JAK macie problemy z czytaniem informacji co, gdzie, kiedy, to radzę nie zabierać się za grę na giełdzie. Po bardzo długiej przerwie w dniu odwieszenia notowań kupię spekulacyjne Kerdosa. Ryzyko OGROMNE, czyli możliwość zarobku, JAK i STRATY olbrzymie. Ci, co kupili po 0,17 raczej będą mega zarobieni w pierwszym dniu. Ciekawi mnie to, że pomimi sporych obrotów nikt się nie ujawnił. I zakładam, że wszystkie fundusze już wyszły, bo mają zapisane zakaz inwestowania w spółki z wnioskiem o likwidację. To jest do sprawdzenia. I raczej przedłużą zawieszenie notowań do dnia podania raportu.
Tydzień temu fora pisały, że szkoda tych co nie sprzedali, teraz będzie odwrotnie no ale tak właśnie się zarabia. Ja akurat kupiłem po 0,23 a na 0,17 trochę się wystraszyłam. Nikt Ci oczywiście nie doradzi za ile masz kupić i sprzedać ale myślę, że można kupić gdzieś do 0,46.
Dnia 2015-11-29 o godz. 00:17 ~TheMarioG napisał(a): > Tydzień temu fora pisały, że szkoda tych co nie sprzedali, teraz będzie odwrotnie no ale tak właśnie się zarabia. > Ja akurat kupiłem po 0,23 a na 0,17 trochę się wystraszyłam. > Nikt Ci oczywiście nie doradzi za ile masz kupić i sprzedać ale myślę, że można kupić gdzieś do 0,46.
46 gr a to za ile akcji? chyba przez przypadek 4 ci się podstawiła bo powinno być same 6