• co dalej? Autor: ~jurek [217.11.133.*]
    jaki plan na 2016??
    co myslicie???
    2gr czy 2 zl???

Pozdrawiam!!!
  • Re: co dalej? Autor: ~Alamo [178.42.111.*]
    myślę, że po wynikach za Q4 kurs zejdzie poniżej 10 groszy ponieważ okaże się, że pomysłu na działalność zarząd i nowi akcjonariusze w zasadzie nie mają; cena poniżej 10 groszy to w praktyce bez znaczenia czy będzie to 5,6 czy 8 groszy
  • Re: co dalej? Autor: ~bge [94.40.73.*]
    po 20 nie ma kto oddawać a po 5 mają nie sądzę Spółka powinna powrócić do pierwotnej koncepcji budowy biogazowni nowy rząd już planuje wprowadzic poprawke do ustawy o oze by budowa biogazowni stała sie priorytetem a nie wiatraki które po wybudowaniu nie powodują tworzenia nowych miejsc pracy a biogazownie potrzebuja do obsługi średnio 15 osób w zależności od mocy Dlatego myśle że spółka powinna powrócić do zaniechanego planu budowy biogazowni kase można dostać na to z wielu żródeł trzeba tylko chcieć a więc zarządzie do roboty nie zmarnujcie tej szansy
  • Re: co dalej? Autor: ~x911x [83.3.191.*]
    Ale Flauta :(
    dzisiaj jakieś podrygi wystąpiły ale widać ewidentnie że komuś nie zależy na wzroście kursu dobrze że oddających za bezcen brak
    Zero jakiegokolwiek info a jednak coś się święci. Spółka skupuje czy ktoś z zewnątrz ?
    Faktem jest jednak że ktoś skupuje.
    ktoś też straszaki wystawia czyli trzeba czekać aż któraś ze stron zwycięży w tej przepychance
  • Re: co dalej? Autor: ~fido [194.150.251.*]
    Ja też mogę wystawić straszaka powyżej górnych wideł. Sęk w tym czy będzie wybicie z tego potężnego trójkąta. Myślę, że bez b. dobrych informacji będzie to trudne.
  • Re: co dalej? Autor: ~ryś [5.173.159.*]
    no, Panowie to już nie jest śmieszne ale my jak zwykle dowiemy się na końcu,
    Czyżby jętka jednodniówka (Ephemeroptera) ??? ha ha ha.
  • Re: co dalej? Autor: ~AS [212.109.132.*]
    nie 2 złote ale 20 złote
  • Re: co dalej? Autor: ~Gorg [176.221.122.*]
    Długo była cisza, czasami obrót był zerowy. Od kilku dni mamy jakiś tam skromny ruch, co wskazuje na to, że skupuje jeden klient. Jestem dobrej myśli, mam nadzieje że skupujący dyskretnie chce jak najwięcej pozbierać po jak najmniejszym kursie. Oddających nie jest wielu, więc są szanse na wybicie. Mam nadzieję, że wkrótce będzie info i przebijemy złotówkę.
  • Re: co dalej? Autor: ~fido [194.150.251.*]
    Ciekawe czy nowy raport wyjaśni na czym spółka zamierza zarabiać? Ostatnie raporty zawierały zawierał zdawkowe informacje co w firmie się dzieje. Czekam na konkrety..
    ciekawe, ciekawe, może nowy inwestor się pojawi, na razie całkiem przyzwoity obrót dzisiaj (w odniesieniu do kilku miesięcy wcześniejszych).
    Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: co dalej? Autor: ~ryś [5.173.30.*]
    w przeszłości polityka informacyjna spółki ni była jej mocna stroną,
    na razie brak spekuły i możemy spokojnie żeglować,
    Proponuje nie oddawać na tym poziomie. Ktoś bardzo ostrożnie skupuje i robi to systematycznie i konsekwentnie.
  • Re: co dalej? Autor: ~Niki [31.63.157.*]
    Karnet zleceń z prawej wygląda dziwnie - co grosz powystawiane są pakiety po 20 kilo. Jak ktoś chce się pozbyć to raczej tak nie robi. A fundamentalnie to tu nie ma pod co urosnąć. Owszem spółka się pozbyła długu ale co dalej tego nie wiadomo. Oczywiście na chwilę wynik mogą zrobić rozwiązując rezerwy na te wszystkie spółki zależne ale to są strzały jednorazowe i raczej podbicie nie większe niż 10, 20 no może 30% i to wszystko. Jest też taka możliwość, że panowie mają jednak jakiś pomysł ale żeby fiskus i wierzyciele nie położyli łapy na kasie to do tej pory przechodziło to przez inne ich spółki a teraz zostanie to wciągnięte tutaj ale to jest raczej mało prawdopodobne, może z 5% szansy. Zatem kwit może się bujać w przedziale 17-35 groszy i tyle ponieważ impulsu nie widać.
  • Re: co dalej? Autor: ~x911x [195.242.129.*]
    Pojawił się Niki oj niedobrze.
    Idę sprawdzić do piwnicy ile kilogramów ziemniaków mi zniknęło.
    A ja myślałem że z Pacanowa ( 28-133 ) był tylko Koziołek ups. Matołek.
    Ale beka.
  • Re: co dalej? Autor: ~boss [31.175.203.*]
    on się nie pojawił, on zawsze tutaj był. Po prostu nie sprzedał jak było po 2 zł, ponieważ jurek powiedział mu, że będzie po 20 zł. :))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.3.191.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~x911x [83.18.92.*]
    0,27 i wszystko w temacie.
    0,00 - to ocena informacyjna dla spółki/zarządu, widocznie nie ma czym się pochwalić
    czyli pełny lipton

jurek miał jednak rację 2 gr do końca 2016 r bo 2 zł to raczej dobry żart
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~YY76 [94.40.73.*]
    spadło 2 gr a tyś już w gacie narobił
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.