• Spadki na KERDOSIE Autor: ~Eldo [83.11.153.*]
    Wygląda na to, że spadki nie mają końca. Czyżby jutro był mój ostatni dzień na spółce i potężna strata?
  • Re: Spadki na KERDOSIE Autor: ~Nobody [89.66.136.*]
    A mi obecna sytuacja technicznie przypomina sytuacje z maja i sierpnia/września. Sami oceńcie.
  • Re: Spadki na KERDOSIE Autor: ~Nobody [89.66.136.*]
    Idąc tym tropem moim zdaniem wzrosty w tym tygodniu.
  • Re: Spadki na KERDOSIE Autor: ~Eldo [83.21.81.*]
    Marzenia nic nie kosztują. Ja obstawialem wzrosty na piątek. To był OSTATECZNY moment.
  • Re: Spadki na KERDOSIE Autor: ~michal [31.174.193.*]
    A mnie się wydaje że teraz przez jakiś czas będzie boczniak pomiędzy ok. 30 - 40 gr, dopóki nie powyjaśniają się wszystkie kwestie prawne i finansowe związane z realizacją obligacji P. Kamila. 
    Dodatkowo część inwestorów poczeka na rozwiązanie kwestii skutków prawnych złożonego wniosku o upadłość przez poprzedni zarząd ( powołany nadzorca sądowy ) oraz informacje jakie są aktualne przepływy pieniężne w holdingu.
    Trochę spraw do powyjaśniania jeszcze jest nim jakikolwiek poważniejszy inwestor się tym zainteresuje bo wartość c/wk jest bardzo atrakcyjna.
    To tylko takie moje luźne obserwacje :).
  • Re: Spadki na KERDOSIE Autor: ~doEldo [77.65.94.*]
    Eldo a caly tydzien mocno naganiales na wzrosty. A tu masz psikus pomimo dobrych informacji lecimy znow na 20gr i mniej

niestety tego papieru nikt nie kupujee, nowy zarzad nie daje sygnalu do zakupow. Wciaz nie wiadomo czy choc npolowa sklepow sie utrzyma. Wciaz nie wiadomo gdzie i skad pieniadze na zatowarowanie?
  • Re: Spadki na KERDOSIE Autor: dj_marcino [83.21.81.*]
    dlaczego spółka tak spada? Ktoś mi to wyjaśni?
  • Re: Spadki na KERDOSIE Autor: ~123 [78.157.187.*]
    spekulanci zatrzymali wzrosty.
[x]
KERDOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.