie uprawia tylko patrzy jak jest,co maja oznaczac te głupie wnioski tarantogi o upadłosc i naganianie naganiaczy.Potem wnioski sa wycofywane albo sad jest odrzuca.Skoro sad wnioski odrzuca to czy naprawde w spólce jest tak zle? nikt tu nikogo nie trzynma.Kto chce niech sprzedaje
    Moze nie jest pieknie ale moze nie jest tez tak zle,w koncu nie ma długów i zobowiazan i wkurzajace jest to ciągłe naganianie tych samych osób
  • Re: przekret Autor: ~reee [146.0.32.*]
    nie ma długów i zobowiązań ? nie wprowadzaj ludzi w błąd
    zapamietać pańczyk i staniszewski i kurs 0,01 przed scaleniem
    Dokladnie mysle podobnie, jednak naganiaczem nie jestem, kazdy ma swoj rozum i z posiadanych inforacji musi podjac decyzje samemu czy kupic czy sprzedac. A forum moze byc co najwyzej dostarczycielem ciekawych informacji, niestety nasz watek msx troche kuleje pod tym wzgledem
    To ty naganiaczu nie wprowadzaj w bład,podaj jakie to niby msx ma długi i zobowiazania,podaj linki
    Cos Ci sie pomieszalo, nic o dlugach nie pisalem, czytaj ze zrozumieniem. Bo pisalem o hipotetycznej sytuacji, bo na ta chwile nic nie wiemy i mozna rozwazyc rozne warianty. Czlowieku wedlug Ciebie kazdy kto wypowiada sie na forum jest naganiaczem! ATy kim jestes??? Podales jakas wartosciowa informacje-nie. Bez odbioru
  • Re: przekret Autor: ~nock [46.165.208.*]
    Przepraszam,mogłes odebrac ze to do ciebie ,z zapytaniem zwracałem sie do tego kłamliwego re
  • Re: przekret Autor: ~nock [46.165.210.*]
    Równiez sad rozpatrujac głupkowate wnioski tarantogi o upadłosc nie widział długów czy zobowiazan głupkowate wnioski oddalajac,za to tarantoga ma wykupic od msx swoje obligacje i pewnie dlatego tak mieszają oraz zeby uniknac odpowiedzialnosci
    ok, kazdemu sie moze zdarzyć, wesolych świat pozdr
  • Re: przekret Autor: ~nock [178.162.203.*]
    wzajemnie
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.