• wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Witam was koledzy i koleżanki też.
    Niestety moje wejście w Tauron zakończyło się stratą i to pomimo bronienia tej pozycji kontraktami terminowymi, które stanowiły przeciwwagę dla kupionych przeze mnie akcji. To lekcja jaka mi się należała i przestroga, aby nigdy nie lekceważyć fali ,,C,, Elliotta.
    Popatrzyłem sobie na zachowanie rynku i zachowanie kilku spółek i doszedłem do wniosku, którego wcześniej wcale nie brałem pod uwagę. Naprowadził mnie na to kolega, który na tym forum napisał, że na tej spółce, stracił bardzo dużo, niejaki Mario 2014.
    Jego wpis znajdziecie bez problemu. Zastanowił mnie ton tej wypowiedzi, wielkość straty i brak zlecenia stop loss, co jest jak wiemy charakterystyczne dla amatora. Wszystko to nasunęło mi myśl, że spółka ta tworzy formację typu ,,V,,.
    Powiem szczerze jest to tak nieprawdopodobne, że może być prawdziwe. To samo jednak widać na innych wykresach, ale tam mamy do czynienia ze spółkami słabymi fundamentalnie, a tu ? Co jest grane pomyślałem, czyżby jakieś trupy w szafie ?
    To, że PIS będzie robić prawdziwą rewolucję w spółkach skarbu państwa, to wiadomo, ale powiem wam coś jest na rzeczy.
    Widać z jaką energią strona podażowa pozbywa się akcji i jak ta energia narasta.
    Podszedłem do tego na zimno i zacząłem zastanawiać się, do jakiego poziomu mogą tu nastąpić spadki, biorąc pod uwagę to, co dzieje się dookoła i bessę, która mocno naciska na cały rynek.
    Tak jak kiedyś postawiłem prognozę spadku wigu 20 co najmniej do poziomu 1900 punktów, tak dzisiaj podejmuję wyzwanie określenia zasięgu spadku na Tauronie. Moim zdaniem ten spadek sięgnie co najmniej poziomu 1.35 - 1.50.
    Pozdrawiam

kolorowy wiatr
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~nareszcie [83.10.244.*]
    czyli nareszcie wzrosty na tauronie buahaha
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Czy ty Szybki, nie możesz wreszcie pisać, pod swoim nikiem, czyżbyś obawiał się ludzi z MIT-u ?
    Oni nic ci już nie zrobią, pochowałeś ich przecież skutecznie.

KW
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~VB [80.54.46.*]
    @ kolorowy_wiatr

Temat wątku brzmi - "wstępna analiza techniczna"
    - gdzie ta analiza ?

Tak, to ja se mogę napisać, że spadnie do 0,20zł i co z tego wynika?
    Zdajesz sobie sprawę, że takie idiotyzmy to czyta 0,5% ludzi przebywających tutaj.
    A czemu mimo to piszesz elaboraty, to już Twoja psychologiczna, czy finansowa sprawa.

• Chodzik Księżycowy i habeta Buchahahahahhahhahhahahahha :)))))))))))) Autor: ~antychodzik [77.253.76.*]
    Czy ty Chodzik nie możesz wreszcie pisać , pod swoim nickiem ? czyżbyś obawiał się ludzi z habety ? Oni nic ci już nie zrobią , pochowałeś ich przecież skutecznie ...
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~PITT [94.254.146.*]
    kolorowy - wróżenie z fusów
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~inv [159.50.252.*]
    Ja tez mam strate na Tauronie z tym ze niezrealizowana. Mysle ze w grudniu wrocimy ponad 3 jak Kurella zostanie odwolany i zrezygnuja z przejecia Brzeszczy. Piszesz o PiS i tym ze robia rewolucje. Nie wiem o jakiej rewolucji myslisz, ja wciaz czekam wlasnie na te zmiany. Spada chyba wlasnie dlatego ze PiS nic nie robi wszyscy czekaja az "genialne" pomysly energetyczne okaza sie mrzonkami i z nich zrezygnuja.
  • ..........KOLOROWY - zapakowany pod korek w Netię i Tauron : ) ......... Autor: ~wysoce-zdziwiony [89.228.252.*]
    A wiecie co jest w tym najlepsze i najśmieszniejsze ?
    Że wiatr od lat straszył olbrzymią zwałą całego rynku i mityczną falą C, a jak ta zwała przyszła to okazuje, że on zdążył zapakować się pod korek w Netię po 6,04 zł i Tauron po 3,12 zł - buhahahahahaha

Teraz na Netii czeka na 19 zł, a na tu Tauronie ceny nie określił. Napisał tylko, że będzie rosło : )

Mówi się, że matol trafi jak się pomyli, a ten kolorowy-wiatr nawet jak się pomyli to też nie trafi - hahaha : )

...........................................................................................................................................

Re: Netia analiza techniczna 9 maja 2015 
    Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]2015-05-15 10:04
    15 maja 2015
    godz. 10.05
    Kupuj Netię, cena docelowa 19 złotych
    Chodzik Księżycowy
  • ..........KOLOROWY - zapakowany pod korek w Netię i Tauron : ) ........ Autor: ~wesoły-psychiatra [89.228.252.*]
    kolorowy po ile sprzedałeś na stratach - buhahaha
    Ale cię te fale zaprowadziły na dno - jak niegdyś na HB - hahahaha

A może Hawe i koniec formacji zdechlego kota , a tu sruuudo góry 0 270 % : )
  • NETIA w tym roku 10 zł - docelowo 20 zł (na to czeka już 6 lat) - haha Autor: ~fale-oszoloma [89.228.252.*]
    e: czy to forum działa ? Jeśli tak to analiza techniczna Netii 
    Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]2015-02-03 18:58
    Ponieważ nie ma mojego poprzedniego wpisu, więc chcąc czy nie muszę przypomnieć rzeczy podstawowe. W 2002 kurs spadł z ponad 120 zeta do poziomu 1.80. Wtedy wydawało się, że Netia zbankrutuje i rzeczywiście bardzo mało brakowało. Ciekawe jest natomiast zakończenie tego spadku. Na samym dole bowiem ukształtowała sie bardzo ważna formacja, którą jak mniemam wszyscy znamy, bo to formacja podstawowa analizy technicznej. Mam tu na myśli WFO, czyli wolumenowa formacja odwrócenia. Następnie praktycznie do dnia dzisiejszego kurs porusza się pomiedzy oporem i wsparciem w kanale bocznym. To kilka ładnych lat akumulacji. Sprężyna ściskana jest już maksymalnie i widać, że blisko już wybuchu. Wartość tej spółki jest wielokrotnie zapewne większa niż to miąło miejsce kilka lat temu a kurs praktycznie nie wybił się z konsolidacji. Nieźle opisywał te zagadnienia w swojej książce Bulkowski. Przywiązywał on ogromną wagę, to takiej oto rzeczy. Kurs odbija się od wsparcia i rosnie do oporu. Następnie od oporu do wsparcia i tak dookoła Macieja, ale jeśli po wzroście do oporu, nie przebywa ponownie drogi do wsparcia a zatrzymuje się w pół drogi i ponownie wzrasta do linii oporu, to mamy do czynienia z tak zwanym niepełnym spadkiem a to pozwala już na postawienie pewnych prognoz. Moim zdaniem karty na Netii zostały już rozdane i kwestią czasu jest tylko, kiedy i jak wysoko kurs się wyrwie z tych okowów i połamie opory.
    Widać wyraźnie, że poziom docelowy, to poziom około 20 złotych. Wynika to z szerokości kanału a także z analizy fali spadkowej, w której to wydłużeniu uległa ostatnia fala piąta. Oczywiście proces ten musi potrwać, ale po wybiciu oporu kurs powinien wzrastać wyraźniej pod zupełnie innym kątem. Stawiam na 10 - 12 zeta do końca tego roku. 
    Analiza VSA wyraźnie pokazuje miejsca akumulacji i chociaż część inwestorów pozbywa się akcji na lokalnych szczytach, to brak jest procesu dystrybucji, który jest odpowiedzialny za zmianę trendu wzrostowego długoterminowego. Chcę wam zwrócić uwagę na dzień 28 sierpnia 2014 roku. Kiedy to kurs po mocnym wyskoku na 5.97 spadł dwiema czarnymi mocnymi świecami do poziomu 5.38 a następnie przeszedł w trend boczny. Przed tygodniem z tego trendu wyskoczył w górę bardzo mocno, potwierdzając ten wyskok wzrostem obrotów. Z czym mamy tu do czynienia i co to jest, czy ktoś z was wię ?
  • wy też spadków nie widzicie, czy tylko ten cymbał ? Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Szybki,
    jesteś niemożliwy. Wig 20 stracił 630 punktów a ty spadków nie widzisz.
    Tu nawet okulary nie pomogą.
    A pamiętasz jak się ze mnie śmiałeś jak napisałem po raz pierwszy, że wig 20 spadnie do 1900 punktów.
    A pamiętasz jak napisałem, że MIT to syf a nie hit i co się po tym stało.
    Masz bardzo krótką i wybiórczą pamięć, ale dla stetryczałego emeryta to chyba charakterystyczne.
    Zawziętego, jeszcze dodam, z Olsztyna.

KW
  • Re: wy też spadków nie widzicie, czy tylko ten cymbał ? Autor: ~J23 [178.159.171.*]
    coś mi się zdaje że Kopex zaraz wystrzeli. Spółka na totalnym dnie a przecież PIS będzie stawiać na polski przemysł ciężki tym bardziej że kopalnie będą unowocześniać. A wiadomo kto dostarczać będzie ciężki nowoczesny sprzęt  :)

Myślę że jeszcze dziś pójdzie mocno w górę tym bardziej że obrót się wzmaga. Pamiętajmy że wartość księgowa jednej akcji to około 30 złotych!!!
  • Re: wy też spadków nie widzicie, czy tylko ten cymbał ? Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Jak widzicie, to co dzieje się z Tauronem potwierdza niestety moje pierwotne założenie.
    Za to jazda na krótkich jest jak po dobrze znanej drodze.

kolorowy wiatr
  • Re: desperado do szybki7 Autor: ~desperado [174.44.58.*]
    pozdo dla szybki7 nie inaczej
  • Re: do desperado Autor: ~rozbawiony-bałdyga [89.228.252.*]
    Witaj Desperado : )
  • Zapraszam do biblioteczki na forum RONSON - wiatrowe-ewenementy : ) Autor: ~bibliotekarz [89.228.252.*]
    Na forum Ronson jest spora częśś ,,wybitnych' analiz kolorowego gdzie po jego rekomendacjach wybijało po kilkadziesiąt, a nawet i po kilkaset %, ale w ODWROTNYM kierunku : ).

Tam zobaczycie wizje i twórczość tego mistrza od AT w całej okazałości. Są podane LINKI by ten nieszczęśnik nie mówił, że coś zatajono, czy zmanipulowano ; )

Miłej lektury i zabawy : )
  • Re: Zapraszam do biblioteczki na forum RONSON - wiatrowe-ewenementy : ) Autor: ~NETIA-i-oszolom [89.228.252.*]
    kolorowy zapakowany w Netię na 20 zł czeka (od 6 lat), a w tym roku będzie na pewno 10--12 zł - hahahaha

e: czy to forum działa ? Jeśli tak to analiza techniczna Netii 
    Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]2015-02-03 18:58
    Widać wyraźnie, że poziom docelowy, to poziom około 20 złotych. Wynika to z szerokości kanału a także z analizy fali spadkowej, w której to wydłużeniu uległa ostatnia fala piąta. Oczywiście proces ten musi potrwać, ale po wybiciu oporu kurs powinien wzrastać wyraźniej pod zupełnie innym kątem. Stawiam na 10 - 12 zeta do końca tego roku. 

• Re: Zapraszam do biblioteczki na forum RONSON - wiatrowe-ewenementy : ) Autor: ~desperado [174.44.58.*]
    co u ciebie slychac szybki
  • Re: Zapraszam do biblioteczki na forum RONSON - wiatrowe-ewenementy : ) Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Szybki śpiewa falsetem po ,,udanej ,, transakcji na MIT.
    Trzeba przyznać, że wtedy wstawiany przez niego kit, nie wynikał z jego totalnej głupoty a jedynie z niewiedzy.
    Teraz nie ma już grosza przy duszy chodzi za mną jak wierne psisko i coś mu się od czasu do czasu przykolebie po tej łepetynie.
    Pisze jak to nie mam racji, a tymczasem, rynek zupełnie go ignoruje i leci na łeb.
    Na JSW od kilku miesięcy pisze do mnie, żem głupi, żebym nie pisał o spadkach, bo będą wzrosty, ale cóż JSW minus 60%.
    Tu będzie identycznie.
    Pozdrawiam cię Szybki zwany mamałygą wesołą i zdrowia życzę.

kolorowy wiatr
  • Re: Zapraszam do biblioteczki na forum RONSON - wiatrowe-ewenementy : ) Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Tu będzie masakreska.
    Jesteśmy w fali trzeciej spadkowej, należącej do fali pierwszej trendu spadkowego, fali ,,C,, elliotta cyklu podstawowego.
    i tyle w tym temacie.
    Pozdrawiam idących na śmierć z honorem.

kolorowy wiatr
    zamknięcie fatalne
    a może Szybki masz inne zdanie ?
    Rozbawiona mamałygo, pośmiejemy się razem, szkoda tylko, ze ty przez łzy.
  • Re: Zapraszam do biblioteczki na forum RONSON - wiatrowe-ewenementy : ) Autor: ~adaś [83.7.145.*]
    Przecież to ty niedojdo pisałeś o wzrostach na tej spółce-a idź ty w buraki poje....bie.
    Biedny chory człowiek, z glutem na brodzie !
    Co ja pisałem, to ja wiem.
  • Re: Zapraszam do biblioteczki na forum RONSON - wiatrowe-ewenementy : ) Autor: ~rozbawiony-bałdyga [89.228.252.*]
    kolorowy kupił Tauron po 3,12 i widział wzrost (i jaką analizę napisał - jak przekonywał).
    Po tym sprzedał w panice na głębokiej STRACIE i teraz jego AT ukazało mu nową wizję tj 1,35 zł .
    Mówi się, że ma tol trafi jak się pomyli, a ten kolorowy nawet jak się pomyli to też nie trafi - hahaha : )
    Człowiek ten przechodzi już sam siebie i dalej pisze z ogromnym zapałem - hahaha

Kolorowy człowieku ty nawet już śmieszny nie jesteś, a WYJĄTKOWO żałosny.
  • Re: Zapraszam do biblioteczki na forum RONSON - wiatrowe-ewenementy : ) Autor: ~KimJestWiater [89.78.64.*]
    Co to jest za pajac ten wiater ??
  • Re: Zapraszam do biblioteczki na forum RONSON - wiatrowe-ewenementy : ) Autor: ~antychodzik [77.253.76.*]
    Jak ktoś dawno temu ustalił to jest ponoć odizolowany od społeczeństwa osobnik z dostępem do komputera :)
  • Re: Zapraszam do biblioteczki na forum RONSON - wiatrowe-ewenementy : ) Autor: ~oto-kim-jest [89.228.252.*]
    Dnia 2015-11-25 o godz. 18:48 ~antychodzik napisał(a):
    > Jak ktoś dawno temu ustalił to jest ponoć odizolowany od społeczeństwa osobnik z dostępem do komputera :)

.......................................................................................................................

Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli 
    Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*] 2012-09-16 14:03
    Witam wszystkich
    Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych.
    Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HB POLSKA….
    Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu. Możecie to zweryfikować na innych forach.
    Dlatego jeszcze raz PRZESTRZEGAM PRZED CHODZIKIEM
    Pozdrawiam wszystkich

https://www.bankier.pl/forum/temat_posmiejecie-sie-az-was-brzuch-rozboli,7150969.html

• Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~do-beztalencia [89.228.252.*]
    Dnia 2015-11-25 o godz. 12:16 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > tak dzisiaj podejmuję wyzwanie określenia zasięgu spadku na Tauronie. Moim zdaniem ten spadek sięgnie co najmniej poziomu 1.35 - 1.50.
    > Pozdrawiam
    > kolorowy wiatr

...............................................................................

antywskaźnik sprzedał na stratach i od razu rośnie - buhahaha
    Te twoje AT to Aktulnie Tworki : )

• Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~wiatrwoczy [193.109.244.*]
    "kolorowywiatr", cytując kogoś wcześniej z tego forum: "gdybym mógł dać Ci w pysk za każdym razem, kiedy błędnie przewidujesz kurs, to już dawno siedziałbym za morderstwo" :D
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~adaś [83.7.148.*]
    kolorowy ty wiesz co-------bu h ha ha

tylko nie udław się glutem
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~antychodzik [178.37.163.*]
    CK siedzi w norze i liże jaja więc nie odpisze ...
  • Re: wstępna analiza techniczna Tauron 25.11.2015 Autor: ~rozbawiony-bałdyga [89.228.252.*]
    kolorowy ck obmyśla nowy ,,zaskakujący' nick. Proponuję mu bezwonny-smród
  • kolorowy-wiatr miłego weekendu ty podwójnie ubrany mistrzu od AT : ) Autor: ~MIT [89.228.252.*]
    kolorowy miłego weekendu ty podwójnie ubrany mistrzu od AT - hahahahaha

Kupił po 3,12 - napisał o wzrostach i od razu runęło : )
    Sprzedał po 2,69 i napisał o zwale i od razu poszło do góry - buhahahahaha

Mówi się, że matol trafi jak się pomyli, a ten kolorowy-wiatr nawet jak się pomyli to też nie trafi - hahaha

• Re: kolorowy-wiatr miłego weekendu ty podwójnie ubrany mistrzu od AT : ) Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    No cóż, Tauron leci na pysk.
    Jsw leci na pysk
    Ronson mocno w górę.

Oj nie mają do mnie szczęścia te bałamygi rozwesolene i inne nieudaczniki.
    Bessa jak się patrzy.
    A może warto dzisiaj kupić PGNIG ?

kolorowy wiatr

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.252.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: kolorowy-wiatr miłego weekendu ty podwójnie ubrany mistrzu od AT : ) Autor: ~buhahahaha [89.228.252.*]
    Re: Netia analiza techniczna 9 maja 2015 
    Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]2015-05-15 10:04
    15 maja 2015
    godz. 10.05
    Kupuj Netię, cena docelowa 19 złotych
    Chodzik Księżycowy
  • Re: kolorowy-wiatr miłego weekendu ty podwójnie ubrany mistrzu od AT : ) Autor: ~mrkuchar [156.17.58.*]
    Ronson - mamy jednorazowy wystrzał na komunikat. Zobaczymy czy pociagna. Obrót powala. Nie ma sensu wchodzic.
    PGNIG- bardzo ciekawie wyglada na Intra. Na dziennym mamy juz 61,8% Fibo ale przyciaganie do dołu nie maleje..;)
  • Re: kolorowy-wiatr miłego weekendu ty podwójnie ubrany mistrzu od AT : ) Autor: ~mrkuchar [156.17.58.*]
    Okolice 5 to powinno byc mocne wsparcie dla PGNIG wynikające z dołków i szczytów od 2012 roku patrząc. Mamy tez co najmniej jedna reko na tym poziomie.
    Ale...ale. Jak okolice 5 na PGNiG pekną lecimy na 4,50 i tam powinno juz sie zatrzymać...
  • kolorowy-wiatr i jego kl.on mrkuchar - PKN ORLEN - niebawem 20 zł : ) Autor: ~PON-ORLEN [89.228.252.*]
    4 luty 2014 chodzik księżycowy tj kolorowy-wiatr - zapowiada, że niebawem będzie 20 zł, a sru na 80 - hahaha
    Jakież to analizy ci te DWA z przodu zł pokazały? Inny wymiar? Inna rzeczywistość? To AT?
    To raczej TP - Totalna Porażka (jak zwykle zresztą).

po prostu Chodzik Księżycowy
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-04 14:25
    Moi drodzy koledzy (i koleżanki też)
    w dniu dzisiejszym tj. 04.02.2014 mój kolega mr.kuchar zwrócił moją uwagę na PKN ORLEN
    jako na papier, który czeka bardzo mocna przecena. Ponieważ to nie ja , że tak powiem odkryłem możliwość zarobienia tu sporej kasy, po jakże spektakularnej przecenie, więc niejako nie mam nic więcej do powiedzenie, bo to nie mój temat. Ale zgadzam się z mr. kucharem co do joty.
    Od siebie natomiast dodam jedynie, że niebawem zobaczycie tu DWA z przodu.
    Nie podaje adresów sklepów, gdzie możecie zaopatrzyć się w spadochrony, listę znajdziecie bez problemów w sieci.
    Pozdrawiam, życząc miękkiego lądowania.
    Chodzik Księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/temat_po-prostu-chodzik-ksiezycowy,14153371.html
  • kolorowy-wiatr i jego kl.on mrkuchar - PKN ORLEN - niebawem 20 zł : ) Autor: ~FORUM [89.228.252.*]
    mrkucha tj wiatr - mamy w ... twoje wypociny (wiesz gdzie!)
    Nie śmieć tu.
  • Re: kolorowy-wiatr i jego kl.on mrkuchar Autor: ~mrkuchar [156.17.58.*]
    A ty kim jestes? Cieci..em, który pilnuje interesu, INWESTOREM czy klaunem?
  • kolorowy-wiatr i jego kl.on mrkuchar - PKN ORLEN - niebawem 20 zł : ) Autor: ~laik [89.228.252.*]
    Ja jestem laikiem który leje z analiz takiego pa. ja. ca jak ty - hahaha
    Kupuj dalej Tauron po 3,12 bo zaraz wzrosty - hahaha
  • kolorowy-wiatr i jego kl.on mrkuchar - PKN ORLEN - niebawem 20 zł : ) Autor: ~laik [89.228.252.*]
    A może bierz Borutę bo cię tak zainteresowała na górce?
    A może PKN Orlen po 20 zł - hahaha

Dostałeś podwójne lanie i paszla stąd : )
    Nastepny działacz ORMO. Chłopie, to nie te lata. Tutaj inwestorzy sa potrzebni , nie ORMOwcy i Ciecie.
    Patrz jak ciekawie wyglada i zachowuje się PGNiG, o którym wspomniał kolorowy. I zarabiaj albo cichosza.
  • ................. kolorowy-wiatr i jego KLON mrkuchar.................. Autor: ~forumowicz [89.228.252.*]
    kolorowy piszący jako mrkuchar tu nikogo nie interesują twoje wróżby i majaki.
    Czas byś zgłosił się do cyrku. Tam klaunóf potrzebują.
    Małpy są lepsze od ciebie i to ZDECYDOWANIE bo one 5 na dziesięć trafiają.
  • Re: ................. kolorowy-wiatr i jego KLON mrkuchar Autor: ~mrkuchar [156.17.58.*]
    Jak widze pasuje ci rola Ciecia pracujacego w cyrku. Bo skąd możesz wiedzieć kogo u Ciebie w cyrku potrzebują. Bo skąd wiesz jakie dobre sa małpy. Mam tylko nadzieje, że ich (małp) nie wykorzystujesz...wiesz co mam na mysli...bo w kontaktach miedzyludzkich jestes niesmiały i nie potrafisz sie dogadać z inteligentnym człowiekiem jakim jestem.
    Osobiscie radze terapię. Widze tutaj nawarstwiajace się problemy osobowościowe mające swoje podłoże w rodzinie.
  • Re: kolorowy-wiatr i jego kl.on mrkuchar Autor: ~do-klauna [89.228.252.*]
    Dnia 2015-11-30 o godz. 12:08 ~mrkuchar napisał(a):
    > Patrz jak ciekawie wyglada i zachowuje się PGNiG, o którym wspomniał kolorowy. I zarabiaj albo cichosza.

.........................................................................................

Boruta też twoim zdaniem po 29 gr ciekawie wyglądała. Teraz jest 21 gr - hahahaha
    Pomiędzy inwestowaniem a ciekawym wykresem jest przepaść, której Ty nigdy nie pokonasz.
  • ...no i kolorowy - wiatr dostał LANIE i to PODWÓJNE - hahaha : ) ... Autor: ~do-ubranego [89.228.252.*]

Kupił po 3,12 - napisał o wzrostach i od razu runęło : )
    Sprzedał po 2,69 i napisał o zwale i od razu poszło do góry - buhahahahaha

Mówi się, że matol trafi jak się pomyli, a ten kolorowy-wiatr nawet jak się pomyli to też nie trafi - hahaha
[x]
TAURONPE -0,59% 9,07 2026-05-18 09:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.