Bo kto inny? Może Sobik ale wątpię... Paravita to Gerega a Gamrat może potrzebować akcji bo od wtorku nie będą już się sumowały ich akcje z akcjami byłego Prezesa. Robi się ciekawie, przynajmniej poza parkietem:)
a no fakt ... KM przestaje szefować w Gamracie ... akcji na rynku brak - przynajmniej w dużych ilościach ... może wreszcie coś z tego wszystkiego, dobrego wyjdzie - oby
Gamrat miałby 30% akcji to jest na obecną cenę +/- 30 mln. Gdyby doszło do fizycznego połączenia można byłoby te akcje odsprzedać a kasę zainwestować lub umorzyć 30% akcji plastboxu:) Ja bym tak zrobił:)
A na co tu reagować? Nic się nie zmienilo. Myślałem ze może ktoś nowy wejdzie, przejmie firmę i jakoś rozbuja ale nic z tego, dalej będą mieszać tymi akcji i na dywidendę koczowac
No porażka, powiem szczerze że spodziewałem się jakiegoś heppy endu i nowych inwestorów w spółce. Tutaj jednak trwa dalej wymiana akcji między sobą, wymiana prezesów i rady nadzorczej. Tak naprawdę trudno spodziewać się aby spółka zmieniła kierunek....
Jakie przejmowanie spółki? Przecież plastka nikt nie chce przejmować. Paravita to Pan Gerega i nie sądze aby był zainteresowany pakietem większościowym, razem z Moską, Sobikiem i Gamratem kontrolują spółke, wymieniają zarząd i radę nadzorczą i tyle:)