mam zamiar złożyć do KNF wniosek o przeprowadzenie postępowania wyjaśniającego w sprawie fikcyjnej upadłości, ogłoszonym przez stary zarząd spółki tj świadomym narażeniem akcjonariuszy na straty, dziwi mnie postawa nowego zarządu który co prawda tłumaczy dlaczego tak się stało jednakże odcina się od odpowiedzialności, nowy zarząd działa kolegialnie, przecież tamten wniosek został złożony z naruszeniem prawa, nowe raporty o tym świadczą, co prawda firma lesingowa miała prawo żądać płatności ale nie był to w świetle sytuacji finansowej spółki powód do takiego działania
mam pytanie może ktoś z kol ma doświadczenia z pisaniem wniosku i pomoże w skleceniu kilku zdań w tej sprawie piszę bo trzeba powiedzieć nie takiemu postępowaniu pozdrawiam i czekam na info
inicjatywa jak najbardziej słuszna, ale powtarzam po raz kolejny, że Pan RK nie kiwnie palcem aby ukrzywdzić KK , bo on jest wynajęty do tego cyrku przez Kamilka :-(, zastanówcie się co Wierzbicka robi jeszcze w firmie, skoro KK jest niby za butą ??? jeżeli Filip jest jeszcze na tym forum to powinien Ci pomóc sklecić kilka zdań w tym temacie, trzymam kciuki, a nóż uda się pogonić kota tej "spółdzielczej mafii "
witam, ponowię zapytanie czy ktoś z kol ma doświadczenie w pisaniu pism do KNF i pomoże w przygotowaniu skargi na działania zarządu KERDOS-u pozdrawiam i czekam na kontakt
Zarząd złoży sam taki wniosek tylko spokojnie chce wszystkie dowody zebrać aby to zrobić, myślicie że po co była wycena MENG ? Prezes Dayli też napewno zwolnią tylko wszystko po kolei, oni zastali Kerdosa bez starych pracowników i powiedzcie jak się odnaleść w takiej rzeczywistości ?? przejrzenie wszystkich dokumentów, maili i zapewne po usuwanych maili to zajmuje masę czasu,, a jakby jeszcze zwolnili ludzi z Dayli to już w ogóle by to było bardzo cieżko zrobić. Spokojnie niech powoli ale skrupulatnie się za to zabiorą KK nie ucieknie a lepiej żeby niczego nie pominęli
dziwne, nie lepiej udać się z tym do prawnika (50 pln) zamiast takie manifesty pisać, może wtedy będzie to skuteczne bo inaczej Kalyciokk Kliniewskiemu nic , ale to nic nie zrobi