Dnia 2015-12-17 o godz. 10:51 ~pol napisał(a):
> Ta cała smietanka Ganta nie ma akcji Ganta,wiećnie robią walnego bo by wylecieli ze stolków,liczyli ze jak wemitują 300 mln akcji po 1zł to poprzez jakieś spółki zalezne nakupią po złotówce i znowu będą u steru a tu się emisja odwleka bo większość akcji ma teraz drobnica która jest niechętna rozdrabnianiu elektoratu,dlatego odwolywane sa wszystkie walne bo ten co ma 10 pro akcji prawdopodobnie prubuje przeją władzę
===================================================================================================
Wydaje mi się że zupełnie nie masz racji . Po pierwsze gdyby chcieli płacić 1 zł za akcję z nowej emisji to ( z powodu tego ze mają obecnie mało i niby przez to odwołują walne ) to by próbowali te akcje skupić z rynku - a z tego co wiem to nikomu z forum ganta jeszcze się nie udało sprzedać nawet za 50 gr gdyż nikt tego nie chce kupić ( chyba że za jakieś smieszne kilka czy kilkanaście groszy to pewnie ktos by kupił ) . Po drugie śmietanka Ganta nazwijmy ją roboczo kółeczkiem ma wg mnie około 70% akcji . Od ponad miesiąca prowadzę zapisy do akcjonariuszy aby coś z obecną patową sytuacją zrobić ( np. zwołać walne i wybrać osoby do rady metodą grup ) . Odzew jest bardzo mały ( nie mamy razem nawet 10% a potrzeba 20% ) . Prowadzę to od momentu odwołanego walnego a potem tego postu :
https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=4232693&strona=1
Jeśli ktoś go przeoczył to niech pisze i zgłasza się : walneganta@gmail.com
Próbowałem skontaktować się nawet z innymi akcjonariuszami jak : Szymański Karol Maciej oraz PTBS i nawet nie odpisali ... wygląda to tak jakby należeli do kółeczka i nie zależało im na zmianach nie po myśli osobie sterującej tym wszystkim .
Może jeszcze ktoś zwłaszcza z dużych dołączy - na co liczę , oczywiście zapraszam do zgłaszania się wszystkich nawet tych z kilkoma tysiącami akcji