• Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~PÓŁJankes [83.30.200.*]
    Znaczy jest produkt który już za kilka miesięcy będzie sprzedawany w Polsce ,nie ma zadnej konkurencji i pewnie sprzeda się w milionach szt.A akcje spolki spadają ? cos mi tu nie gra ,mam trochę akcji ale zastanawiam się czy nie zwiekszyx przezucajac z innych spolek kase ale ten kurs i ci sprzedający mnie dziwią,Przed takim wydarzeniem powinna być mega hossa na papierku a nie t 50% w rok urosło.Gdyby to był producent gier i planowal milionowa sprzedaż to 1mld kapitalizacji już by było drugi w trakcie sprzedaży
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~123 [83.26.110.*]
    Dnia 2015-12-05 o godz. 18:14 ~PÓŁJankes napisał(a):
    > Znaczy jest produkt który już za kilka miesięcy będzie sprzedawany w Polsce ,nie ma zadnej konkurencji i pewnie sprzeda się w milionach szt.A akcje spolki spadają ? cos mi tu nie gra ,mam trochę akcji ale zastanawiam się czy nie zwiekszyx przezucajac z innych spolek kase ale ten kurs i ci sprzedający mnie dziwią,Przed takim wydarzeniem powinna być mega hossa na papierku a nie t 50% w rok urosło.Gdyby to był producent gier i planowal milionowa sprzedaż to 1mld kapitalizacji już by było drugi w trakcie sprzedaży

ty ze swoimi i ja to wiesz co możemy zrobić ,
    rozdaje karty ten co ma .
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~Swiss [84.227.254.*]
    Pol Jankes?czy cwierc iteligent.miliony sprzedazy?polki nawet na darmowe badania nie chca chodzic.co 10 zaproszona idzie.i nagle szurmowac beda ...apteki?cos tu nie gra?masz racje.koncept nie gra.nie ma szans na masowa sprzedaz a o zagranicy to moze za 5lat mozna pomarzyc.drobny..Szkopul.nie ma produktu jest mowa trawa i ksazece wynagrodzenia dla zarzadu ,ktore ty finansujesz .no sa oczywiscie koszy. Kapitalizacja?gdy znajda sie jelenie,ktore beda chcialy finansowac twoje sukcesy inwerstorskie..bedzie..tos finansujesz moje podam adres
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~Marcus [31.1.106.*]
    Swiss impoteńcie umysłowy - o jakich darmowych badaniach ty mówisz?? O tej mammografii co wymogli na politykach lobbyści koncernów farmaceutycznych? Jeśli o tych, to jak widzisz nieuku 9 na 10 kobiet ma więcej olej od ciebie w głowie a teraz idź sobie na swoją selvitkę i tam bajdurz
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~baba [83.30.200.*]
    Na badania chodzic nie chcą ale tester kupic będą chciały .
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~Swiss [84.227.254.*]
    Jak by nie bylo Selvita dziala w realu i co za tym idzie realnie generuje gotowke..a ja wraz z nia,...ty genialny prognostyku bredzisz o milonach sprzedajnych "produktow " i zmowie obcych bankow.zapomniales o imperium zla napomknac.pis juz pewnie wypral ci synopsy. Myslisz ,ze ktos powazny wezmie te bzdety na serio? I kupi?
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~Pokemon [31.175.100.*]
    za dużo niewiadomych :
    1.jaka skuteczność skanera (nigdzie słowa na ten temat ,a było marnie)
    2.jakiś zagraniczny koncern może stworzyć podobne urządzenie (myślę ,że są tam spece lepsi od naszych młotków)
    3.do sprzedaży na rynku polskim jeszcze pół roku
    4.Prezes już wspomina o dodruku akcji ,przez co rozwodni kapitał
    5.zerknij na fundusze ,procentowo niski poziom zaangażowania

reasumując : osobiście nie wpadałbym w nadmierny entuzjazm.
    Zezre miotle jezeli za pol roku zaczna cos sprzedawac.i juz widze ,jak kobiety ustawiaja sie w kolejce,zeby wybulic 4 stowy na urzadzenie,a potem i tak jeszcze wiecej na powtorke badan u specjalistow no bo taka jest kolej rzeczy.a wiec kazda w miare inteligentna pojdzie jezeli naprawde chce badania od razu na mamograf bo zaden lekarz przeciez nie bedzie polegal na "takie diagnozie " i nie wezmie jej pod noz.nie wolne by mu bylo.no i odpada argument retgenologiczie maloinwazyjnego badania.jezeli tak i tak wyladuje na mamografie to po diabla ma placic za to cudo.koncepcja jest tak idiotyczna,ze bedzie absolutna klapa.bo albo urzadzenie zastepuje mamograf poniewaz jest lepsze albo nie ma racji bytu...proste jak rogal .
    Jezeli do mnie przychodzi pacjent ze zdjeciem rentgenowskim od innego lekarza, to mimo ze duzo mi ono pokazuje,nie tykam go i nie interesuje mnie ono wlasciwie, poniewaz pracujemy od lat na digitalem Topografie volumenowym (DVT),ktore pokazuje mi struktury w 3D i potrafie rozpoznac rozpoznac zmiany ,ktorych za chiny klasyczny rentgenowskim nie pokaze i ja odpowiadam przed sadem za ewentualy blad. A ten geniusz mysli,ze jak by bylo z takim "wykrywaczem".z punktu widzenia lekarza,ktory ponosi odpowiedzialnosc za diagnoze,moglaby sobie taka baba zrobic zdjecie cyckow starym polaroidem. On bedzie ja badal wg. standardow obowiazujacych na swiecie.Dotarlo? Abstrahujac od tego, baby nie chodza ani do ginekologa powszechnie ani do dentysty w pl. a wiec skad ze miliony. Nie rozsmieszaj mnie. faceci wynalezli cos.czesc im i chwala a potem zaczeli dumac jak ten wynalazek zmonetyzowac...dumali pare lat i wypocili bezsensowny koncept.punkt.
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~123 [83.26.110.*]
    Dnia 2015-12-06 o godz. 04:04 ~Swiss napisał(a):
    > Zezre miotle jezeli za pol roku zaczna cos sprzedawac.i juz widze ,jak kobiety ustawiaja sie w kolejce,zeby wybulic 4 stowy na urzadzenie,a potem i tak jeszcze wiecej na powtorke badan u specjalistow no bo taka jest kolej rzeczy.a wiec kazda w miare inteligentna pojdzie jezeli naprawde chce badania od razu na mamograf bo zaden lekarz przeciez nie bedzie polegal na "takie diagnozie " i nie wezmie jej pod noz.nie wolne by mu bylo.no i odpada argument retgenologiczie maloinwazyjnego badania.jezeli tak i tak wyladuje na mamografie to po diabla ma placic za to cudo.koncepcja jest tak idiotyczna,ze bedzie absolutna klapa.bo albo urzadzenie zastepuje mamograf poniewaz jest lepsze albo nie ma racji bytu...proste jak rogal .
    > Jezeli do mnie przychodzi pacjent ze zdjeciem rentgenowskim od innego lekarza, to mimo ze duzo mi ono pokazuje,nie tykam go i nie interesuje mnie ono wlasciwie, poniewaz pracujemy od lat na digitalem Topografie volumenowym (DVT),ktore pokazuje mi struktury w 3D i potrafie rozpoznac rozpoznac zmiany ,ktorych za chiny klasyczny rentgenowskim nie pokaze i ja odpowiadam przed sadem za ewentualy blad. A ten geniusz mysli,ze jak by bylo z takim "wykrywaczem".z punktu widzenia lekarza,ktory ponosi odpowiedzialnosc za diagnoze,moglaby sobie taka baba zrobic zdjecie cyckow starym polaroidem. On bedzie ja badal wg. standardow obowiazujacych na swiecie.Dotarlo? Abstrahujac od tego, baby nie chodza ani do ginekologa powszechnie ani do dentysty w pl. a wiec skad ze miliony. Nie rozsmieszaj mnie. faceci wynalezli cos.czesc im i chwala a potem zaczeli dumac jak ten wynalazek zmonetyzowac...dumali pare lat i wypocili bezsensowny koncept.punkt.

Tia i są tumanami tylko ty jeden mundry ,
    dotacje dają świadomie na pewną stratę ,
    żałosny jesteś
    przeczytaj lepiej a wujek gogle ci pomoże
    Definicje Głupoty.
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~Polytyk [83.30.200.*]
    FUNDUSZE MAJA MAŁO? To bardzo dobrze będą chciały zwiększy i to prędko.Pis rządzi ?Dziecko droge najwieksza hossa była za rządow PIS w 2005 -2007 mega hossa Skotan po 50 zł itp.Uwazam ze nie ma dużo fajnych spolek do inwestycji jest kilka i Braster miedzy nimi .Kobiety nie kupia? hehe kasy będą miały doyc min. 500 zl na dziecko hehe.
    /
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~swiss [84.227.254.*]
    Maly blad dla ciekawskich DVT (Digital Volumen Tomograph).
    Jestescie nieuleczalni. Poddaje sie.Kazdy z waszych argumentow potrafi obalic pierwszoklasista.
    Nie jestem nieomylny...powiedzialem ze zezre miotle ,gdy sie myle. Byc moze nawet kupe ludzi zainwestuje i fundy tez i dofinansowanie bedzie. I wzrosty beda..tak bylo rowniez na Cormay..wzrosty,fundy,zachwyty,medale,prototyp..i jakos do dzis nic z tego oprucz procesow.
    Gdyby fundy i analitycy..byli tacy smart to GPW nie bylaby gdzie jest.Nie wiem na czym sie znacie, ale na medycynie i radiologii raczej nie i nie dotrze do was nic a to takie proste..zadzwoncie do jakiegos..radiologa lub..onkologa od raka piersi..i macie miarodajna ocene szans.
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~mietekek [83.26.137.*]
    Dnia 2015-12-06 o godz. 20:50 ~swiss napisał(a):
    > Maly blad dla ciekawskich DVT (Digital Volumen Tomograph).
    > Jestescie nieuleczalni. Poddaje sie.Kazdy z waszych argumentow potrafi obalic pierwszoklasista.
    > Nie jestem nieomylny...powiedzialem ze zezre miotle ,gdy sie myle. Byc moze nawet kupe ludzi zainwestuje i fundy tez i dofinansowanie bedzie. I wzrosty beda..tak bylo rowniez na Cormay..wzrosty,fundy,zachwyty,medale,prototyp..i jakos do dzis nic z tego oprucz procesow.
    > Gdyby fundy i analitycy..byli tacy smart to GPW nie bylaby gdzie jest.Nie wiem na czym sie znacie, ale na medycynie i radiologii raczej nie i nie dotrze do was nic a to takie proste..zadzwoncie do jakiegos..radiologa lub..onkologa od raka piersi..i macie miarodajna ocene szans.

tak tylko pytam
    kiedy chcesz kupić akcje.
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~jk [31.6.157.*]
    polecam cormay tu bedziejazda na szczyty
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~LOLOLOL [83.30.207.*]
    Teee neuleczalny -myślisz ze TFI nie dzwonily i nie sprawdzaly co i jak tylko w ciemno  wydly grube miliony placac po 15 zł .po co ?
  • Re: Co w trawie piszczy ???/???????????------------------ Autor: ~Zuch [78.8.139.*]
    To urządzonko nie każdy jest w stanie "ogarnąć" gry komputerowe to inna bajka , nie da się tego porównać. Ja liczę na znaczne wzrosty za jakieś 3 lata jak będą płacić pierwsze dywidendy
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.