• powoli powoli do końca R.I.P Autor: ~roman [188.177.228.*]
    niedługo koniec
  • Re: powoli powoli do końca R.I.P Autor: ~Pan_Ciekawski [83.16.45.*]
    EEE jeszcze będzie można z 10% przyciąć, ale wydaje mi się że to będą poziomy 10-12 groszy No chyba, że zrobią dzidę ;-)
  • Re: powoli powoli do końca R.I.P Autor: ~roman [188.177.228.*]
    gorzej jak się pokusisz o 10% podbitki a już będzie ostateczny wysyp i nikt nie będzie podbijał i kurs zjedzie pod naporem drobnych i zostaniesz z akcjami a na groszówkach zjazd 5gr już boli bo to ponad 20% straty, ale probok raz sie uda 10% a pożniej stracisz 30%, teraz jest dużo spółek przecenionych gdzie można zarobić 2016,ok 100% do sierpnia mirbud kopex getin
  • Re: powoli powoli do końca R.I.P Autor: ~Kenny [109.173.210.*]
    Chyba sesji .....hehehe

Ja nie narzekam, bardzo przyjemne jest to PTI , poraz nasty ......

• Re: powoli powoli do końca R.I.P Autor: ~Pan_Ciekawski [83.16.45.*]
    Dokładnie bardzo przyjemnie, wróciłem po długiej nieobecności, grałem tu jak była dzida do góry udało mi się wtedy wstrzelić (nie uwierzycie) po 8 groszy. Sprzedałem ze 100% zyskiem, potem jeszcze raz wszedłem i 30 % zysku i odpuściłem, a pojechało mocno... Teraz już dla sportu. Ale zwróćcie uwagę, tu już nikogo nie ma. Na forum cisza... Podczas "ostatecznego przyłożenia" jest gwar jak na bazarze, a tu .... Dla mnie to dobrze wróży, wydaje mi się, że ktoś zbiera pod kolejny już pewnie nie tak spektakularny ale wystrzał. Zobaczymy. Miłego obserwowania życzę ;-)
  • Re: powoli powoli do końca R.I.P Autor: ~Kenny [109.173.210.*]
    Cisza jest wskazana....

Teraz wszyscy na HAWE siedzą...... Wrócą tu odrabiać straty ...:)
  • Re: powoli powoli do końca R.I.P Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    Towarzystwo wzajemnej adoracji się zebrało___hehe
    Dobrze, że nie macie żadnego wpływu na wycenę, bo by faktycznie mogło być ciężko :-)
  • Re: powoli powoli do końca R.I.P Autor: ~Pan_Ciekawski [188.146.6.*]
    Kolego czekam na 10 groszy. Nie mam akcji. Zatem czysto teoretyczne rozważania. A Ciebie ubrali po ile ze takim jadem jedziesz ? Hehehe
  • Re: powoli powoli do końca R.I.P Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    Jakim jadem__hehe__stwierdzam tylko fakty__a faktem jest, że co poniektórzy się dwoją i troją, by taniej kupić__ale skoro, jak to powiadasz, trwa zbieranie pod kolejny spektakularny wystrzał, to grosz w tą czy w tamtą nie ma znaczenia___prawda.

Drugim faktem jest, że się dałem trochę ubrać___to prawda___ale na giełdzie jestem nie od dziś, by się tym przejmować__poresztą nie każdy jest nieomylny i przycina tylko w górę, tak jak Ty :-)

• Re: powoli powoli do końca R.I.P Autor: ~Pan_Ciekawski [31.183.245.*]
    Bez urazy kolego, ale na tych poziomach (15 groszy) grosz w tą czy tamtą to ponad 6 % ;-) Jak sam widzisz na razie leci w dół z małymi "podskokami" i ja staram się to wykorzystać. Dziś 2 dzień odbija się od 15 groszy. Obserwuję, zobaczę co się będzie działo. Może jutro wejdę znów na poziomie 15 groszy... A może poczekam na 8-10 groszy. Poza tym brak jazgotu na forum świadczy, że akcje raczej nie są w rękach ulicy. Pozdrawiam.
  • Re: powoli powoli do końca R.I.P Autor: ~Pan_Ciekawski [31.183.245.*]
    A jednak po TKO widać, że chcą aby było niżej ;-)) To kupimy niżej ;-))
[x]
TOPMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.