• A nie mowilem? Autor: ~Swinger [188.146.133.*]
    At na tej spolce i prowadzenie handlu pozwala przypuszczac, ze fałszywe wybicie przy 15,5 bedzie mialo wyjatkowe fatalne skutki dla ów walora... jutro byc moze kluczowa sesja dla notowan na przesztrzeni ostatnich paru miesiecy.. złamanie okolic 12,2 to zaproszenie do poglebienia spadkow w okolice 7,8 nawet.. Ale to tylko At..Fundamenty mnie nie interesuja.. Moze one sa wspaniałe..
  • Re: A nie mowilem? Autor: ~Brastman [37.47.43.*]
    No to czekamy na Mikołaja :-)

Już zasilłem rachunek
  • Re: A nie mowilem? Autor: ~mieeteeeek [37.47.14.*]
    czekam ,
  • Re: A nie mowilem? Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    w jednym macie racje .Wstyd za to KTURA. Pies wie jak mi sie to udaje.Nie pisuje po polsku za czesto.Kogo boli oko. wysle kropelki.mnie tez boli.Pocieszajcie sie ,ze wszystko teraz zjezdza..tyle ,ze z roznych poziomow. Moja Selvita tez moczy ,ale jakos sie tym nie martwie.to kiedy rusza produkcja i dopuszczenie na rynek amerykanski.? a ten cytat o 750 urzadzeniach, ktore cos tam,gdzies tam dopuszczono...takie pompowanie wazeliny,ze osmieszycie sie . od tamtego czasu ,kiedy bylo tak dobrze zmieniono przeciez cala koncepcje...fundamentow nie ma zadnych, a jezeli ten facet od AT ma racje no to duxpa tez technicznie.
    Z wyrazami szycunku
  • Re: A nie mowilem? Autor: ~Swinger [37.248.255.*]
    No technicznie wyglada katastrofalnie,., Jedynie zdarzenie "jednorazowe" moze to uratować ale na to chyba za późno
  • Re: A nie mowilem? Autor: ~marcus [46.169.40.*]
    Technicznie z trójki Sel / Mab / Bra to braster wygląda najlepiej. Jest jak byk początek fazy wyjścia z akumulacji, sekwencja HH i HL. Do tego jakie są obroty na wzrostach, a jakie na spadkach każdy sam widzi - swinger to chyba nie domaga na wzrok. Braster wygląda jak by budował układ spodka. Dzisiejszą sesję zafundowała grzanka Selvita i spuszczane z niej powietrza to i innym spółkom z "sektora" się oberwało. 

Co dalej do Selvity i Mabionu to tam i owsem wygląda to bardzo kiepściutko. Mabion - nie ma na razie podwójnego dołka a Selvita robiła wzrosty na psich pieniądzach. Teraz na spadkach jest wyższy wolumen a to świadczy dobitnie o tym, że walor chce się schładzać
    ale zanalizowal..jednym slowem Suuuka Selvita jest winna spadkom branzy..no  jezeli dodascz ,ze orlen tez bo w Selvicie do roboty jezdza na na paliwie plynnym to bedzie analiza ,ze chej. AT zreszta mozecie zapakowac komus pod choinke..w najblizszym okresie. AT Jet dla tych jeleni ,ktorzy wczoraj sie wyleszczali. Drobnostka obroty  waszego brastera w tej chwili i wzrost 2% i obroty Selvity NA WZROSTACH i wzrost o ca. 5%..jak to ? Kto to badziewie Selvite kupuje za tyle pieniachow?
    No i tyle na temat porownywania Selvity i Brastera i Analizy technicznej:
    Selvita 7.8% przy 811 179 obrotow
    Braster 0.62 % przy 61 597
  • Re: A nie mowilem? Autor: ~smutne [193.218.148.*]
    Brak produkcji we własnym Zakładzie rodzi różne obawy, np. utraty praw do określonego elementu, czy gotowego wyrobu, itp, nie znamy umów i oby nie było nieprzewidzianych niekorzystnych okoliczności i rozkładania rąk.
    Rozkładanie rąk to jeszcze nie rak.
    Miała być własna hala, potem była umowa wynajmu...kto za to płacił???, byly kupione maszyny i wygrane przetargi. A gdzie to wszystko i kto za to odpowiada?
    Jeśli pojawi się produkt w 2016, to kto z niego będzie miał przychody i zyski. Są na to umowy nam znane?
    Udanej sobie i Wam Inwestycji, ale mam obawy i nikt ich nie rozwiewa.
    smutne

• Re: A nie mowilem? Autor: ~poirytowana [31.42.0.*]
    @swiss-a
    Dlaczego wprowadzasz w błąd podając i porównując wartość obrotu Selvity do wolumenu obrotu na Brasterze(?)
    Jaki jest Twój cel.
    Moje pieniądze = moja decyzja w co inwestuje i nie potrzebuję żadnych rad "dobrych wujków" aby zarobić bądź utopić swój kapitał.
    Nie pozdrawiam, gdyż już nudzą mnie Twoje wywody.
  • Re: A nie mowilem? Autor: ~bolo [37.247.221.*]
    Brawo!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.169.40.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~marcus [46.169.40.*]
    Moderator usuwa wszelkie wpisy pokzujące prawidzwą naturę Swissa jak miło :) Nagonka na Selvitę na pełnego :)
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.