to jest z dzisiaj news więc nie gadaj że podgrzewany kotlet poza tym minister się zmienił i całą ekipa rządząca więc teraz wyłapią tą zapchloną szajkę, która ograbiła spółki skarbu państwa
Dnia 2015-11-26 o godz. 01:16 ~kociuba2003 napisał(a): > to jest z dzisiaj news więc nie gadaj że podgrzewany kotlet poza tym minister się zmienił i całą ekipa rządząca więc teraz wyłapią tą zapchloną szajkę, która ograbiła spółki skarbu państwa >
"Presspublica: Planuje pre-IPO pod nazwą Gremi Media w I połowie 2016 roku i przygotowuje obecnie prospekt emisyjny. Wcześniej inwestorzy finansowi mają objąć do 30% jej istniejących akcji, poinformował "Rz" Grzegorz Hajdarowicz. Źródło: ISBnews'
Miała być na giełdzie jeszcze przed wyborami ..a po kontroli bardzo możliwe , że nie będzie , a właściciel będzie w ??..
dowcip.: macior przesłuchuje g.h. -Skąd miałeś pieniądze na zakup rzeczpospolitej? g.h. -Z szafki. macior Jak z szafki??????!!! g.h. -Poprostu z szafki! macior jak sie znalazy w szafce? pyta dalej poirytowany macior g.h. żona je tam wkłada. odpowiada na luzie z trawka w ustach g.h. macior a zona skąd miała te pieniądze???? kolejne pytanie macior juz purpurowy jak kardynał. g.h. ja jej dałem. odpowiada bez cienia wątpliwośći gh macior aaaaaaaaaahaaaaaaaaahhhhhaa wiec mam cie !!!!! hahahahah gadaj łotrze skąd masz te pieniadze i to szybko mi tu odpowiadaj.....hahahahhhhhh g.h. przeciez już mówiłem ze z szafki panie macior