Jak się rusza coś z budopolem moze i wreszcie ruszy Gant przecież bez walnego nic się nie da zrobić,rozumiem ze własciciel wysprzedał się z akcji i próbuje wstrzymywac temat ale na giełdzie rządzi zasada kto ma więcej akcji ten rzadzi tak jak w parlamencie nie rozumiem tych co mają 10 pro. akcji ze nic nie robią,przeciez prezes musi w końcu uznać prawo większosci więc do BOJU akcjonarjusze.
Brawo kolego radar,na 99% maja papier skupiony,a na 90% Rsdaczynski to ich ziom,choc to oczywiscie tylko spekulacje. Tyle czekamy to jeszcze troche wytrzymamy,ale nasza cierpliwosc ma swoje granice. Panowie z Ganta, uwijajcie sie-uprzejmie prosimy !!!
Ta cała smietanka Ganta nie ma akcji Ganta,wiećnie robią walnego bo by wylecieli ze stolków,liczyli ze jak wemitują 300 mln akcji po 1zł to poprzez jakieś spółki zalezne nakupią po złotówce i znowu będą u steru a tu się emisja odwleka bo większość akcji ma teraz drobnica która jest niechętna rozdrabnianiu elektoratu,dlatego odwolywane sa wszystkie walne bo ten co ma 10 pro akcji prawdopodobnie prubuje przeją władzę
Dnia 2015-12-17 o godz. 10:51 ~pol napisał(a): > Ta cała smietanka Ganta nie ma akcji Ganta,wiećnie robią walnego bo by wylecieli ze stolków,liczyli ze jak wemitują 300 mln akcji po 1zł to poprzez jakieś spółki zalezne nakupią po złotówce i znowu będą u steru a tu się emisja odwleka bo większość akcji ma teraz drobnica która jest niechętna rozdrabnianiu elektoratu,dlatego odwolywane sa wszystkie walne bo ten co ma 10 pro akcji prawdopodobnie prubuje przeją władzę
Wydaje mi się że zupełnie nie masz racji . Po pierwsze gdyby chcieli płacić 1 zł za akcję z nowej emisji to ( z powodu tego ze mają obecnie mało i niby przez to odwołują walne ) to by próbowali te akcje skupić z rynku - a z tego co wiem to nikomu z forum ganta jeszcze się nie udało sprzedać nawet za 50 gr gdyż nikt tego nie chce kupić ( chyba że za jakieś smieszne kilka czy kilkanaście groszy to pewnie ktos by kupił ) . Po drugie śmietanka Ganta nazwijmy ją roboczo kółeczkiem ma wg mnie około 70% akcji . Od ponad miesiąca prowadzę zapisy do akcjonariuszy aby coś z obecną patową sytuacją zrobić ( np. zwołać walne i wybrać osoby do rady metodą grup ) . Odzew jest bardzo mały ( nie mamy razem nawet 10% a potrzeba 20% ) . Prowadzę to od momentu odwołanego walnego a potem tego postu :
Jeśli ktoś go przeoczył to niech pisze i zgłasza się : walneganta@gmail.com
Próbowałem skontaktować się nawet z innymi akcjonariuszami jak : Szymański Karol Maciej oraz PTBS i nawet nie odpisali ... wygląda to tak jakby należeli do kółeczka i nie zależało im na zmianach nie po myśli osobie sterującej tym wszystkim .
Może jeszcze ktoś zwłaszcza z dużych dołączy - na co liczę , oczywiście zapraszam do zgłaszania się wszystkich nawet tych z kilkoma tysiącami akcji