A gdzie masz tak napisane? GPW zawiesiła notowania do 30 listopada nie ze względu na nie przekazanie raportu tylko z powodu złożenia wniosku o upadlosc
Dnia 2015-11-30 o godz. 19:16 ~molek napisał(a): > A gdzie masz tak napisane? GPW zawiesiła notowania do 30 listopada nie ze względu na nie przekazanie raportu tylko z powodu złożenia wniosku o upadlosc
powód masz podany czarno na białym
KNF zwróciła się o zawieszenie obrotu akcjami trzech spółek giełdowych pap 17-11-2015, ostatnia aktualizacja 17-11-2015 15:36
Komisja Nadzoru Finansowego zwróciła się do zarządu Giełdy Papierów Wartościowych o zawieszenie obrotu akcjami trzech spółek: Alterco SA, Clean & Carbon Energy SA oraz Kerdos Group SA - poinformowała KNF we wtorek w komunikacie. Powodem jest, jak głosi komunikat, "nieprzekazanie przez spółki do publicznej wiadomości raportów okresowych za III kwartał 2015 r. w terminie określonym przepisami prawa".
Prezes, wiem ze jesteś gość i rekin giełdowy ale nie ubliżaj drugiemu człowiekowi bez powodu... Chyba ze jesteś mega utopiony i nie zdarzylem uśrednić po 0.17 to mogę przyjąć na klatę jak Ci ulzy
Nie powiem bo wszedłem przypadkiem po 0.17, spółkę znam z czasów jak była hygienika a notowania sledZilem bo na Fly byli naganiacze ze bedzie wystrzał, No i był ale w dół :) na szczęście zebrałem troszkę i zobaczymy co bedzie
bo pytasz o żeczy które powinieneś znać jeżeli kupiłeś te akcje a ty nawet nie wiesz z jakiego powodu akcje są zawieszone więc jesteś zwykłym łajzą a nie inwestorem a to że kupiłeś po 17 to niezły bajer
Tak jak juz pisałem tylko dzieki śledzeniu forum o Fly włączyłem sie w zabawę tutaj, czysty przypadek ale na giełdzie przypadki sa w cenie na DT...a jeśli chodzi o rzeczy które powinienem znac to poprostu moje przeoczenie, bo pakiet warty kilka tys. Nie zrujnuje mojego portfela ale lubię czasem pospekulować bo sie cos dzieje przynajmniej... Stabilne długoterminowe wzrosty sa fajne, ale nudne..
Dnia 2015-11-30 o godz. 19:37 ~Molek napisał(a): > Sorka za przeoczenie :) ale w takim razie czemu podali do dnia czyli 30 listopada, a nie do dnia przekazaniu raportu?
nowy zarząd podał niedawno ten termin i spodziewam się że giełda w zwiazku z nieprzekazaniem raportu przedluży zawieszenie
Teoretycznie jeśli by mieli przedłużyć to powinni podać komunikat, a praktycznie pewnie mogą przedłużyć bez, ostatnio z taka sytuacja spotkałem sie na Abpol ale tam przy zawieszeniu podali ze do dnia w którym podadzą raport, a tu było do dnia co mnie właśnie bardzo dziwi
Dnia 2015-11-30 o godz. 19:43 ~Molek napisał(a): > Teoretycznie jeśli by mieli przedłużyć to powinni podać komunikat, a praktycznie pewnie mogą przedłużyć bez, ostatnio z taka sytuacja spotkałem sie na Abpol ale tam przy zawieszeniu podali ze do dnia w którym podadzą raport, a tu było do dnia co mnie właśnie bardzo dziwi
podali termin bo jeden pajac napisał w komunikacie że raport bedzie do 30
Chyba ze tak to by znaczyło ze stoimy, ale przynajmniej inni bedą mieli coraz większy apetyt na papier, mam nadzieje :) chyba ze raport bedzie do bani.
ci co brali po 17 gr. to jutro bedzie zjazd kolejne 50%
Zysk w roku 2014 wyniósł ( 4 352 337,23 ) Strata w roku 2015 wyniósł ( - 9 595 518,23 ) --> nawet nie wykazali zysku !!! , będzie wodospad...a to ze wycofali wniosek o upadlosc o niczym nie swiadczy dopóki nie klepnie tego sąd...
Bankier mam dla ciebie złą wiadomość kurs nie spadnie nie uda ci się kupić tanio więc przestań straszyć bo tu głupków już nie ma i nikt za bezcen nie odda :))
OOO !. Ale fatalny raport - 9 milinów. Jutro zjazd na 7 groszy albo na 3 grosze albo na 1 grosz. Szczęśliwy ten kto sprzedał za 17 groszy. Firma pada, likwidacja, akcjonariusze zapłacą za wszystko. Ratuj się kto może. Ja wyskakuje PKC i przez okno.
EEE, no widzę, że nie tak źle. Raport Dayli całkiem ok. Będzie dobrze. Kalyciok stoi w kolejce PKC i trzy fundusze jakieś duże. No widać, że teraz firma złapie wiatr w żagle. Idą święta a ludzie kupują kosmetyki. Ustawiam się PKC w cenie 1,8 zł. No i na północ. Chyba nie zasnę z radości.