• Ciekawe Autor: ~dark [83.27.72.*]
    Kto ogłosił upadłość ? - wiemy. Czy uzasadnioną ? Wygląda na to że nie? Dziwne że tak błyskawicznie, od razu, likwidacyjną a nie układową !! Wiadomo że kurs wtedy pikuje i kto wtedy na takiej informacji zarabia? Kto wykupuje taniejące akcje? Ciekawe? Ten kto ma wiedzę że ta spółka do likwidacji się nie nadaje, że może wyjść na prostą a wtedy drożejące akcje będzie można sprzedać z wielokrotnym zyskiem. Ciekawe kto na tym najwięcej zarobi? Zapewne Ci co kupowali na spadkach wywołanych paniką. Ciekawe kim Oni są ?

• Re: Ciekawe Autor: ~Molek [188.146.129.*]
    Spekulanci, zauważ ze obrót nie był oszałamiający bo nawet grubi nie wiedzieli o co chodzi... W takich przypadkach zwykle obrót jest historyczny, a tu nie można powiedzieć ze był mały ale nie był tak duży jak po ostatnim wodospadzie popatrz na tamte obroty dość ze po 4 razy większej cenie to prawie dwa razy większe obroty przez kilka sesji, mam poprostu nadzieje ze kalyciok nie wyczuł sytuacji i przypadkiem nie dokupił owego dnia :)
  • Re: Ciekawe Autor: ~dark [83.27.72.*]
    Ja zawsze patrzę na wolumen a ten był ogromny. Obroty nie mogły powalić bo kurs spadł kilkukrotnie. Ale gdyby się pobawić i przeliczyć ostatni wolumen przy średniej z ostatniego okresu ok. 50gr np. to robi się ciekawie. Te akcje skupowali fachowcy nie po to żeby stracić. Myślę że od jutra zacznie się niezła spekuła i niezła jazda.
    Chodziło mi o obrót z końca września i połowy października który był większy od tego po spadku o 60% i to nie podczas jednej czy dwóch ale kilku sesji.
    To dobrze wróży bo duzi inwestorzy, ci co coś wiedzą, jednak trzymają akcje pomimo ogromnych spadków, kto spanikował to sprzedał i stracił. Jutro na otwarciu będzie niepewność, więc będzie można odkupić i potem się odbić.
    Oby jutro otwarli, ale to nie takie oczywiste chyba musimy poczekać na raport, jeszcze ze 2 godzinki ma knf bo pozniej to raczej rzadko cos publikuja
  • Re: Ciekawe Autor: ~mathz [86.83.151.*]
    Duży inwestor nie kupił tego bo by się już ujawnił z pewnością. Może skupili ci co obracaja się w kręgach Kamila i Romka bo oni wiedzieli jaki będzie finał. Z tego co zauważyłem to 2 mln kalyciok ściągnął na panice. Jak skupowal pierwszy transze to lekko przekraczał próg 5% a na walnym chyba miał 8 z hakiem procencikow. Dla mnie to wszystko jest ustawione. Teraz dodruk akcji niepotrzebny ani audytor bo to było po to aby jaknajtaniej wydymali ulicę.
    A raportu przecież nie będzie. Ma być 4 grudnia. Oczywiście hipokryci go poslodza.
    To fajna spółka i super sytuacja na spekułę. Tu będą niezłe loty takie jak na Hawe do 1,40. To jest giełda - trzeba grać.
    Tylko trzeba mieć amunicję a ja jej nie mam i w jakims sensie tj przez super kalycioka. Ten człowiek to mój koszmar i ostatnio nie mogę spać.
    S poko, inwestuj i licz na wzrosty .

• Re: Ciekawe Autor: ~mathz28 [86.83.151.*]
    Nie wiem zobaczę jak się otworzy, ale swoją drogą o takim rajdzie jak na hawe to można tylko pomarzyć. Tam chyba 3 większych inwestorów skupowalo na spadku + spekula, ale ten odpal był przede wszystkim dzięki tym grubym inwestorom. Tu nikt się gruby nie ujawnił prócz kalicioka chociaż było po 17 gr wiec trochę innaczej tu może się skończyć.
  • Re: Ciekawe Autor: ~haha [83.15.73.*]
    Będzie dobrze...
  • Re: Ciekawe Autor: ~stoperan [83.7.118.*]
    W raporcie Kerdosa za 3 kwartal ma być juz konsolidowany Meng

A tam podobno cakiem calkiem , ile Meng ma aktualnie Kerdos i czy z wynikami dayli da plus ?
[x]
KERDOS 0,00% 0,01 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.