tak wybicie jest bardzo blisko,jeszcze jedna emisja akcji dwie emisje obilgacji i bedziesz 8 zl.A potem firma zniknie z gieldy na zawsze,pojawi sie pod innym szyldem a wtedy twoje dzieci obejma nową emisja w nadziejach na krociowe zyski ktore nie nadejda.
6 zł będzie na 100% ,pytanie jest jedno, czy jeszcze w tym roku ? .Dane finansowe były złe ,więc ?. Ja przy 6 wywalam połowę z dobrym zyskiem ,będą obroty -zapewniam. Pozdrawiam tych co posłuchali i zakupili po 2,40 -2,50 ,ja też kupiłem ,ale mam zakupione i po 5 i trochę wyżej.
ale jak wig 20 poleci na 1600, a są analizy na 1200
to wszystko poleci. Tak było w 2007.
Czytałem że Soros wywalił akcje i wszedł w złoto. Szykuje sie kolejna odsłona kryzysu finansowo-migracyjnego. Dlatego taki niepokój.
Jak zagranica wywala to nie ma zmiłuj. Media starszą zagraniczne starszą Pisem. To zagranica wywala. OFE jest czesciowo zdementowane, To kto ma kupować? Przecietny Kowalski jest już zmeczony ty marazmem. lepiej nie zarobić te 5-10 tys i mieć spokój, niż nabawic sie cieżkich chorób od stresu.
Ale co ludzie zrobią z oszczędnościami ? jak banki prawie nic nie dają. I tu jest szansa na wzrosty na deweloperce. Notowania " budowlanki " pod psem i nawet gorzej.