mylisz się ... z rana obczyszczą stopy do 4,25 i do góry . Juz to przecwiczyłem na JW .Za czwartym razem pokonaliśmy 5,10 teraz się odbiło od 5,24 ale tylko przez otoczenie bo wszystko spadało . Tym razem pojedziemy wyżej
Jaka jest granica spadków? Dopóki PIS jest przy sterach władzy, to giełda będzie się obsuwać. Może im właśnie o to chodzi. "Udomowienie" banków, a co z resztą spółek? Czy oni w ogóle przejmują się giełdą i inwestorami?!
Brak obrotów ,celowe zaniżanie kursu ,może ktoś jeszcze wyrzuci ?. Zdania nie zmieniam , 6 z przodu ,kiedy ?. Tego nikt nie wie. Pozdrawiam i do przemyślenia temat ,może to dobry czas żeby dobrać.
I koniec " korekty" . wystarczył mały popyt i widać co się dzieje. Ja teraz nie dobieram bo jestem zapakowany na maxa ,mam JWC w ch .... ! Spadki były celową robotą żeby się cofnąć i trochę od panikarzy zebrać. A dzisiaj na zamknięciu zleconko K / 215 000 sztuk !!! i ponad 100 000 zostało po 4,50 zł. na kupnie. Zdania NIE ZMIENIAM !!! 6 z przodu. Pozdrawiam odważnych Inwestorów -będzie dobrze.