• dobre info z walnego Autor: ~Jaqcus [193.164.106.*]
    maja dalej dzialac, jeszcze niech opublkuja rachunki , i spekula sobie zagra
  • Re: dobre info z walnego Autor: ~ehu [94.254.129.*]
    Gdyby jej kopalnie były na terenie Ukrainy przed nami byłyby złote czasy. A tak... Będzie raczej lipa
  • Re: dobre info z walnego Autor: ~kris80 [46.77.124.*]
    No ale coś tam z ruskim podpisali tak więc na dwoje babka wróżyła.
  • Re: dobre info z walnego Autor: ~ehu [94.254.129.*]
    Tylko Ruscy blokuja sprzedaż węgla Ukrainie bo ta odcięła krym od prądu
  • Re: dobre info z walnego/Raport Autor: ~pogromcaHossy [195.66.22.*]
    Faktycznie dobre info

Not to dissolve the Company in spite of a loss exceeding   of corporate capital of the company.
    Nie rozwiązaniu Spółki pomimo stratę przewyższającą kapitał korporacyjnej firmy.

Jednak te 20 mln co wzieli z EBORU pozyczki na rozwoj uratowalo spolce tylek
    Kiedys trzeba bedzie je splacic
    W przeciwnim razie mogli by zamknac kopalnie na zawsze
    To tylko moja spekulacja nie musi tak wcale byc

Ciekawostka czyzby wreszcie byl zalegly raport ?
    To approve    the Management report of the Board of Directors on the statutory annual accounts (unconsolidated) for the year ended 31 December 2013 drawn up according to generally accepted accounting principles in Luxembourg.

Zatwierdzić sprawozdanie Zarządu z Zarządu wrocznym sprawozdaniu finansowym (jednostkowego) za rok kończący się31 grudnia 2013 sporządzone zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami rachunkowości obowiązującymi w Luksemburgu.

To approve the statutory annual accounts (unconsolidated) for the year ended 31 December 2013 drawn up according to generally accepted accounting principles in Luxembourg.

Aby zatwierdzić ustawowe rocznych sprawozdań finansowych (jednostkowego) za rok zakończony 31 grudnia 2013 roku sporządzone zgodnie z ogólnieprzyjętymi zasadami rachunkowości obowiązującymi w Luksemburgu.

• Re: dobre info z walnego Autor: ~okradziona [164.126.216.*]
    Złodziejska mafio oddawaj moje ciężko zarobione pieniądze nie dla was ich wpłaciłam i dla jakiejś mafii cypryjskiej na pożarcie tylko miały zarabiać tak twierdzą wasi naganiacze w bankach ktorzy z wami współpracują biura maklerskie też a wy tylko potraficie okraść i spieprzyć z kasą bando zlodziejska
  • Re: dobre info z walnego Autor: ~zuza [178.235.96.*]
    25 grudnia mają przysłać zaległy raport. Liczę, że od 1 stycznia wrócą na GPW.
  • Re: dobre info z walnego Autor: ~Kris80 [188.47.129.*]
    Dokładnie tak.Powtórka z ubiegłego roku.
  • Re: dobre info z walnego Autor: ~yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy [164.126.126.*]
    25 grudnia to pierwszy dzień swiąt
  • Re: dobre info z walnego Autor: ~pogromcaHossy [195.66.22.*]
    Dnia 2015-12-07 o godz. 21:08 ~yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy napisał(a):
    > 25 grudnia to pierwszy dzień swiąt

Nie wiem jak tam na Ukrainie
    Ale oni chyba maja swieta jakos inaczej albo wogole nie obchodza
    Nie chce wprowadzac w blad
    Gdzies mi dzwoni ale nie wiem w ktorym kosciele
    Dnia 2015-12-05 o godz. 18:44 ~zuza napisał(a):
    > 25 grudnia mają przysłać zaległy raport. Liczę, że od 1 stycznia wrócą na GPW.

Czesc Zuza
    Powrot powrotem ale trzeba by bylo soc wydobywac
    Moze choc odzyskiwac wegiel z haldy
    Cena wegla slabiutka moze to da szanse spolce bo
    podobno ten wegiel Ukrainski,Rosyjski to tani jest

• Re: dobre info z walnego Autor: ~akcjonariusz [193.164.106.*]
    skad ta wiadomosc ze 25 maja podac rport? czy z pewnego zrodla, podeslijcie link prodze. dzieki
    Dnia 2015-12-08 o godz. 16:33 ~akcjonariusz napisał(a):
    > skad ta wiadomosc ze 25 maja podac rport? czy z pewnego zrodla, podeslijcie link prodze. dzieki

Chyba 25 grudnia
    Dnia 2015-12-09 o godz. 10:59 ~pogromcaHossy napisał(a):
    > Dnia 2015-12-08 o godz. 16:33 ~akcjonariusz napisał(a):
    > > skad ta wiadomosc ze 25 maja podac rport? czy z pewnego zrodla, podeslijcie link prodze. dzieki
    >
    > Chyba 25 grudnia

2015-12-25 skonsolidowany - - publikacja skonsolidowanego raportu rocznego

Dnia 2015-12-09 o godz. 11:01 ~pogromcaHossy napisał(a):
    > Dnia 2015-12-09 o godz. 10:59 ~pogromcaHossy napisał(a):
    > > Dnia 2015-12-08 o godz. 16:33 ~akcjonariusz napisał(a):
    > > > skad ta wiadomosc ze 25 maja podac rport? czy z pewnego zrodla, podeslijcie link prodze. dzieki
    > >
    > > Chyba 25 grudnia
    >
    > 2015-12-25 skonsolidowany - - publikacja skonsolidowanego raportu rocznego
    >
    Pisalo w raporcie z walnego
    Trzeba czytac watki

To approve    the Management report of the Board of Directors on the statutory annual accounts (unconsolidated) for the year ended 31 December 2013 drawn up according to generally accepted accounting principles in Luxembourg.

Zatwierdzić sprawozdanie Zarządu z Zarządu wrocznym sprawozdaniu finansowym (jednostkowego) za rok kończący się31 grudnia 2013 sporządzone zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami rachunkowości obowiązującymi w Luksemburgu.

• ODWIESZENIE !?!? Autor: ~xxxx [148.81.116.*]
    Czy jutro 17.02 nastąpi odwieszenie ???
  • Re: ODWIESZENIE !?!? Autor: ~kris [94.254.224.*]
    A po co maja odwiedzać ,,widziales jaka strata? Spadnie do paru groszy ,,ale przed tym pewno spekualcyjna podbitka,mozna by sie pokusić i wejść z paroma tysiącami,,to padlo,,ale mozna spekulacyjnie zagrac na sado
  • Re: ODWIESZENIE !?!? Autor: ~xxx [148.81.116.*]
    ja nie chcę w to wchodzić ja chcę wyjśc :D po latach :D
  • Re: ODWIESZENIE !?!? Autor: ~kris [94.254.227.*]
    Wiem o czym mówisz,,wy macie szanse,ja z kolegami,jestem utopiony na weście i tak samo nas zawiesili jak was,,świetlaną przyszłość byla kiedyś przed tymi dwoma spolkami,,a teraz potopiona kasa,,,pozdrawiam
[x]
SADOVAYA 0,00% 0,12 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.