• strata Autor: ~ddd [109.180.10.*]
    http://www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/strata-netto-kerdos-group-to-82-34-mln-zl-w,85,0,1983829.html
  • Re: strata Autor: ~awatar [5.60.220.*]
    to jakiś matrix, KK fundował wszystkim kreatywna inżynierię finansową, Łucja, Jagna, Ania, Pawełek, no i oczywiście kłamczuszek powinni się już sami dobrowolnie zgłosić do prokuratora za te wszystkie szwindle i bzdury w dotychczas składanych raportach finansowych, ( o rewidentach to klepiących nie wspomnę :-( )
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.37.129.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: strata Autor: ~przeciek [89.161.18.*]
    W raporcie widać jaką drogą wyprowadzono kasę.Handel hurtowy ponad 40 mln zł straty przy przychodach 37 mln.Zakup Menga ponad 30 mln zl straty.Jedynie handel detaliczny (Dayli) dał zysk ponad 20 mln zł.
  • Re: strata Autor: ~123 [80.108.10.*]
    KK to perfidny oszust, który w oczy ci powie że kłamstwo to właściwie nie kłamstwo jeśli możesz je dobrze uargumentować
  • Re: strata Autor: czelsi_01 [194.146.217.*]
    Po takim info powinniśmy leżeć na 10gr. ? czemu nie spada?, czy Romuald Kałyciok ma jakiś magiczny plan na tą spółkę?

Też jestem wpieniony na maxa, sprzedałem dobre spółki żeby zaryzykować na kerdosie i utopiłem się na poziomie 66gr pewnie nigdy nie osiągalnym żeby wyjść na 0.
  • Re: strata Autor: ~rodak [5.60.222.*]
    Myślę że ten raport urealnił wartość spółki i tyle.
    I tak wartość księgowa jest dużo wyższa niż dzisiejszy kurs, poza tym kurs powinien oscylować co najmniej w okolicach 60 groszy a tylko dlatego nie jest że ktoś osatnim czasem przelaewał z jednej na drugą stronę i teraz ryek czeka na sygnał kupna
  • Re: strata Autor: 12321 [89.68.54.*]
    A co Twoim zdaniem wygeneruje taki sygnał?
    Przeecież ewidentnie widać, że kurs się "dusi"

• Re: strata Autor: ~ilezmozna [188.146.4.*]
    To co oni piszą i jakie mają plany + jak komentują zawirowania wokół trupa spółki w żaden sposób nie odnosi się do rzeczywistości.

Będą kłamali do ostatniego dnia, żeby tylko oszukać i kurs ratować. Jutro oddaję na otwarciu - były szanse na odbicie, ale po tych raportach widać, że to trup.
  • Re: strata Autor: ~Hld [89.72.123.*]
    Plus od 2016 r. wchodząnowe przepisy dot. Upadłości :/. Ehh nie jest łatwo na naszej giełdzie.
[x]
KERDOS 0,00% 0,01 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.